Derslerden kaçma kvga ya bulaşma Karakoluk Aekadaşinj satam karakoluk olunca suçu birine yüklemek cocuk lu ta kaldi daha iyinoldu daha serfsiz olurlardi beli mi olur.
İyi ya da kötü her anlamda işte. Akran zorbalığı mesela. Çocuklar arasında çok yaygın. Kişilik, karakter gelişimi üzerinde olumsuz etkiler bırakıyor. Toplumda biraz basit görülüyor ne yazık ki ancak ileri yaşlara kadar bile gidebilir...
Hwatari Kai yuzunden cok egolu olmusum sanirim. Hep oyle derler. Kendimi topluluktan ve gruplardan soyutlarim hep. Muthis bir karizmasi vardi. Grubu hic iplemezdi. Kinomija Takao nun agzina sicardi.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bizde herkes birbirine düşmandı ya.. Hele anneler bu düşmanlığı körüklemek için her sınav döneminde "o kaç aldı" filan diye sürekli kıyaslama yapardı
rekabet olayı çok toxik o tarz
Evet maalesef
Vallah çocukluk arkadaşlarim la artik görüşmüyoruz kisa ca hepisi şerfsiz çikti basimi hep bela sokup duryolardi
Neden anlatsana
Derslerden kaçma kvga ya bulaşma
Karakoluk
Aekadaşinj satam karakoluk olunca suçu birine yüklemek cocuk lu ta kaldi daha iyinoldu daha serfsiz olurlardi beli mi olur.
Saçma sapan hauptschüler
Bizim ki kötüydü etkiliyor ama bu kesin hiç birinide sevmezdim biri hariç😂
Noldu onlara
Kimlere
O biri hariç
Bilmiyorum
Araştır herkes merak etti şimdi
Valla şu an benim devreler yandi
Üşüme
Üşümem merak etme 😀
Üşüyor kalbini ört
İyi vakit geçirdiklerim kadar anlaşamadıklarım da vardı. Evet etkiliyorlar bazı durumlarda.
Ne gibi
İyi ya da kötü her anlamda işte. Akran zorbalığı mesela. Çocuklar arasında çok yaygın. Kişilik, karakter gelişimi üzerinde olumsuz etkiler bırakıyor. Toplumda biraz basit görülüyor ne yazık ki ancak ileri yaşlara kadar bile gidebilir...
12 yıllık okul hayatımda 8 okul değiştirdim. Haliyle çocukluk arkadaşlıklarım olmadı.
Ve bunu gözlemleme fırsatım çok oldu, arkadaşların kişinin karakter gelişimine etkisi oldukça büyük.
Wow ailenin tayin mevzusu mu yoksa sen mi okullarda yapamıyorsun
Sadece 2 kere de kendi isteğimle değiştirdim. Anaokulunu da katsam 11 okul oluyor da neyse...
Bir uyum sağlama yeteneklerini haliyle o zaman şey olmuştur gelişmiştir
Memur hayatı bu tayin olayları zor
Evet iyi tarafı ışık hızıyla adapte olur çevremi de çok iyi algılarım. Terslik ve dobralıksa yan etkiler sayılır.
Hikayeniz enteresan sevdim
Bana göre normal tabi.
Hwatari Kai yuzunden cok egolu olmusum sanirim. Hep oyle derler. Kendimi topluluktan ve gruplardan soyutlarim hep. Muthis bir karizmasi vardi. Grubu hic iplemezdi. Kinomija Takao nun agzina sicardi.
Arkadaslarim iyisiyle kötüsüyle bana dersimi verdi... ve yollarimiz ayrildi. Allah herkese iyi gelecek insanlarla taniştirsin
Aslında Hep yanlış arkadaşlarla karşılaştım. / Bazıları hariç,
Noldu onlara
Yol verdim gittiler.
Bazılarıyla hâlâ arkadaşım mesela
Neredeler şimdi
Bilmem evlerindeler herhalde
Sen,
Arkandayım arkana bak görürsün 😂🤣
Evdeyim dostum
Ben ne alaka
Şaka işte
Şaka anlamında dedim ben de emojileri unutuyorum arada emoji işini bilmiyorum ✨
Sorun değil ama bak sen şanslıymışsın yani arkadaşların iyiymiş
Şansızlığımamı vereyim yoksa saflığımamı bilmiyorum. Çocukken saftım baya
Biraz arkadaşlarımı iyi yapan bir çocuktum mecbur iyidirler 😄
Azmine hayran kaldım
Azim değil Racon baskın karakter 😄
Anladım
Çocukluk arkadaşlarım olmadı karakterimi belirleyen kendim ve yetişkinlerle çevrili dünyam oldu
Çocukluğumu unuttm bile
Gözümü kapat aklına gelen il çocukluk arkadaşını yaz😂
Gelmesn gitsn
Tamam o kadar mı
Benim arkadaşlarım iyidi ya
Benim de
Bence çok etkili. Çevre ve arkadaşlar çok etkiler
etkisi yok
Travmalarım. (Zorbalandım)
Noldu onlara
Yaptıkları yanlarına kaldı... Hala çok özgüvenliler.
Hep öyle olur
🤷🏻
Bana berbat
Kısmen etkililer