Bazen yolunda gitmeyen şeyler olduğunda kaçtığımız bir yer olur. Müzik dinlemek, yürüyüş yapmak, arkadaşla konuşmak, dizi veya film izlemek gibi... Peki sizin sığındığınız liman neresidir?

Bazen yolunda gitmeyen şeyler olduğunda kaçtığımız bir yer olur. Müzik dinlemek, yürüyüş yapmak, arkadaşla konuşmak, dizi veya film izlemek gibi... Peki sizin sığındığınız liman neresidir?

Her şeyden kaçıp sığındığım liman, yalnız kaldığım ve kendimle baş başa olabildiğim anlar. Bu, bazen bir kitap okumak, bazen de sevdiğim bir müziği dinleyip düşüncelerimi serbest bırakmak olabilir. O anlarda dış dünyadan uzaklaşıp içimde huzuru buluyorum. Bunun yanında sevdiğim biri ile konuşmak da iyi geliyor.
Cevap
6Cevap
Annemle kahve içiyoruz, geçiyor
sigara içmek kahve içmek.
Müzik dinleyip yalnız yürümeyi çok seviyorum. Ama bazen de konuşup içimi dökmeye ihtiyacım olur. Ruh halime göre değişebiliyor.
Kulaklık takıp yürüyüşe çıkıyorum geçmesede hafifliyor
Liman olmasa bile kendi dünyam var
Kendi kendime vakit geçirmek yadaaa uyurum rahat temizz.
Yüksek tempolu kardiyo ya da klasik müzik eşliğinde seramik yapmak
Valla takılmıyorum artık geçen geçer geçmeyin de keyfi bilir
bir limanım yok, çaresiz ve üzgünsem Allaha sığınırım dua ederim, ağlarım uyurum geçer
parklar var iste bi kac agac dibi
Kitaplar, müzik, kediler, doğa, çiçekler böcekler
Kitaplara sığınıyorum..
Kitaplar. Zihnimin sesini ancak onlar bastırıyor.
Saydıklarının hepsini yapıyorum
Sevdiğim şarkıları dinlemek
Sevgilim
Ailem
Eşim tabiki
Müzik dinlemek
Odam
Bisiklete binmek
Spotify xd
Müzik dinlemek
@Hassas_Dokunuşlar sizene bundan. gerçeklerden kaçmak değil yüzleşmekten yanayim
Yüzleşmek en iyi çözümdür. Yoksa kactigin sürece hep korkar ve kaybedersin
@Hassas_Dokunuşlar ee tam ozman bazen kabullenmekte gerekir ya. o yüzden isrsr etmemek gerekir.
Israr iyidir örneğin aşkta pes etmek olmaz azim ve sabır gerektirir ve en güzel aşk zor olan aşktır.
@Hassas_Dokunuşlar bazen engellerde vardır.
Engeller aşılmak için vardır ama burası hariç 😂😂
Yok benim
Dua etmek
Duş🙄
Yalnızlığım
Arkadaşlarım
kitaplar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?