Kişilik & Karakter Benim oluyor hayatın bu kollarında ya sende nasıl oluyor? Tuubaaao6 Takip Et Bilge Yaş: 38 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Oh ohh böyle olmaz 🙅♀️ dediğin oluyor mu? adını koyduğun bu kör talihin, mahşere kalan?🙈 Benim oluyor hayatın bu kollarında ya sende nasıl oluyor? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
bsrtpl Takip Et FenomenMaster Yaş: 20 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. sabh sabah ne anlatiyosun kız shsjsjdndfj 0 5 Yorumla Tuubaaao6 1 yıl Enerji ⚡️ depoladım:)) Yorumla bsrtpl 1 yıl sabah sabah mi? maşallah, maşallah bana da yolla sjdjdjdnd Yorumla Tuubaaao6 1 yıl sana yok hepsi benim:))😂🙈😬 Yorumla bsrtpl 1 yıl amaan yimediik Yorumla Tuubaaao6 1 yıl yeseydik şerbetli şerbetli:))😂 Yorumla
Bittigozumaydin Takip Et Xper 1 Yaş: 34 1 yıl Sevdiğim adamla evliyim çocuklarım var ben bu hayattan daha ne isteyim?İstediklerim var elbette ama güzel bir yuva kadar güzeli yok. 2 10 Yorumla Tuubaaao6 1 yıl Ahey:)) Yorumla Bittigozumaydin 1 yıl Ne kız 😂😂 Yorumla Tuubaaao6 1 yıl hiç ya her yerden çıkıyon da:)) çetin çeviz gibisin :))😂😂😂 Yorumla Tuubaaao6 1 yıl Yoksa canın mı beni çekti😬🤷♀️😂 Yorumla Bittigozumaydin 1 yıl Çetin ceviz derken 😂 Yorumla Bittigozumaydin 1 yıl Çekse çekse canım herifimi çeker senle ne işim var tubis sabah sabah iyi mısın 😂😂😂😂 Yorumla Tuubaaao6 1 yıl hehe 😜 çok iyim:)) 🧿 maşallah de 😂 Yorumla Bittigozumaydin 1 yıl Baya yurucek kadar iyisin yüzüne tukurum dur nazar değmesin 😂 Yorumla Tuubaaao6 1 yıl tükürme yaaaaa lazım olar haha 😂 Yorumla Tuubaaao6 1 yıl Hay bismillah sabah sabah yüzümü de yıkamış oldun haha 😜 Yorumla
ByToRo Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Doğrudur 0 3 Yorumla Tuubaaao6 1 yıl :)) Yorumla ByToRo 1 yıl Yat tubaaaa Yorumla Tuubaaao6 1 yıl no 👎.. :)) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
sabh sabah ne anlatiyosun kız shsjsjdndfj
Enerji ⚡️ depoladım:))
sabah sabah mi? maşallah, maşallah bana da yolla sjdjdjdnd
sana yok hepsi benim:))😂🙈😬
amaan yimediik
yeseydik şerbetli şerbetli:))😂
Sevdiğim adamla evliyim çocuklarım var ben bu hayattan daha ne isteyim?
İstediklerim var elbette ama güzel bir yuva kadar güzeli yok.
Ahey:))
Ne kız 😂😂
hiç ya her yerden çıkıyon da:)) çetin çeviz gibisin :))😂😂😂
Yoksa canın mı beni çekti😬🤷♀️😂
Çetin ceviz derken 😂
Çekse çekse canım herifimi çeker senle ne işim var tubis sabah sabah iyi mısın 😂😂😂😂
hehe 😜 çok iyim:)) 🧿 maşallah de 😂
Baya yurucek kadar iyisin yüzüne tukurum dur nazar değmesin 😂
tükürme yaaaaa lazım olar haha 😂
Hay bismillah sabah sabah yüzümü de yıkamış oldun haha 😜
Doğrudur
:))
Yat tubaaaa
no 👎.. :))