Merhaba uzerimde ağırlık var resmen kendimi kaldıramıyorum bunun sebebi ne olabilir sizce ağırlık var böyle yokus veya spora hiç gidesim gelmiyor sebebi nedir
Tam benlik bor soru % 300 lük ben 2,5 sene oldu günde 12 13 saat uyuyorum Uyandıktan sonra gün Boyu kafam full yorgun , uykulu , sersem , psikolojim çok ama çok bir şekilde değişiyor Kendi kendime hayal ettiğim şeyleri sanki gerçekte yaşıyormuşum gibi bir duygu kaplıyor , Annem babam benden ufacık bir şey istediği zaman Acizlene acizlene yapıyorum oflayarqk puflayarak kaygı sorunlarım oluşuyor ne yazıkki 2,5 sene oldu Halen böyleyim vitamin ilaçları kullansan etkisi bir süre sürüyor Sonrada yine başlıyor Dışarıya çıksam biraz kafam açılıyor ama sersemliğim halen İçimde Bir türlü kurtulup eski dinç yaşamıma dönemedim gerçekten çok ama çok kötü bir durum Allah kimseye vermesin
Spor arkadaşı ediniyorum da ben kendim sporu yapmak istiyorum azim istek var fakat koşu bandı falan diyince bana ters geliyor yoksa yapiyorum sporu mu bahane etmeden.
En İyi Cevaplar