Kişilik & Karakter Çocukken kurduğunuz saçma hayaller var mı? Şokagirenbimkasiyeri Takip Et Master Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ben rüyamda deste deste para göreyim diye dua ederdim küçükken birde Barbie ile evlenme hayalim vardıAllah seni yapmasın kasiyer kurduğun şu hayallere bak rezil sjhdhdhs Güncellemeler1 yıl Güncellllssss Çocukken kurduğunuz saçma hayaller var mı? Cevapla Çocuk Soruları Evlilik Soruları Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. Evet çok vardı artık yok 0 0 Yorumla
encokbensorarım Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Sihirlerim olur diye taş yutma hayalım vardı. 0 0 Yorumla
bahtimimkarbeyazi Takip Et Xper 1 Yaş: 22 1 yıl Biz küçükken fakirlmdik evimiz çok küçüktü. Hep odamin olamsini hayal ederdim 🤣😭😭😭 0 4 Yorumla Şokagirenbimkasiyeri 1 yıl Oldu mu peki? Yorumla bahtimimkarbeyazi 1 yıl Cidden olmadı ajshaj şu an bile yok nasip değilmiş Yorumla Şokagirenbimkasiyeri 1 yıl saçma hayaller demiştim ama olsun bir gün kendine ait odan olur inş Yorumla bahtimimkarbeyazi 1 yıl Yani bilmiyorum çocukluk travmamdir Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Evet çok vardı artık yok
Sihirlerim olur diye taş yutma hayalım vardı.
Biz küçükken fakirlmdik evimiz çok küçüktü. Hep odamin olamsini hayal ederdim 🤣😭😭😭
Oldu mu peki?
Cidden olmadı ajshaj şu an bile yok nasip değilmiş
saçma hayaller demiştim ama olsun bir gün kendine ait odan olur inş
Yani bilmiyorum çocukluk travmamdir
Vardı çocuk aklı işte
Varrr