Kişilik & Karakter Kalbine şifre koyma şansın olsaydı şifreyi ne yapardın? SymrnaCityStyle Takip Et Master Yaş: 42 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Güncel.. Kalbine şifre koyma şansın olsaydı şifreyi ne yapardın? Cevapla Şifre Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 20,2b cevap paylaştı. 123 yapayım da herkes bilsin isterdim gadası 1 0 Yorumla
IşıLLL34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 35% 1 yıl Alfanümerik kombinasyonlardan oluşurdu. Zar zor onardım, çözemesinler diye 3 6 Yorumla SymrnaCityStyle 1 yıl "alfanümerik" bile olur şifre. Gerisini düşünemiyorum. Yorumla SymrnaCityStyle 1 yıl Harf sayı karışık demek sanırsam galiba. Yorumla IşıLLL34 1 yıl Aynen öyle Yorumla SymrnaCityStyle 1 yıl Maaşallah bana. Zehir gibiyim bugün. Yorumla BADAKKK 1 yıl Fibonacci dizilimi de yap. Banka guvenligi gibi olur. Siber saldiri vs bi s.. ke yaramaz. Yorumla IşıLLL34 1 yıl @BADAKKK neden olmasın Yorumla
Kendihalinde2025 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Şifre söylenir mi 😅😅 kişiye özeldir söylemem 1 0 Yorumla
Oropaa Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Zoe olacağı kesin 2 3 Yorumla SymrnaCityStyle 1 yıl Kalbinde şifre olduğu için insanlar uzaklaşırsa, bunun seni yalnızlaştıracağını mı yoksa daha özgür hissettireceğini mi düşünürdün? Yorumla Oropaa 1 yıl Gereksiz kişilerin gelemeyeceğini bilmenin rahatlığı Yorumla SymrnaCityStyle 1 yıl ☕ Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. Özgürlük memelere özgürlükkkk cfjvgjnfjnfbdhbd 1 1 Yorumla SymrnaCityStyle 1 yıl Şifreyi çözmek isteyen biri kalbine ulaştığında, içindeki en savunmasız yanını mı görürdü yoksa en güçlü yanını mı? Yorumla
gecenin_kralicesii Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Tehlikeli ve yasaktır 1 1 Yorumla SymrnaCityStyle 1 yıl Şifreyi unuttuğunu fark etseydin, yeniden bulmak için kendi iç dünyana nasıl bir yolculuk yapardın? Yorumla
red_sheep Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Burayı uzun süre önce kapattık yazısı 1 1 Yorumla SymrnaCityStyle 1 yıl Kalbine koyduğun şifreyi biri çözmek isterse, ondan ne kadar mücadele etmesini beklerdin? Yorumla
Asel123456 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Şifreli zaten kalbim 1 3 Yorumla SymrnaCityStyle 1 yıl Kalbindeki şifreyi çözmeye yaklaşan birine daha fazla mı güvenirdin, yoksa endişelenir miydin? Yorumla Asel123456 1 yıl Biraz endişelenirdim sadece zamn verirdim Yorumla SymrnaCityStyle 1 yıl Hadi hayırlısı. Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 29 , eic 81% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı. Şifresiz kalp istiyorm 1 0 Yorumla
Berk_brk06 Takip Et Xper 6 Yaş: 20 1 yıl 4 tane 0 alpapwpdnğsğfkjc 1 2 Yorumla SymrnaCityStyle 1 yıl Bu daha jyi: alpapwpdnğsğfkjc Yorumla Berk_brk06 1 yıl Şsşsğaldkkcm Yorumla
charmsture Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. 1905 1 1 Yorumla SymrnaCityStyle 1 yıl Kalbine koyduğun şifre seni mi korurdu yoksa bir başkasını içeri almayı mı engellerdi? Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13b cevap paylaştı. 3113 1 3 Yorumla SymrnaCityStyle 1 yıl Kalbine bir şifre koyma şansın olsaydı, o şifreyi sadece kimler bilirdi? Yorumla m MarllboroRed 1 yıl Benn Yorumla SymrnaCityStyle 1 yıl Mantıklı. Yorumla
İmanlıAtayız Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl 1234 1 1 Yorumla SymrnaCityStyle 1 yıl Şifreyi çözebilen biri seni tam anlamıyla tanımış olur muydu, yoksa sadece yüzeyde mi kalırdı? Yorumla
tekbuzviskiii Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl 19031 1 3 Yorumla SymrnaCityStyle 1 yıl Şifrenin kırılmasına izin verir miydin yoksa kalbini sonsuza dek koruma altına mı alırdın? Yorumla tekbuzviskiii 1 yıl çözebilen çözsün babacan Yorumla SymrnaCityStyle 1 yıl 👍 Yorumla
Mukan34 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. 1234 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
123 yapayım da herkes bilsin isterdim gadası
Alfanümerik kombinasyonlardan oluşurdu. Zar zor onardım, çözemesinler diye
"alfanümerik" bile olur şifre. Gerisini düşünemiyorum.
Harf sayı karışık demek sanırsam galiba.
Aynen öyle
Maaşallah bana. Zehir gibiyim bugün.
Fibonacci dizilimi de yap. Banka guvenligi gibi olur. Siber saldiri vs bi s.. ke yaramaz.
@BADAKKK neden olmasın
Şifre söylenir mi 😅😅 kişiye özeldir söylemem
Zoe olacağı kesin
Kalbinde şifre olduğu için insanlar uzaklaşırsa, bunun seni yalnızlaştıracağını mı yoksa daha özgür hissettireceğini mi düşünürdün?
Gereksiz kişilerin gelemeyeceğini bilmenin rahatlığı
☕
Özgürlük memelere özgürlükkkk cfjvgjnfjnfbdhbd
Şifreyi çözmek isteyen biri kalbine ulaştığında, içindeki en savunmasız yanını mı görürdü yoksa en güçlü yanını mı?
Tehlikeli ve yasaktır
Şifreyi unuttuğunu fark etseydin, yeniden bulmak için kendi iç dünyana nasıl bir yolculuk yapardın?
Burayı uzun süre önce kapattık yazısı
Kalbine koyduğun şifreyi biri çözmek isterse, ondan ne kadar mücadele etmesini beklerdin?
Şifreli zaten kalbim
Kalbindeki şifreyi çözmeye yaklaşan birine daha fazla mı güvenirdin, yoksa endişelenir miydin?
Biraz endişelenirdim sadece zamn verirdim
Hadi hayırlısı.
Şifresiz kalp istiyorm
4 tane 0 alpapwpdnğsğfkjc
Bu daha jyi: alpapwpdnğsğfkjc
Şsşsğaldkkcm
1905
Kalbine koyduğun şifre seni mi korurdu yoksa bir başkasını içeri almayı mı engellerdi?
3113
Kalbine bir şifre koyma şansın olsaydı, o şifreyi sadece kimler bilirdi?
Benn
Mantıklı.
1234
Şifreyi çözebilen biri seni tam anlamıyla tanımış olur muydu, yoksa sadece yüzeyde mi kalırdı?
19031
Şifrenin kırılmasına izin verir miydin yoksa kalbini sonsuza dek koruma altına mı alırdın?
çözebilen çözsün babacan
👍
Kapalı 😅
1234