Daha önce aldatılmış ve zorbalığa uğramış kişilerin bu tarz sorunları olabiliyor

Daha önce aldatılmış ve zorbalığa uğramış kişilerin bu tarz sorunları olabiliyor

en basiti çalışıp kendi ayaklarının üstünde durarak özgüven kazanılabilir her şeyin başı bu, kendine bakım yaparak arttırılabilir kitap okuyarak, araştırma yaparak kısacası her zaman kendine bişey katması gerekir insanın bunlar olunca vayy beee bu ben miyim lan diyo insan
Umursamamak yeterlidir, özgüvende her şeyi yapabiliyorum diyenler için değil istediği zaman yapabilenler için geçerli olmalı :) Diğerleri tokadı yiyebilir bazen :D
İlk kez aldatildiktan sonra bu sorunu yaşadım öz güvenim gitmişti. Yururken bile sanki her an yere düşecekmisim hissi vardı bu hissi çok iyi bilirim nasıl yükseltilir kısmına gelince kendi özümü bulup her şeyi unutup geçmişimi silip yoluma baktim
Cevap
18Cevap
spor yaparak
Bir zaman insanlardan uzak kalıp hazır ve iyi hissedildiğinde yeni toplum ve insanlarla tanışarak.
Para özgüven kazandırır. Ya baba parası yiyin ya da acil para kazanın :d mesela şu an bi 10 bin nakitim olsa özgüvenim yükselirdi sjfjsjfje
kendındekılerı fark edersen zaten ozguvenın olur onemlı olan kendıdekılerı fark etmek kendıne guvenmen
su ayna karsısında telefonu gozlerının onunde tutarsan asıl guzellıgı gormezsın civciv
kendin için diyorum yürüyen dalin kutusu
Bence zamanla kendiliğinden yükselir ya bir şey yapmana gerek yok. Daha çok insanla konuştuktan sonra daha özgüvenli oluyorsun
Ama bence ilk önce kendini sevmekle başlar özgüven yüzünü sevmekle yaptığın şeyleri başarılarını kutlamakla ve kendini geliştirmekle artar
Başlangıç olarak yeni bir hayata merhaba deyip kucaklamalari gerekli
BİM aktüel ürünlere geliyor bu pazar ordan alabilirsin
Fotoğraftaki yazı her şeyi açıklıyor geçmişi düşünmeyi bırakarak başlanılabilir
Benimle valla gayet rahatım hee konu da umrumda değil
Duygusal gücü yüksek birisi olmak gerekli
Başarılı olduğun konunun sürekli üzerine giderek
Bizden giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir
kendisine odaklanacak zevklerini yaşayacak
Baskılardan sıyrılarak önce.
Psikolojik destek
kendi kendine yükselşir
Genelde antrenman benim terapim