Ben nedense karadeliğe atlamak isterdim 😄. Ya da uzay boşluğunda bir müddet süzülmek

Ben nedense karadeliğe atlamak isterdim 😄. Ya da uzay boşluğunda bir müddet süzülmek

Var aksiyon, hız, macera seviyorum mesels paraşütten atlamak, arabayla motorla hız yapmak ya da herhangi bir ülkeye yürüyerek gitmek günlerce yolda olmak istiyorum
Ben şunu yapmak isterdim. Hani uyumak için yatağa girdiğinde tam uykuya dalıyorsun ya ilk rüyanı görmeye başlıyorsun işte oraki o andaki şalteri yakalamak istiyorum
Cevap
20Cevap
Yiyip yiyip kilo almama isteğim var ,😅
Seninle oturup Interstellar izlememiz lazım😂 Ben galiba reenkarnasyonun gerçek olmasını umarak yeniden doğmak isterdim.
O filmi bilerek izlemiyorum. Nedense güzel olduğunu düşündüğüm filmleri izlemeye kıyamıyorum 😂. Peki ya sonraki yaşamın daha kötü ise? Veya nasıl bir hayat olursa olsun, şu an ki hayatını da hatırlamak ister miydin?
Hahhah izleme perileri ne zaman gelirse artık 😂. Dua edeyim sana, sonraki yaşamında evli mutlu çocuklu ve zengin ol diye ckfjdlkj
Ne konuda benzeriz kii 😂 o zaman öldüğünde doğmadan benim de ölmemi az bekle, yakın olalım diye kontrat imzalayalım. Yoksa garantisi yok bunun djjdj
Hee anladımm. Ruhlar diyarında internet çeker mi ki acaba 😂
Olurr 😂
En gizemli yer olan okyanuslarda öyle yüzmek isterdim her bir detayını gözümle görmeyi falan
Yaa evet 🥺
@Abirikcubirik ben bazı geceler özellikle sesleri açıp uyumaya çalışırım 😄 o kadar derinlikte balina olur mu bilmiyorum ama kim bilir başka tür de neler var...
Yorumum silinmiş susuyorum o yüzden :d
Uzay boslugunda sörf yapmak isterim. Roket çeksin beni offf super ya
😂
Çocukluk garip bir dönem. Her şeyi düşünebilme potansiyelimiz var 😄
Hahhah o da güzel
Resim ve seramik :')
Onlar bana özeller. Fakat bakarak çizdiğim resimleri bulursam neden olmasın 😊
Zamanla bazılarını herkese açık şekilde paylaşacağım zaten ancak şu an buna hazırlık yapma sürecindeyim ☺️
Hahhah "bakmıyorum ama bakıyorum" diyorsun yani 😄. Göstermemeyi tercih ediyorum. Onları şu an insanların görmemesi gerek
Yaa 😄
Naz yapmıyorum, söylediklerim de ciddiyim. Şu an kimseye göstermek istemiyorum. İstememek, naz yapmak değildir :')
Ayy yorumunu anca görüyorum kusuruma bakma 🙈. Hedefim aslında anlamlı bir hayat yaşayabilmek. Bazen detaylara takılmamak gerek, bu tarz bir geniş hedefin tek başına olması bile yetiyor bana harekete geçmem için 😄
Karadelik içinde sevgilin elinde çiçekle seni bekliyor 😄
Neden sevgili? 😄
genelde sevgililer karanlık yerlerde bekler 😄
Oraya girebilecek babayiğit tanımıyorum ben fjdndk
o karadeliğe sende giremezsin
Benim çocukluk hayalim bu. Tabii gerçek olsa nasıl olur ben de bilmiyorum ama girme ihtimalim var :')
umarım birgun hayalin gerçek olur :)
hayallerinden asla vazgeçme
Hahhah bu hayalin sonu ölüm de olabilir 😄
olsun 😊 ölüm yeni maceralı bi hayatın başlangıcı olabilir
ben senin yaşamanı ve karadelik hayaline kavuşmanı istiyorum :)
😄😅
😊🤗
Yoktu ama bi ara sihirli anneme dadandım ondan sonra sihirli güçlerimin olmasını istemeye başladım🤣
Hahahh benim de öyle Winx Clup ile anım var 😂
Varr. Evrenler arası yolculuk yapmak istiyorum.
Ben de istiyorum...
Herkesten herşeyden uzakta yaşamak istiyorum
Zengin olursam söz sana "herkesten nefret ediyorum" evi yapacağım. Herkesten ırak bir ev 😄
Sözünü unutma bak 😂😂
Tamam 😂
Başka bir yaşanabilir gezegene gitmek insanların olmadığıı
İnsanlar oraya da el atarlardı elbet
Daha geçenlerde yemin ediyom bunun konusu aklımdan geçti dejavu yaşıyorum herhalde 😬😂
Dejavu, o anı tekrar yaşamış gibi hissetme hali. Seninki daha çok aklına gelenin başına gelmesi gibi :')
Seni kara deliğe atarım bak 😬akıl yoncası
Gidersem seni de götürürüm merak etme
:))
Çok ilginç olurdu eğer gözlem yapabilme şansın olsaydı. Ama uzayda boşlukta suzulmek güzel olmakla birlikte ürkütücü olmazmiydi
Olurdu tabii. Sonuçta benim neye veya neyin bana çarpacağı belli değil. Fakat oradaki süzülme hissi, dünyadaki uçma hissinden daha güzeldir diye düşünüyorum
Orası kesin o his başkadır bence. Ama muhakkak rüyada görmüşümdür uçtuğu. Ben gördük hala aklimdadir hissi
Ben rüyamda ne zaman uçsam, fiziksel bedenimde de uçma hissi oluyor garip şekilde. Korkuyorum ondan 😅
Ne güzel iste uzaya çıkmadan o hissi hergeve yaşıyorsun hemde bedava 😂
Ama aynı anda yataktaki bedenimde de hissetmek korkutucu. Düşünsene, uzay roketine binmişsin de öyle bir hızda koltuğa yapışmışsın gibi his bu. Zar zor uyandırıyorum kendimi öyle olunca 😂
Sen onu bırak ben uzay filimlerinde mesela "yerçekimi" filminde izlerken bile nefesimi tuttugumu sonradan farkediyorum 😔😔
Uzaya çıkan ilk Türk sen olmalıymışsın xjdkskm
Geleceğe dönüş serisini çok severim. Ordan etkilenmistim sanırım ki uçan kaykayla uçuyordum mahallede 😂
Uzaya çıkan Türk yok daha. Hala sans var. Alper deme sakın o saçma sapan bı isti
Şaka bı yana benim yükseklik korkum var ayaklarım yere basicak benim ama evet yinede uçmayı seviyorum😂
Güzel sanatlar mi okuyorsun
Ona sürekli maruz kalsan alışırsın ama 😂. Yok güzel sanatlar okumuyorum. Sanatla yakından ilgileniyorum sadece
Ozaman uzun süre maru kalmak istemem. Gününüz turkiyesinde sanatla ilgilenen kafalar hoşuma gider. Kısır konulardan uzak kendi farklı dünyalarında yaşarlar oxyuzden dikkatimi çektinde o yüzden sormustum
Güzel sanatlar okuduğumu neden düşündün peki? Ve doğru aslında, kendi dünyamda yaşıyorum daha çok. İnsanların bildiği dünya ilgimi çekmiyor
Profiline sanat yazmışsın o yüzden. İzatmayacagim sohbet etmek istermisin. Kafamızda oluşturduğumuz dunyalar hakkında konusuruz
Benimkini anlatmam zor da, seninkini dinlemek isterim
İnsan kendine ait olanı anlatması hep zordur laf lafı acarmbelki gerisi gelir ama isyersen buradan devam etmeyelim
Olur
Türkistan bozkırlarında at sürmek 😄
Oo süper
Kara delikten cikamadiktan sonra niye ıstiyon
Kedinin başına gelse, meraktan gelirmiş 😄
Bulutların üzerinde yürümek isterdim..
Aman dikkat et de, şimdi bulutu görmezsin ayağın boşluğa düşer 😄
O zaman gökyüzünde yürümek isterim. Düşme gibi bir riskim olmaz 😄
Hahhah güzel olur 😄🌸
😄🌸
Mars'ta yaşamak isterdim..
Kızıl gezegen 😎
Tabi kızıl rengi severiz.. 🤭🤭
Tuhaf isteklerim var..
Ne gibi? 🤔
O zamann öldüğünde arafta kalabilirsen bu mümkün 😂
Para harcadıkça çoğalsaydı güzel olurdu 😀
Mitoz gibi bölünseydi hahha
Aynen müthiş 😀
Bende küçükken kepler-63 e gitmek isterdim 😂😂
Haha neden kepler-63 😄
Dünyanın tam tersi olduğu için
Yok ya ben sadece adamım
Sade olacaktı pardon 😅
Düzeltmen iyi oldu. Diğer türlü, bu istekleri olanlar insan değilmiş gibi algı oluşturuyordu 😄
İnsanlar hep yanlış anlayacak bişey bulur boş ver 😃
Haklısın
Atlarken atomik parçalara bolunurdun
Her gülün dikeni de var sonuçta 😄 kim bilir, belki de daha farlı şeyler olurdu
Ne alakası var daha farklı şeyler olur diyor birde bilimsel olarak mühendisim ben olmaz atomik parçalara bolerdi seni içindeki çekim kubvetinden dolayi
Bilim zamanla yanlışlanabilir de sonuçta. Bu ihtimal hep kafamda olacak :')
Hayır bilim zamanla yanılmaz sadece yeni bilgi gelebilir ama deneyler sonucunda sedikelr oluyor
Nasıl yanılmaz? Araştır derim. Zamanında bilimsel kabul edilip de sonradan yanlışlığo kanıtlanmış birçok şey var. Bu bakış açısı bilimi geliştirmez, aksine köreltir.
Ne alakası var ya 2+2 değişir mi çok uzatiyorsunjz
En basitinden örnek vereyim. Ona bakarsan tıp da bilim dalı. Ama görüyoruz nelerin sonradan yanlış veya zararlı olduğunu. Çok dar pencereden bakıyorsun.
Işık hızında gitmek isterdim nereye gidiceksem
Teknoloji ilerlerse tabii mümkün
Okadarda degil herhalde
Enerji titreşimleri hızlı olduğu müddetçe mümkün. Tabii insanlık kendi kendini yok etmezse görürüz bu gelişimi...
Yapay zeka insanlıgın sonu olacak
yok hep normal isteklerim : )
yaniii var birkaç tane
Evimde kırbaç koleksiyonu yapmak istiyorum
Neden kırbaç 😄 ilk defa duyuyorum böyle koleksiyon isteği
Paralel evrenlerime gitmek isterdim
Yok.
Varr
Yok insanız şükür
Ne alaka insanlıkla? İstek sonuçta bu. İnsanlık dışı bir şey değil.
Uçuk bir istek saçmalık bence.
Sorumda zaten uçuk demedim, garip dedim. Neyse.
hayırlısıyla ölmek
Mutlaka var :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?