Kişilik & Karakter Ölmekten çok korkar mısınız? Excitementanil4511 Takip Et Xper 7 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Merhaba selamlar dostlar ölmekten çok korkar mısınız ben genellikle ölmekten çok korkuyorum bu durum da ne yapıyorsunuz psikolojinin çok etkilenmemesi için ne yapabiliriz onerileriniz tavsiyeleriniz nelerdir teşekkürler şimdiden Ölmekten çok korkar mısınız? Cevapla Tavsiye Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
_-_NobodyYs_-_ Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı. Hayatın bir gerçeği. Kadınlar olarak zaten her an başımıza gelebilecek bir olay. Korksak ne ye yarar 1 2 Yorumla Excitementanil4511 1 yıl Aynen degisen bir şey olmaz bence de haklı yorum Yorumla Excitementanil4511 1 yıl Ne bileyim bu aralar biraz ölmeye taktım kafayı kurtulamiyorum Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 1 yıl Bir gün mutlaka öleceğiz korkmaya gerek yok bu kadar 1 1 Yorumla Excitementanil4511 1 yıl Mantıklı yorum teşekkürler +1 :) Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. ölmeyi isterim zaten korkmam 1 1 Yorumla Excitementanil4511 1 yıl Teşekkürler görüşünüz için
вʟαcкנαcк Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Korkmaya gerek yok ne bir saniye ileri ne bir saniye geri 1 0 Yorumla
ChooseForward Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Neden korkayım? 1 1 Yorumla Excitementanil4511 1 yıl Güzel cevap ama korkuyorum ölmekten doğrusu ne bileyim tuhaf geliyor bana acikcasi Yorumla
En İyi Cevaplar