Başkaları mutlu hayat kurarken
ben intihar hayalleri kuruyorum
çünkü ben cok yanlızım bu dünyada
normalmi sizce?
ben intihar hayalleri kuruyorum
çünkü ben cok yanlızım bu dünyada
normalmi sizce?
Yalnız olduğun için neden intihar etmek istiyorsun ki? Arkadaşın olsaydı eğer yalnılığı özleyecektin belki de. Bak o mutlu dediklerin arkadaşları ya da sevdikleri yüzünden bir sürü dert dinliyorlar. Sıkıntıya giriyorlar. Başkaları için kendilerini yıpratıyorlar.
Ben mutlu olamıyorum
Bak kendi başına mutlu olabilirsin. Ben de yalnızım. Neredeyse hiç arkadaşım yok ama ben mutluyum. İnsanlar benim hakkımda çok kötü şeyler de düşündüler. Hiç birisinin ne düşündüğü umurumda da değildi. mesela yapmaktan hoşlandığın şeyler var mı resim çizmek gibi? Ben resim çiziyorum. Canım sıkıldığında her ne kadar sesim kötü olsa bile şarkı söylüyorum. Bisikletimle geziyorum. Zihnini boş bırakma sakın. Eğer zihnin boş kalırsa beynin yavaş yavaş kötü şeyler düşünmeye başlıyor.
Sarkı dinlemeyi seviyorum
Ben yoruldum hayat diye sarkı var onu dinliyorum sürekli
bu sana bağlı bisey kendini yalnız hissediyorsun bende yalnız olmama rağmen kendimi hiç yalnız hissetmiyorum aradaki fark
Ama ben sadece yanlız degilim beni dışlıyolar küçük görüyolar bu hangi insanım zoruna gitmez?
kim seni dışlıyor ailen mı arkadaşların mı
Hepsi tarafından dışlandım
sebebi nedir neden dışlaniyirsun peki
Bende bilmiyorum neden sevilmedigimi :(
İşte hayattı degersiz oldugunu hissetmek cok körü bişe. Mal mülkde aramıyorum. Sadece bende varım benide görün
takip at konuşalım istersen birbirimizi tanır muhabbet ederiz
Yok olmaz cok fazla vaktim yok benim ailem evde degilken bu işi halletmem lazım
intihar ettin diyelim bunun hesabını ahirette nasıl verecen bu yaşadıgın psikoloji gecicidir senin imtihanındır her zorlugun ardından bir rahatlık vardır bu bulundugun psikolojiyi bir an önce atlatman dilegiyle
Ben psikolojimin düzeltcegini bilseydiö zaten böyle hayaller kurmazdım
Giddikce dahada kötüye gidiyorum daha daha kötüye
Cevap
11Cevap
Normal bir hayat yaşıyorsun.. Malesef lanet bir dünyada yaşıyoruz. Mutlu sandıkların aslında mutlu değiller..
Hıc mı yok arkadasın kız erkek vs cık dolas gez eglen
Yok
Nerede oturuyorsun İst deyse nasıl olmaz
hayali olmaz planı olur, değersiz hissetmen boş zamanla birleşince bu sonuç çıkmış ortaya.
sen dünyada bir yer teşkil ediyorsun ve önemlisin önce kendi varlığının önemini kavramalı sın
ben her şeye sahibim yakışıklıyım güçlüyüm bilgiliyim param da var ama mutsuzum
Ölelim daha iyi
pek normal değil kuzu
Derdi olan ölmeli dimi
her derdi olan ölse bu dünya ne olur be yav.. önemli olan mücade etmek. dayanmak. dost baştacı önemli olan düşmeni bekleyenleri güldürmemek. bence bunların hepsinde daha önemli bir erdem taşıyoruz üzerimizde onurumuzla yaşamak. onurumuzla ölmek. ama intihar böyle bir şey ki. ilk başta su koymak. inan bana neler ile uğraştığımı tahmin edemezsin. üstelik tek başıma.
Seytan durtuyor seni dikkar et allaha sigin
Derdim çok
sozofrenmisin ablacimm
Niye
sen iyi degilsin yardim alman lazimm
Yardım edecek birisi yok hayatımda
Sen kaç yasindasin kardeşim ne gördün hayatttan anlat bakalim
Hep dislandim ben kucuklukden bu yana
Istenmiyorumki kimse istemiyo beni
takip et beni
ölüm kurtuluş değiiiil
al bende aynıyım nabalım kaderimiz diyelim