Kullanamam. Merhametli vicdanlı bir insanım ama bazen yeri geldiği zaman ben de çileden çıkabiliyorum. İstemediğim şeyleri, istemediğim bir anda yapabiliyorum. Bazen kişiye karşı kötü olabiliyorum. O anki haliyet ruhi yetime bağlı. Mesela bir insanı sevmiyorsam gıcık kalmışsam o insana asla güler yüzlü davranamıyorum. O insana sürekli ters davranıyorum veya hiç konuşmuyorum. Ama sevdiğim bir insana da kızmışsam onunla ilgili aklımda birikmiş ne varsa hepsini söylüyorum. Yani hiçbir zaman kendim için dört dörtlük bir insanım diyemem.
Kullanırım tabii ki. Sonuçta ben kendime herkesten daha iyi tanıyorum. Hiç kimseye bir kötülüğüm yok içimde kötü bir duygu da yok. Ben kış günü yolda gördüm yavru kediyi cebime koyup eve götürmüş adamım. Her şeyden öte içim dışım bir.
Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı.
Evet ben kullanırım tabi ki de.. düzgün ve iyi bir insan olduğumu düşünüyorum kimseye de bir kötülüğüm dokunmuyor sonuç olarak.. her zaman için de sevdiklerimi düşünüyorum bu hayatta ve öyle davranmaya devam edeceğim.
Kullanırım. Yanii düzgün biri olduğumu düşünüyorum. Dışarıdan nasıl göründüğüm hakkında en ufak bir fikrim bile yok. İnsanlar yüzüme karşı ne över, ne söver çünkü.
Törpülenmesi gereken huylarım var ama yinede iyiyimdir. Tek sorunum sivri dilli olmam. Onun dışında saçma sapan hesaplar kitaplar yapmam yariyolda bırakmam arkadan iş çevirmem ama kolayda arkadaşlık kurmam