Kişilik & Karakter Doğum gününüzü ilk kim kutlar? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Ben her sene iyi ki doğmuşum diyerek ilk önce kendim kutluyorum şeyle ⚘️ Doğum gününüzü ilk kim kutlar? Cevapla Doğum Soruları Doğum Günü Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. kimse kutlamaz. Nice sağlıklı yaşlar dilerim 0 0 Yorumla
Malefiz1313 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı. İlk babam ve kız kardeşim kutlar bu sene arkadaşım sırayı kaptı.. sağolsun.. 0 0 Yorumla
oguzhanzs Takip Et Xper 6 Yaş: 33 1 yıl Kutlama sevmem aslında. Ama ilk önce annem babam kutlar. O yeterli zaten. Önümüzde ki sene 32yim 0 0 Yorumla
bayrakmerve27 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 92% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,3b cevap paylaştı. Deprem oldu ya o sene kutlanmadı tam 6 Şubat 'ta 0 0 Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. Arkadaşımlarım sonra ailem. 0 0 Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 36 , eic 50% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,4b cevap paylaştı. Nice sağlıklı yaşlar dilerim 0 0 Yorumla
Banagerçeğinlegel Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 318 cevap paylaştı. Hiç kimse 0 0 Yorumla
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,9b cevap paylaştı. Ben. 0 0 Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 17,4b cevap paylaştı. Kimse 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
kimse kutlamaz. Nice sağlıklı yaşlar dilerim
İlk babam ve kız kardeşim kutlar bu sene arkadaşım sırayı kaptı.. sağolsun..
Kutlama sevmem aslında. Ama ilk önce annem babam kutlar. O yeterli zaten. Önümüzde ki sene 32yim
Deprem oldu ya o sene kutlanmadı tam 6 Şubat 'ta
Arkadaşımlarım sonra ailem.
Kızın gerdani çok güzel
Kim bu karı sataniste benziyo
Kimse kutlamaz
Nice sağlıklı yaşlar dilerim
Annem. Sizinki de kutlu olsun
Bol seks dolu olur hep 😁
Doğum günün kutlu olsun
Banka
Hiçkimse
Kimse