Kişilik & Karakter Bir kadın da dikkat çeken veya dikkat ettiğiniz şey nedir? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 19 Yapay Zekaya Sor Bir kadın da ilk dikkat çeken veya dikkat ettiğiniz şey nedir Bir kadın da dikkat çeken veya dikkat ettiğiniz şey nedir? Cevapla Nedir Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
Tuğberk_Bey Takip Et Master Yaş: 32 , eic 48% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Herşeyi görselligi de geçtim artık zekası olması yanii oda olmayınca çekilmiyor 2 0 Yorumla
gucluyummm Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Gözleri, duruşu. Kadınları izlemeyi severim. Ne düşünüyorlar ne yaşıyorlar hayal kurması zevkli. 0 0 Yorumla
MrDominantKarakter Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Gözleri, göğüsleri ve kalçası. Mükemmel üçlü 🤣 0 0 Yorumla
doyoubelieve Takip Et Xper 1 Yaş: 36 1 yıl Güzel ahlak ve saygı Bu ikisi yoksa diğer hiçbir özelliğinin önemi kalmaz 2 0 Yorumla
Skcinizimm Takip Et Xper 1 Yaş: 33 1 yıl Aurası giyimi güzelliği ben direk anlıyorum ayrı konu bazılarının yüzü farklı oluyor 0 0 Yorumla
relax_mode_is_on Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl boyu kilosu. aurası. güzelliği. 0 0 Yorumla
koreanturkey Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 53% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Deli dolu olmasını çok severim pozitif.. 0 0 Yorumla
tıme-traveler Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı. Duygularıİnsan mı değilmi? 0 0 Yorumla
KayipPsikopat_3 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,8b cevap paylaştı. Hiç olmadı ama olursa kesinlikle göz 0 0 Yorumla
Richardgör Takip Et Master Yaş: 36 , eic 98% 1 yıl Deli gibi bakıyor 0 1 Yorumla Richardgör 1 yıl Kulaklar kepçe, çenede geniş Yorumla
Çatapatagelbro Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. Son zamanlarda edeb adab 0 0 Yorumla
BarbaroSs00 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Bakışları sonrası mimik sonra göğüsler 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Kusura bakma ama memeleri fotoda ki sen misin 0 3 Yorumla Soran 1 yıl İvit Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Güzelmişsin seninkiler nasil Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sanki kucuk gibi gibi Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı. Gözleri burnu olabilir 0 0 Yorumla
Hint_Fakiri40 Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 100% 1 yıl Önce yüz sonra meme. 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Kesin önce yüzdür 🤣 Yorumla Hint_Fakiri40 1 yıl Ciddiyim gülme😑 Yorumla
Canknt35 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 859 cevap paylaştı. Yüzü 0 3 Yorumla Soran 1 yıl Hmm yüz iyimis Yorumla Canknt35 1 yıl Evet Yorumla Canknt35 1 yıl Sen? Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 36 , eic 50% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,4b cevap paylaştı. Gözler ve konuşma 0 0 Yorumla
sebelepmebelep Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 366 cevap paylaştı. Gülüşü bakışı zekası 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı. zeka ve gözler 0 0 Yorumla
Sağlıkcı023 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Gögüs ve kalca 0 0 Yorumla
sertanz Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 404 cevap paylaştı. Görseldeki çok hoş 0 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 14b cevap paylaştı. İri diri g. t 0 0 Yorumla
tomrisbeycik Takip Et Xper 3 Yaş: 22 1 yıl giyinişi 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Him nasıl olmalı giyinisi Yorumla tomrisbeycik 1 yıl bu kişisel zevklere göre değişir ama benim şahsen dikkatimi çekmesi için ağır giyinmeli ve sade olmalı soft ton renkler kullanmalı Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
Herşeyi görselligi de geçtim artık zekası olması yanii oda olmayınca çekilmiyor
Gözleri, duruşu. Kadınları izlemeyi severim. Ne düşünüyorlar ne yaşıyorlar hayal kurması zevkli.
Gözleri, göğüsleri ve kalçası. Mükemmel üçlü 🤣
Güzel ahlak ve saygı
Bu ikisi yoksa diğer hiçbir özelliğinin önemi kalmaz
Aurası giyimi güzelliği ben direk anlıyorum ayrı konu bazılarının yüzü farklı oluyor
kadınlar dikkatimi çekmiyor canım
boyu kilosu. aurası. güzelliği.
Deli dolu olmasını çok severim pozitif..
Saçlar önemli , dolgun gür olmalı
sadeliğin güzell
Duyguları
İnsan mı değilmi?
Hiç olmadı ama olursa kesinlikle göz
Deli gibi bakıyor
Kulaklar kepçe, çenede geniş
Son zamanlarda edeb adab
Bakişlari sohbetinin derinligi
Bakışları sonrası mimik sonra göğüsler
Kusura bakma ama memeleri fotoda ki sen misin
İvit
Güzelmişsin seninkiler nasil
Sanki kucuk gibi gibi
Gözleri burnu olabilir
Önce yüz sonra meme.
Kesin önce yüzdür 🤣
Ciddiyim gülme😑
Yüzü
Hmm yüz iyimis
Evet
Sen?
Gözler ve konuşma
de/da'ları doğru yerde ayırmasına. :)
Kol kasları
Gözleri
gözleri
Ayak tirnaklarinin bakimli ve ojeli olmasi
Gülüşü bakışı zekası
sadelık bakıslar
Fiziği dikkatimi çekiyor
Aslında her şey 🙂
zeka ve gözler
Obsesif kompulsif
Artık gözler
kıyafeti
Göğüsleri
Gözler
Gögüs ve kalca
Görseldeki çok hoş
İri diri g. t
giyinişi
Him nasıl olmalı giyinisi
bu kişisel zevklere göre değişir ama benim şahsen dikkatimi çekmesi için ağır giyinmeli ve sade olmalı soft ton renkler kullanmalı
Saçları
Göğüsleri