Sorunlarım olduğu için normal bence kafamdan böyle şeyler gecmesi her insanjn basina gelmiştir
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
hiç kimsenin başına gelmez normal değil. normal olmayan kişilerin düşünebileceği kaçış yolu intiharı düşünmek.
İnsan bazen kapana kısılabilir. cogu insanın başına gelmiştir
tamam kapana kısılabilir doğrudur ama çözüm olan o değil. bende çoğu kez sıkıştığım anlar oldu ama asla intihar düşüncesi aklıma gelmedi. gelmemeside gerekiyor zaten. kendinle savaşmak bile sana güven verir, en azından savaştığın kişiyi tanıyorsun ona göre gardını alırsın. intihar felan düşünme sakın olur mu?
Bilmiyorum ya o kadar zor zamanlardan geçtim. çetrefilli üstelik hep tek başıma hallediyodum hiç geçmezdi aklımdan bu sefer intihar düşünceleri yoğun bir şekilde geçip duruyor ilk defa kendimden korktum
bırakma kendini, dikkatini dağıtacak bişeyler bul. başka şeylere odaklan. aklına geldiğinde ne bileyim işte müzik dinle tv felan işte.
Abim üzerime çok geliyo benim dusmemi beklemiş gibi içten ice bunu kötü oldugumu hissediyor ve bilerek sanki üzerime geliyo
sebep ne ki? abi kardeşinin kötü olmasını ister mi hiç anlamadım valla. :(
Bilmiyorum benim kardeşlerim benim mutlu olmamı istemezler. Babamın bana sevgisini hep kıskandılar şuanda düştüğümü hissediyorlar dediğim gibi abim daha çok üzerime geliyo biseyleri bahane edip amacı belli benceablam resmen benim modum düşük olduğunda kahkahalar atiyo küçük kardesim bile iyi olmamı istemiyo annem de öyle. üstelik onlara hiçbir zararım dokunmadı. Annem babamin kavgalarindan yıprandım babam anneme bişey yapar diye evden ayrilamadim babamın psikolojisini düzelttim kardesime özgüven verdim o anlarda hiç kimse bana yardım etmedi şimdide tükenen ben oldum onlar mutlu. Benvicdanen annemin canını düşünürken o abine yansıtma üzülür diyo vicdansiz kadın. Onu çok sevdiğimden yardım etmedim vicdanen. Böyle pisliklerin arasında kaldım vicdanım tükenmeme sebeb oldu onlari cok sevmiyordum ama vicdanım tükenmeme sebep oldu.
aile içi problemler kolay kolay çözülmez çünkü uğraşacağın kişi sayısı fazla. babanın psikolojisini düzeltmişsin ok ama tek tek diğerlerinylede baş etmek hayli zaman alır ve ömrün biter. onlara takılma dicem ama o ortamda olduğun sürece buna engel olamazsında. anladım seni şimdi, ama o dediğini aklına getirmemeye çalış. çözüm odaklı düşünmen yeterli. gerçekten zor durumdasın,
Teşekkür ederim. Ben zaten güçlü biriyim neden böyle oldum bilmiyorum herkesle baş edebiliyodum zaten ama ilk defa kendimden korktum. ve bu durum beni endiselendiriyo. Bu sefer sahiden düştüm sanırım. Bir yandan psikolojikmen yıpranmis sevgilimi ayağa kaldırmaya çalıştım derken her şey üst üste geldi normal bence şu an böyle bı durumda çok yük bindi. birden üzerime öyle değil mi://// :(
Tabi eğitim sorunumj hiç demiyorum okuluma bile odaklanamadım. bide eğitim sorunum var. Kafamdan intihar düşünceleri gecmesi çok normal. bence öyle değil mi
üst üste gelmesi iyi olmamış tabikide, sabrını sonuna kadar zorla, kimin galip geleceğine sen karar vermelisin. iyi hadi dediğin gibi olsun normal öyle düşünmen ama düşüncede kalsın mümkünse ok. gerçeğe dönüşmesin asla.
Teşekkür ederim tabiki öyle bisey olmaz tavsiyeler iniz icin teşekkür ederim 🙏
rica ederim, iyiyiz ama değil mi?
İyiyim sorun yok bu kadar sorun karşısında böyle olmam normal üstelik tek başıma mücadele ediyorum. ben hayallerimden vazgecmedim ki iyi insan olmaktamda vazgeçmedim
süpersin ;)