Bir şey biriktirmiyorum ama 5. sınıftayken resim dersinde katlanan kağıt arasına boyalı bir ip koyup çektiğimiz zaman güzel şekiller yapıyorduk onları hala saklıyorum. Denize gidersem ya da farklı bir yere gidersem deniz kabuğu veya güzel bir taşı da alıp eve koyabiliyorum. Doğal taşlara da ilgim var.
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
eskiden tarih öncesi hayvanların japon süpriz kapsüllerinden çıkan mini figürlerini toplardım. damadın başımıza bela ettiği gümrük vergisi. ekonomimizin beceriksiz ve liyakatsizler tarafından itinayla batırılması ve paramızın pul kadar değeri kalmaması nedeniyle, çok sevdiğim halde bu hobimi bırakmak zorunda kaldım. bir süre ufak arabalarla koleksiyonculuk keyfimi gidermeye çalıştım ama onların fiyatları da diğer herşeyle birlikte uçuşa geçince onu da mecburen bıraktık.
şimdilerde burada sırf koleksiyonculara laf sokmak, aşağılamak için ayakları k*çlarına vura vura koşup yorum yazan çok "üstün" insanlara gönderilmek üzere kına topluyorum. artık bunları keyifle bir taraflarına yaksınlar.
Sevdiğin bir filmse güzel arabalar ama pek benlik değiller 😅 Ben de daha 2 araba oldu 5 oldu diye diye resimdeki hale getirdim işi 😂😂 Bir süre sonra hastalık gibi oluyor aldıkça alıyorum 😂
Sevdiğim animasyon ya da film karakteri figürlerini biriktirmeyi seviyorum. Bu konuda fast food restoranlarında ki çocuk menüsünün büyük katkısı oluyor sağ olsunlar. 🧸
Yanlış görmediysem görseldekilerin 10 tanesi var. Toplam ordakinin 2 katıdır ama ben şu tahtadan rafı yapana kadar oğlan içinden geçti arabaların. Her yerde hot wheels var banyoda bile