Kişilik & Karakter Geçmişe dönmek mi geleceğe bakmak mı? beyzaondr350 Takip Et Master Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 35 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Süper soru 🍀 Geçmişe dönmek mi geleceğe bakmak mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
Biscolatagirl Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 1 yıl Geçmişte tek özlediğim çocukluk. Fakat her yaşın bir güzelliği var diyerek geleceğe bakıyorum. 1 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 1 yıl Geçmişe takılmanın hiçbir anlamı yok geleceğe odaklanmak gerekiyor 1 0 Yorumla
Hasan-ARSLAN Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Geçmişini unutanın geleceğindenhayır gelmez derler ama neyse bu başka konu.Sen daima geleceğe umutla bak 😉 1 0 Yorumla
tarihizle Takip Et Master Yaş: 61 , eic 99% 1 yıl Geçmişin kapısını açık tutan geleceğin kapısını açamaz 1 0 Yorumla
Nslem Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Geçmişe takılmak can yakmaktan başka bir şey getirmiyor o yüzden en iyisi geleceğe bakmak 1 0 Yorumla
MrKuzey Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Geçmişe dönüp bazı şeyleri düzeltme imkanım varsa eğer geçmişe dönmek isterdim 1 0 Yorumla
minelhubb Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Geçmişe dönmek isterdim. Mesela hiç doğmadığım zamanlara. 1 0 Yorumla
charmsture Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Geleceğe bakmak. Geçmiş olmuş bitmiş kurcalamaya gerek yok 1 0 Yorumla
nasıloluyoryani Takip Et Xper 1 Yaş: 26 1 yıl Geçmişten öğrendiklerimiz ile geleceğe bakmak 1 0 Yorumla
BuOlsa Takip Et Master Yaş: 42 , eic 34% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,5b cevap paylaştı. Kesinkle geleceğe bakmak 1 0 Yorumla
Derinlik_Sarhoşluğu Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Sensiz geçmişten, senli geleceklere kaçmak 1 0 Yorumla
Ork0045 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Beyza geçmiş değişmez abim ama gelecek senin 1 0 Yorumla
aliali1926 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 531 cevap paylaştı. Geçmişi unutup öne bakmak 1 0 Yorumla
beyazyakalıanarşist Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 94% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Geleceğe bakmak 1 0 Yorumla
_Queenn_ Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Mümkünse gelecek… 1 0 Yorumla
Esmergenc41 Takip Et Guru Yaş: 33 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Gelecege bakmak 1 0 Yorumla
BalalarBabası Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Carpe diem 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Geçmişte tek özlediğim çocukluk. Fakat her yaşın bir güzelliği var diyerek geleceğe bakıyorum.
Geçmişe takılmanın hiçbir anlamı yok geleceğe odaklanmak gerekiyor
Geçmişini unutanın geleceğinden
hayır gelmez derler ama neyse bu başka konu.
Sen daima geleceğe umutla bak 😉
Geçmişin kapısını açık tutan
geleceğin kapısını açamaz
Geçmişe takılmak can yakmaktan başka bir şey getirmiyor o yüzden en iyisi geleceğe bakmak
Geçmişe dönüp bazı şeyleri düzeltme imkanım varsa eğer geçmişe dönmek isterdim
Geçmişe dönmek isterdim. Mesela hiç doğmadığım zamanlara.
Geleceğe bakmak. Geçmiş olmuş bitmiş kurcalamaya gerek yok
Her zaman geleceği tercih ederim..
Geçmişten öğrendiklerimiz ile geleceğe bakmak
Kesinkle geleceğe bakmak
Geleceğe bakmak
Geleceğe güvenle bakmak..
Geleceğe bakmak.
Sensiz geçmişten, senli geleceklere kaçmak
Beyza geçmiş değişmez abim ama gelecek senin
Geçmişi unutup öne bakmak
Geleceğe bakmak
Mümkünse gelecek…