Kişilik & Karakter Gerçekten Türkiye'de saf erkekler kaldı mı ya? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Hayatta iyilikten güzellikten başka bir şey bilmeyen zeki ama saf, hayatta ağzından bir kere bile küfür ve kötü söz çıkmamış erkek.Varmıdır Türkiyede ya? Gerçekten Türkiye'de saf erkekler kaldı mı ya? Cevapla Erkek Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. kalmışlardır evet 0 0 Yorumla
xSahinM Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 99% 1 yıl Zeki insanlar zaten küfür kullanmazlar. Hak eden biri olduğu zaman da şiirsel dizeler ile bu ihtiyacı giderir. 0 0 Yorumla
crazzy42 Takip Et Guru Yaş: 49 , eic 99% 1 yıl ağzından küfür çıkmamış erkek yoktur saf erkek çok var o yüzden tokatçı gelin çok :) saf ve zeki aynı insanda olmaz ya saf olur ya zeki 0 0 Yorumla
SymrnaCityStyle Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. + Hayırdır. Dolandırıcak mısın? 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Bu nasıl bir soru ya Yorumla SymrnaCityStyle 1 yıl Ne bilim. Çok safım ben. Soruyu yanlış anladım o yüzden. Yorumla
Descartes1 Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Öylelerini kızlar tercih etmiyor yalnız başına oturuyolar 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Ben istiyorum mesela Yorumla
001jamesbond Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Varsada senin ona erkeklik yapman gerekir soylemesi 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Niye saf olan düzgün olan, erkek adam olamıyor mu? Asıl onlar adam gibi adam oluyor Yorumla 001jamesbond 1 yıl Yok onlar adam gibi adam ama burası Türkiye yanında birisi döver üzülürsün sonra o yüzden dedim Yorumla Soran 1 yıl İlerde Türkiye'de yaşamayı düşünmüyorum Yorumla 001jamesbond 1 yıl Bende pilot olmak istiyordum olamadım inşaallah sen istediğin hayata sahip olabilirsin Yorumla
Hipnotix Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. saf görünenlerr var içleri farklı 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Yok ben içi dışı birlerden bahsediyorum varmıdır öyle Yorumla Hipnotix 1 yıl bu zamanda çok zor ama vardır Yorumla
berilmutsuzolanhanii Takip Et Guru Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Var ama biz gidip SLK olanlara aşık oluyoruz 0 0 Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,5b cevap paylaştı. bunu hakedecek kız varmıydı :D 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
kalmışlardır evet
Zeki insanlar zaten küfür kullanmazlar. Hak eden biri olduğu zaman da şiirsel dizeler ile bu ihtiyacı giderir.
ağzından küfür çıkmamış erkek yoktur saf erkek çok var o yüzden tokatçı gelin çok :) saf ve zeki aynı insanda olmaz ya saf olur ya zeki
Bu nasıl bir soru ya
Ne bilim. Çok safım ben. Soruyu yanlış anladım o yüzden.
Öylelerini kızlar tercih etmiyor yalnız başına oturuyolar
Ben istiyorum mesela
Varsada senin ona erkeklik yapman gerekir soylemesi
Niye saf olan düzgün olan, erkek adam olamıyor mu? Asıl onlar adam gibi adam oluyor
Yok onlar adam gibi adam ama burası Türkiye yanında birisi döver üzülürsün sonra o yüzden dedim
İlerde Türkiye'de yaşamayı düşünmüyorum
Bende pilot olmak istiyordum olamadım inşaallah sen istediğin hayata sahip olabilirsin
saf görünenlerr var içleri farklı
Yok ben içi dışı birlerden bahsediyorum varmıdır öyle
bu zamanda çok zor ama vardır
Var ama biz gidip SLK olanlara aşık oluyoruz
Elbette çıkmıştır ama imtina ediyorum.
Ağzından bir kere küfür çıkmayan erkek kalmadı.
bunu hakedecek kız varmıydı :D
Çok var
Köylü kurnazı hepsi