Evlenmeyen insanların yaşlılığındaki planları ne?

Biraz değişik bi soru oldu ama en kısa böyle sorabildim, Evlenmeyen evlenmeyi düşünmeyen insanlar yaşlanınca ne yapmayı planlıyor? Gençlik öyle böyle geçer gider, ama yaşlanıp elden ayaktan düşünce gücüm kuvvetim azalınca ne yapacağım diye düşünüyor insan, sırf yaşlanınca bana baksın diye çocuk doğurmak bana bencillik gibi geliyor, böyle bi ülkede ekonomi kötü can güvenliği yok, ona iyi bir hayat sunamam o yüzden çocuk doğurmayı asla istemiyorum, evlilik desen birine güvenip evlenmek çok zor, ülke ruh hastası dolu, şiddet gören kadınlar, fiziksel şiddet görmese bile psikolojik şiddete birçok kadın uğruyor, eşi ve eşinin ailesi tarafından, boşanma aşamasında öldürülen kadınlar, bu kadınlar da başına böyle şeyler gelceğini bilse evlenir miydi? niye evlenelim ki o yüzden bizi koruyan bi adalet sistemi mi var, şu an 23 yaşındayım evliliğe asla sıcak bakmıyorum, ama yaş ilerleyince yalnız kalınca ve en önemlisi yaşlanınca ne yapacağım diye düşünüyor insan... Huzur evine gideyim desen maaşım oralara ya yetmezse, oralarda da çok iyi bakılmıyor şiddet bile uyguluyorlar, Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin.. Sizin yaşlandığınızdaki planlarınız ne?
Evlenmeyen insanların yaşlılığındaki planları ne?