Selam ♾️ Kalbinizin şifresi nedir? eğer kalbiniz hala kaldıysa mesela onu kazanmak için bir kişinin ne yapması lazım, Kısaca sevginizi kazanabilmek ve o kişiyi sevmeniz için gerekenler nelerdir

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Selam ♾️ Kalbinizin şifresi nedir? eğer kalbiniz hala kaldıysa mesela onu kazanmak için bir kişinin ne yapması lazım, Kısaca sevginizi kazanabilmek ve o kişiyi sevmeniz için gerekenler nelerdir

Kalbimin şifresi nedir?
1. Yargılanmak ya da pohpohlanmak değil. Bana rehber olabilmek, yol haritası olabilmek, stratejik/taktik beceriler kazandırması, yerine göre oyun/hile öğretmesi.
2. Karşımdakinin sözü ve yaşantısının pozitif korelasyon yani doğru orantı içinde yürümesi. Sofu gibi namaz kılıp meyhaneci gibi, k. rhaneci gibi konuşan adam müsveddelerinin dostluğuna ihtiyacım yok. Feminiter düşünüp de geleneksel kodlara göre tercihler yapan omurgasız kadınların da sevgisine ihtiyacım yok.
3. Bana karşı objektif olması. Beni en iyisi ya da en kötüsü olarak uçlara oturtan kişileri sevmem ve onları gerçek dost olarak da görmem. Skalanın orta kısmında ne tarafa daha yakın olduğumun tespitini yapacak zekâya, hissiyata ve dürüstlüğe sahip olması.
Samimi olması lazım, bir insan benim kalbimi samimiyetle fetheder, ondaki samimiyeti ve iyi niyeti görürsem, hissedersem kalbimde yeri olur. Beni kırmaya çalışmazsa, beni kullanmaya çalışmazsa, çıkarsız ve hesapsız severse beni elbette ki kalbime girer o kişi, bir dost olarak, belki bir arkadaş olarak, belki de bir sevgili olarak lakin bir şekilde kalbimde yer edinir ve bitirdiğim , sildiğim bir insan ne yaparsa yapsın, isterse tüm samimiyetiyle gelsin kalbime giremez, çünkü kolay kolay bir insanı yüreğimden atmam, silmem, bazıları var ki kalbime girmeden kendi kendilerini yok ettiler, herkes kendi kıymetini kendi belirliyor
Şifre var evet fakat gizli. Beni gerçekten hakeden yüksek yetenekli biri şifremi keşfetmeyi başarana kadar kopya vermeden bekleyeceğim zaten bir dünya işim var😎
🍀😎
🍀😎👍
Teşekkür ederim 😎
Rica ederim 🍀😎
Kalbim yok benim 😄
Hayır çok güzel bir kalbin var abla :D ✨🥂
😄 şşş çaktırma 😂💫🙏 o senin güzelliğin kardeşim ✨️
Teşekkür ederim abla tabi ki aramızda.. :D 😂 🙏✨
Teşekkür ederim Barış :D ✨✨
Rica ederim ✨✨ :D
Cevap
11Cevap
Kalbimin şifresi yok, çünkü taş kalpli oldum artık o derece hissizim...
Mümkünse hiç bir şey yapmasınlar. Uzak dursunlar yeter 💆♀️
Şifre denir mi bilmem ama..., beni çook sevse, çok önemsese, yediğime, giydiyime hatta ayakkabı numarama bile yani her şeye dikkat etse, bana saygı duysa, karakteri iyi olsa, beni öylesine göstermelik deyil de içinde kalbinde, derinden sevse, benim sevdiklerime saygı duysa, beni bi'çok şeyden geçecek kadar sevse. Daha var ama bu en önemlileri. Bu yüzden kimseyi sevemedim qaliba, benden hoşlanan kimsede bu huylar yoktu sanırım. Aslında hiç birine bakıp 1-dakika bile düşünmedim acaba mı diye, içimden gelmedi. Neyse iyi geceler
Evet kalbimin şifresi var.. Ama onu sadece beni tanıyan adam bulabilir.. Hayatımda istediğim kişi bunu ben söylemeden o şifreyi bulur.. Önemli olan bana göre bir adam olması ve beni tanımış olması..
Evet var tabii ki de. Sevgimi kazanmak için karşıdaki kişinin öncelikle dürüst, sevecen, açık sözlü, saygılı, anlayışlı kısacası karakterli biri olması gerekir. Aynı zamanda eğlenceli ve kafa dengi olmalı. Başka bir önemli konu da hayvanlar, onları sevmeyen birini seveceğimi sanmıyorum..😸
Yanında mutluysam, beraberken başka hiç bir şey düşünmüyorsam, kendimle ilgili bir karar alırken onu da denkleme ekliyorsam, uzaktayken özlediğim, kotörüm bittiğinde ödemeli atarken cekinmedigim kişiye kalbimin anahtarını al senin olsun dercesine veririm 🙃😏
Benimkisi din ve samimiyet olabilir. Samimi insanlara karşı içimde hemen bir sevgi oluşuyor. Din hususunda da bir insana içimde sevgi yoksa bile din yönünden beğendiğim biriyse kendisine karşı olan sevgisizligim uzun süremiyor.
Aslında ben kolay severim insanları ya nadiren sevmediğim insanlar olabiliyor.
Herkes aşk ilişkisi olarak cevap vermiş bir ben genel bakmışım 😅
Aşk işleriyle alakam bu kadar :))
Kalbimin herhangi bir şifresi yok böyle şeyleri de çok fazla anlam yükleyip hiçbir şekilde inanmıyorum yani bence buna şifre koymak ne bileyim sırf koymak ya Bir insan birini seviyorsa seviyordur sevmiyorsa sevmiyordur saçma sapan takıntılara saçma sapan düşüncelere girmeye gerek yok
Sana bu konuda güvenebilir miyiz? Ya şifreleri başkalarıyla paylaşırsan?🙄😂
Aynen FBI ye dağıtacağım tüm şifreleri :D
Off Barış tam açıklıyordum ki bu yorumun bildirimi geldi🤦♀️😂😂
Herkese kapalı olduğuna göre bir şifresi var tabiki. Ama istemediğim sürece kimsenin denemesine bile izin vermiyorum.
Barış kalbimizin şifresini burada abazanların sürüyle dolaştığı yerde açıklamamızı istemiyorsun değil mi?🙄
Var tabi , bazen tek bir cümle o kalbin anahtarini açar, ama zor benimki paslanmış ahah ,
Tabiki var, ama sadece benimle uzun vakit geçiren ve sohbetime dahil olan kişi anlayabilir 😇
Var ama şifresi bir kere yanlış girildi ve geriye kaldı iki hak
Var yüz tanımlama sfsfsx Bazılarının kesin 12345 1453 falandır
Birçok şifresi var kanka, desen, yüz okuma, pini falan dolu dolu.
Şifresini unuttum o yüzden kalbimin ayağına taş bağlayıp denize attım.
Kendim sadece kendimi düşündükçe kalbim sevgi dolu oluyor
Evet var ama kalbimi hisseden bilebilir sadece
Kalbimin şifresi Xxxmatrixcicek1111
Xxxmatrixcicek1111 güzel şifre
Evett
Anlayisli olsun saygılı ilgili yeter bana
Evet, faceİd var :D
Var evet akıllı bir insan için çok zor değil zaten
Kalp yok ki bende şifresi olsun.
Ben bile hatırlamıyorum. 😃😃
Şifresi güven, saygı, huzur, anlaşılmak
söyle aşk ve öyle gir :D