Kişilik & Karakter Çocukluk döneminizde aklınıza kalan bi hayaliniz var mıydı? damaratiz7 Takip Et Guru Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor ME : akülü Araba idi maalesef almadılar ve halen aklımda Çocukluk döneminizde aklınıza kalan bi hayaliniz var mıydı? Cevapla Çocuk Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Hayalim yok 1 0 Yorumla
Ve-saire Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Formula 1 uzaktan kumandalı araba 1 2 Yorumla damaratiz7 +1 yıl Bende 2 tane vardı kumandalı araba Yorumla Ve-saire +1 yıl Bende elli tane vardı kumandalı araba bu farklıydı 300 liraydı 90 lı yıllarda Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Alayim sana 1 5 Yorumla damaratiz7 +1 yıl Sağol knk ama büyüdüm artık nasıl bileceğim ona 😇 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bana bin Yorumla damaratiz7 +1 yıl O nasıl söz knk tövbe tövbe Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 🙄🙄 Yorumla damaratiz7 +1 yıl Bi gizliden çıkıp gt yapar mısın bir şey sormak istiyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hayalim yok
Formula 1 uzaktan kumandalı araba
Bende 2 tane vardı kumandalı araba
Bende elli tane vardı kumandalı araba bu farklıydı 300 liraydı 90 lı yıllarda
Alayim sana
Sağol knk ama büyüdüm artık nasıl bileceğim ona 😇
Bana bin
O nasıl söz knk tövbe tövbe
🙄🙄