Yanında rol yapma ihtiyacı hissetmediğin kişidir.
Sessizlikte bile rahat olduğun, küçük şeyleri bile paylaşmak istediğin ve hayatının karmaşasında “iyi ki varsın” dediğin insandır.

Yanında rol yapma ihtiyacı hissetmediğin kişidir.
Sessizlikte bile rahat olduğun, küçük şeyleri bile paylaşmak istediğin ve hayatının karmaşasında “iyi ki varsın” dediğin insandır.

Benim için özel insan, kalabalığın içinde bile ayrı hissettiren kişidir. Yanında kasmadan durabildiğim, sustuğumda bile beni anlayan, varlığıyla içimi rahatlatan biri olur. Herkes hayatına girer ama bazıları kalbine yerleşir. Özel olan da zaten çok konuşan değil, insanda sessizce iz bırakan kişidir.
ne güzel anlatmışın 👏
özel insan böyle bir şey işte 🥰
Bana göre “özel insan” demek, bana değer veren, varlığımı önemseyen ve kendimi iyi hissettiren kişi demektir. Özel insan, sadece yanımda olduğu için değil, davranışları, sözleri ve samimiyetiyle hayatıma anlam katan kişidir. Onun yanında kendimi rahat, güvenli ve anlaşılmış hissederim. Sırf varlığıyla bile bana mutluluk verebilen, zor zamanlarda yanımda olan ve benim için çaba gösteren insanlar gerçekten özeldir. Yani “özel insan” kelimesi, sadece bir tanım değil; insanın kalbinde bir sıcaklık, güven ve değer hissi uyandıran kişiyi anlatıyor benim için.
Ben kimsenin yanında rol yapmadığım için bu özel insan durumuyla alakalı değil. Hmmm özel insan demek için sanırım etkileneceğim bir iyilik haline sahip olmalı. İnce bir düşünce, naif bir niyet, güzel bir dilek… iyiliği fiilen yapmış olmasa dahi o halin samimiyeti ve niyeti yetebilir
Yanında en saf halimle kendim olabildiğim delirebildiğim ağlayabildiğim güle bildiğim kahkahalar atabildiğim dalga geçebildiğim zorbalayabildiğim kişidir
Supersin 😊🥰🥰
Teşekkür ederim çok incesin 🪁
Bence de tam böyle bi şey ama benim için “özel insan”; kalabalıkta bile göz göze gelince huzur bulduğun, günün en saçma detayını bile ilk ona anlatmak istediğin kişi 🫶 Sessizliği bile gürültüden daha güvenli hissettiriyorsa, tartışırken bile “onu kaybetmemeliyim” diye düşünüyorsan, işte orası özelin sınırı 💫 Senin kalbinde nasıl, eklemek istediğin bir his var mı? 💭💓
Cevap
23Cevap
beni seven bana değer veren insan demektir.
Herkese sevıyelı bana samımı davranan , benı guvenılır bulan , gardını sadece bana indiren. Bana baktıgı gıbı kımseye bakmayan.
Böyle birine denk gelırsem benım ıcın ozeldır
Haklsiin..
umarım bulursun günün birinde🙏
Yanında sustuğunda bile zihninin dinlendiğini hissettiğin, tüm maskelerini kapının dışında bırakabildiğin kişidir.
🥰🥰
✨🤍
Bence özel insan, yanında olduğunda tamamen kendin gibi olmasa da, kendine en yakın hâlin gibi davrandığın kişidir.
Evet bize en yakin olandir 🥰
Aynen 🥰
Herkesin söyleyemeyeceğini söyleyen, benimle ilgili herkesin bilmediğini bilen, bende nazı diğerlerine göre daha çok geçen herkse yapmayacağım bazı jestleri tavizleri yapıp verdiğim. Ve aynı şekilde onun da bana yapıp verdiği.
Ben ağlıyorken ağlayan ben mutluyken mutlu olan insan
öyle insanları kaybetmemek lazım
Yargılamadan beni anlayış ve sabırla dinleyen insan ( babam)
Ne mutlu sana 🙏😇
Ve çok ama çok azdır bu insanlar. :) çok doğru açıklamışsın :)
özür insan olduğum için belki de bu kadar güzel açıkladım 😬😬🥰
*ozel insan
nasılda bilir kendini ! :))
🥰🥰
Benim huzurumda hiçbir insan özel değildir. Hatta çoğu insan lanetli bir gerçek körüdür. Ben insana bir olağanüstülük yüklemem ve övgüvü insana layık görmem
Mesaj yazarken hizli hizli yazdigim.
Sabirsizlikla mesajini bekledigim kisi
😆😅
Benim için özel insan benim yanımda sınırı olmayandır
Cevabı yazdın zaten 👍 bişey demeye pek gerek yok
Rahatlıkla arkamı dönüp gidebileceğim. varlığında çok mutlu olduğum kişi.
Güvenilir ve hayallerini destekleyen, sırlarını gizli tutan insan çok özel bu çağda
Guzel tanimlamissin, ben de boyle dusunuyorum
Her şeyimi paylaşabildiğim, saygısını hissettiğim ve saygı verdiğim kişi
Sadece beni gerçekten bilen ve yanında rahat olduğum insam
Yargılamadan beni anlayış ve sabırla dinleyen sevendir
Benim için özel olan benim icin varlığı nimet değerli olan kişidir
Benim için değerli güvendiğim en yakınımdaki sirlarimi açtığım kişidir
Kalabalıkta bile göz göze geldiğin kişi
Waayy dogru 👏👏
Kalbinden emin olduğum nadir ve değerli kişilerdir 🍀
Sevdiğim ve değer verdiğim kişidir
Anlatmışsın
Bana onaylamak kalıyo