Bir kadında neye dikkat edersiniz? Fiziği mi,zekasını mı,güzelliği mi vb.
Cevabın nedir?
Bana göre bakım ve kişilik bir kişinin tipi olmasa bile kişilik karakteriyle kendini aşık edebilir ben etrafta o kadar güzel kız var ki o yüzden artık sadece kişiliğe bakıyorum yani isterse dünya güzeli olsun kişiliksiz çok insan var kendi güzelliğinin farkında olup böyle karşındakini ezen kızlar var kendini beğenmiş diyorum işte onlara harbi böyle hafif utangaç olucak çekingen kız olucak soğuk suratlı olmıcak bir kız istiyorum :D ahh ahhh çok mu şey istiyorum lannnn sadece çekingen bir ve sevdimi tam seven istiyorum lannnnnnnnnnnnnnn
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Tamam dış görünüş de öneli ama zeka daha önemli. Bir kadın sadece güzel görünmeye çaışıyorsa ondan sorun vardır bence. Basit kadın güzel olmayı zeki olmaya tercih eder.Çünkü basit erkekte zekayı anlayacak beyin değil güzelliği görecek göz vardır. Dış görünüş babında yanıma yakışan biri olsa yeter, sonuçta ben de dünya güzeli değilim. Ama zeka ve karekter yoksa güzelliği ne yapayım. Biblo mu alıyorum eve.
10 Yorumla
erkekler genelde fızıge bakar ama bakılması gereken ilk önce kişiliği olmalı..
01 Yorumla- +1 yıl
dogru
sen çok güzel bir kızsın, sana komple bakıyorlardır:)
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
83Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılşimdi bu kişinin ruh haline bağlı abaza bir tipse dikkat edeceği yerler malum :D ama az çok kontrol sahibiyse konuşmana oturup kalkmana kişiliğine vs... ben mesela erkek gibi davranıp konuşan veyahur önüne gelen her erkekle kanka olan kızlardan nefret ederim ;)
08 Yorumla- +1 yıl
:) adamsıın
Cevap sahibi+1 yıleyvallah :) en iyi cevabı hakettim bence ;) bu arada hemen hemen her erkek fiziğe dikkat eder ama dikkat amacı ve niyeti kişiden kişiye değişir :)
Cevap sahibi+1 yılbu arada erkeğin hası kadına arkadaşın dediği gibi Allah ın emri gibi bakıp değer verendir böyle birini bulursan git evlen :D
Cevap sahibi+1 yılbelirgin, dikkat çekici derecede değilse çok ta önemli değil takma kafana :)
Cevap sahibi+1 yılbirazda insan yapısı tabiki etken olabiliyor o da senin farkın :) kasma bukadar dediğim gibi abartılı olmadığı sürece sorun olmaz hatta kimisine göre çekicide gelebilit :) unutma insanın en iyi hali doğal hali :) zaten nefret edilen tipler genelde yapmacık oluyor
Cevap sahibi+1 yılark isteğimi kabul edermisin
gözlerine ve yurumesıne bakarım asalet ve zerafetle yapacak herseyı,heleki su ayagı yere basınca obur sokaklardan duyulan topuk sesını cıkaranlara ıfrıt oluyorum
00 Yorumlaiç güzelliği ve kalp seçenekleri neden yok sadece iyi niyetli iyi kalpli birisi olsun fizikte istemem zekada istemem o taptığınız fiziki özellikleride istemem sadece iyi bir insan istiyorum ben
00 Yorumla
+1 yılKarakter varsa kalanı teferruat..
Karakter cırtsa kalan herşey varsa bile "eh işte"ye kadar gider :)00 Yorumla
+1 yılşaçlarına ellerine ayaklarına bakarım bir de konuşmasına bundan inceliğini ve zariliğini gösterir bir kızın bence :)
01 Yorumla- +1 yıl
=)
Yüzüne bakarım ilk :D Okullar açıldığında yeni bir kız gelmişti okula yüzüne baktım kızın aşık oldum sd:FSD:F
00 YorumlaBaşta güzellik ve fizik gelse de tanıştıktan sonra zeki olması bu iki şeyin önüne geçiyor.Zekadan kastım kafaların birbirine uyması , ortak noktaların olması, hayata aynı gözle bakılıyor olması...
00 Yorumlaİlk olarak yüzüne...
En sevmediğim şey, kusura bakmayın ama tabiri caizse götten bacak olup bir de dar pantolon, tayt vs giyen kadınlar.13 Yorumla- +1 yıl
haklısın
Kişilik & Karakter konusunda 446 cevap paylaştı. Önce güzelliğine sonra Yüzüne bakışına gülümsemesine gülmesine konuşmasına oturmasına kalkmasına kısaca hareketlerine dikkat ederim.
00 Yorumlaklasik bir cevap olucak ama güzel olup olmamasına öyle esmer sarısın kumral kızıl ayrımına gerek yok hepsinin güzelleri var bide kilosu filan yerinde olsun boyu kısa olması cok problem değil :)
00 Yorumla
+1 yılBütün geri zekalı erkekler kadında "zeka" arıyor ya, ne diyelim.
20 Yorumla1-fizik
2- yüz
3-gözleri
4-saçları :) bence bunlar00 Yorumlaprofil resmine hemen bir yorum yapayım mı?
ama sonradan kızmak yok :)08 Yorumla- +1 yıl
Kızacağım bir şeyse yapma -,-
- +1 yıl
tahmın et:)
- +1 yıl
yaz burdan peki
- +1 yıl
ok
evet göz rengin orijinal duruyor çok güzel ama o rengi daha hakim bir makyaj tonuyla açmalısın...
elmacık kemiklerin biraz fazla büyük hoş bir görüntü ama yinede allığı yukarı kavisli çekersen mükemmeliğe ulaşırsın...
göğüslerin orta düzeyde göründüğüne göre biraz küçük o estetik ya da doğum yapmadan düzelmez (sadece adet günlerinde büyür o da yeterli değil)
yanı sıra belini daha da inceltmelisin, ve kalça kaslarını güçlendirmelisin,
tenin kıl yapısına fazla el verişli...
- +1 yıl
ouuuu sen ne iş yapıyorsun ya :)
+1 yılGenelde kadının baktığı yere bakar neye baktığından hangi cins .ok olduğunu anlarım.
01 Yorumla- +1 yıl
:))
+1 yılBakışlar, gülüş ve eller.. Tırnaklarının altı pislik içindeyse "ıyy" derim en içten bir şekilde..
02 Yorumla- +1 yıl
o ne be iğrenç =)
- +1 yıl
Aynen öyle, kişisel temizlik ve bakımı çok önemserim. Ayrıca bakımdan kastım da makyaj değil bu arada :)
+1 yılilk önce davranışlarına tabi.doğal olmalı ve kalitesini belli etmeli...fok gibi konuşmamalı,alaycı küçümseyici ve ukala olmamalı mesela
00 Yorumlabakışlarınaa ve gülümseyişlerine.ses tonuda onlardan sonra gelir ;) ama bunlar para eder mi ? etmez :) kültürlü ve tatmin edici olmasıda çok önemli oluyor ondan sonraki süreçte..
01 Yorumla- +1 yıl
:)
Düzgün konuşacak, kelimeleri yutmayacak, sigara içmeyecek, ukala, şımarık olmayacak.
00 YorumlaÖnce yüz, sonra bel. Kulak memeleri ve topuk kısmı da zarifse bitmiştir.
00 Yorumlaöncelikle ellerine bakarım... olmazsa olmazımdır.. tırnak yiyen kızlar itici gelir..ve bakımlı elleri olan kadınlar daha çekicidr her daim...
01 Yorumla- +1 yıl
bu da mantıklı tabi, erkege de kadına da tırnak yemek YAKISMIYOR. ah bır anlasalaar.
+1 yılFiziğine boyuna benim boyum uzun olduğundan yanıma yanaştığında tepeden bakmamalıyım :D
gülüşü ve dişleri00 Yorumla
+1 yılmuhabbeti :) kafa uyumumu ancak öyle anlarım :) güzellik bazen işe yaramaz konuşmak önemli di mi ;)
02 Yorumla- +1 yıl
en onemlısı dıs gorunus ya deme oyle :)
- +1 yıl
yahu şu plastik mankenler yok mu onları istediğin şekilde üretebilirsin ya da bulabilirsin fizik mükemmel ama bir işe yaramaz ;) demek istediğim şu dış görünüşten öte fikir yaklaşımları önemli bunu sağlayabilmek yoksa fizik mükemmeldir ama anlaşamazsın o zaman boş iş olur ;)
kaşları malabadi köprüsü gibise dediğinden derim :)
02 Yorumla- +1 yıl
HAHAHAHAH Süperrrrrrrr
Fizik kimya matematik :D Şaka bi yana ilk görüşte fizik ve güzellğine ama en önemlisi tanıdıkça davranışları ve huyuna
00 Yorumlakimseyi dış görünüşüyle yargılamam. zekası en önemli unsur.
10 Yorumlaboyuna posuna, sonra yüzüne gözüne,sonra konuşmasına susmasına,en sonunda da haline tavrına:)
03 Yorumla- +1 yıl
Anladık kadının her özelliğne:D
- +1 yıl
+1 yılİlk baktığım yer göğüsleri olur. Eğer saçları düzensiz ise hoş karşılamam.
02 Yorumla- +1 yıl
göğüsleri küçükse kafanı mı çevirirsin yoksa:))
- +1 yıl
Hayır. :) Başka güzelliklerine bakarım bu sefer de.
Kollarına bakarım.. Benim kollarımdaki kıllardan daha fazla kıl varsa koşarak yanından uzaklaşırım.
11 Yorumla- +1 yıl
çok haklısın!
Gizli Üye(36-45)+1 yılGülüşü mü güzel? Bakışı mı ? kalçası mı? gögüsleri mi? Yani nesi güzelse ona bakar erkekler. Gülüş ve ya bakışı güzelse vucudunun bir önemi diğer herşey arka planda kalır
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle fiziğe bakıyorum.Düzgün fizikten bahsetmiyorum balık etli falan da olur.Ama sonuçta fiziğe bakıyorum işte:D
00 Yorumlagülüşüne dikkat ederim
koltuk altındaki ıslaklıksa beni o kadından uzaklaştırır11 Yorumla- +1 yıl
insan değil mi kadınlar, terleyemez mi? belki haklısın kötü gözükebilir de elinde olamaz sonuçta.
saçlarına sonra yüzüne sonra vücuduna en sonda hareketlerine :))
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyuzune bakilir bence genelde yuze asik olunur cunku..
00 Yorumlakarakter önemli lakin dikkat edilmesi gerek bu devirde karakter aşınması çok sık rastlanan bir sorun
00 Yorumladikat cekmek istyosan acık sacık giyin memleket pesine taklır turkiyenin baslıca özelikleri...
02 Yorumla
+1 yılsaçlar önemli sık saçlı kızları severim:).) boyuna bakarım
00 Yorumlasende ilk dikkat edeceğimiz şeylerin hepsi mevcut :D
01 Yorumla- +1 yıl
tesekkurler :))
+1 yılgözleri olur . anlamlı bakması gerekir . ondan sonra gelir gerisi ona göre
01 Yorumla- +1 yıl
+1 yılilk görüşte fizik ve güzelliğine bakarım bakarım konuşmaya gelince zekasına bakarım
00 Yorumlabasta gozler saclar vee en onemlisi kafa yapisi..zeka.
05 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
:))) ^kadınım^ gercekten cok etkıleyıcı bır kelıme . gercekten . kullanıyor olman iyi bir şey;)
kızlar ilk penise bakar benimde büyük kurkarmı acaba cevap bekliyorum
00 Yorumla
+1 yılhepsi her seyi tam olması lazım ondan aradıgım kızı bulamadım :)
00 Yorumlaamerikan filmlerinden çıkma ''mean girl'' olmamasına tabi.o ne lan öyle gossip girl gibi amk
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyüzüne dikkat ederim.aman bundan bi cacık olmaz dersem meme popo :D
00 Yorumla- Konuşma şekli
- Ten20 YorumlaKuyruk sallıyormu ona bakarım
10 YorumlaIRKINA BAKIYORUM İLK.
02 Yorumla- +1 yıl
hm
saçlarına ve dişlerine
01 Yorumla- +1 yıl
mantıklı
+1 yılBakışına, gülüşüne ve ellerine..
00 Yorumla
+1 yılObez olmasın :)))))))))))
02 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
neden gülüyosun :))) benim gibi balık etli bir insanın yanında obez bir bayanın ne işi var:)))
bakışlarına konuşmasına en onemlısı kalcalarına
00 YorumlaYüzünde, Photoshop var mı yok mu ona bakarım :)
12 Yorumla- +1 yıl
kesinlikle ellerine...
07 Yorumla- +1 yıl
tirnaklarina?
- +1 yıl
eger kizin elleri guzel olmazsa, tirnaklari berbat olursa ne yaparsin?
- +1 yıl
ee eger kizi cok seviyorsan?
- +1 yıl
Aferin:)
+1 yılHala öğrenemediniz mi ?
01 Yorumla
+1 yılgözlerine bakarım abi,beni cezbedecek.
00 Yorumla
+1 yılkarşıdan geliyorsa gözüne gözüne bakarım
03 Yorumla- +1 yıl
o ne öyle yav cinsi sapık gibi:))
- +1 yıl
çok pis bakarım hem de. 3-4-5-6 numaralı bakışlarla
- +1 yıl
hhahahahahaha
yüzüne vücuduna birde güzel gülmeli
01 Yorumla- +1 yıl
senin gibi güzel olmasına ;)
06 Yorumla- +1 yıl
teşekkürlerrr
- +1 yıl
yürüyüşüne bakarım yani ilk uzaktan geliyorsa. sümsük sümsük yürüyüp kafasını kaldırmayan ezik tipse zaten hiç işim olmaz. bana fırlama olacak! :D sonra yüzünün güzelliğine :)
- +1 yıl
HAHAHAH
3'ü bi arada desem :))
00 Yorumlaönce ambalaj sonra zeka
00 Yorumla- Devamını Gör (29)
Devamını Gör(74)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!