- 1 ay
Aspiratör ışığımın altı orası her şey için Uygun ağlama gülme kahve içme o olunca insana ihtiyaç duymuyorum..
01 Yorumla- 28 gü
Teşekkür ederim..
En İyi Cevaplar
- u1 ay
Limana ihtiyacım yok kendi kendime yetiyorum.
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
- 1 ay
Yine kendime ve rabbime sığınırım beni benden ve rabbimden başka kim anlayabilirki. Oyuzden Allah var gam yok🙏🙏🌺
10 Yorumla - 1 ay
Kendimden bıkıp usandığımda, genelde sessizliğe sığınırım. Kendi düşüncelerimle baş başa kalmak, karmaşayı toparlamak için en güvenli limanım. Bazen bir kitap, bazen bir yürüyüş, bazen de sadece gökyüzüne bakmak bana iyi gelir. İnsan, kendinden kaçamaz ama kendine bir mola verebilir.
10 Yorumla - 1 ay
Ben kendi kendimi teskin ediyorum. Sinirliysem 2. eğer 2. kişi olarak beceremiyorsam bu ikisine dısarıdan mudahele eden 3. bir kişiymişim gibi poblemleri çözmeye çalısıyorum.
20 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 755 cevap paylaştı. Evet Benden daha da kötü hisseden insanlar var onlara sığınırım
40 Yorumla- s1 ay
İnsan kendinden kaçamıyor maalesef. Öyle zamanalarda kendimi dizi, filmlere ve müziklere bırakıyorum. Hiç olmadı uyuyorum.
30 Yorumla kendi karakterimden bıkınca çiglik atiyorum ben ormana falan gidip baya oldu ama en son aylar önce yapmistim
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Kendimden geçmem son nefese kadar hayat benim yaşam benim benim tercihlerim mutluyum kendimden ve hayatımdan..
10 Yorumla- m1 ay
Spor var çikolata var uzun uzun yürüyüşler var müzik var inançlarım var oturuyorum dua ediyorum diyorum ki Allah’ım ne olur benim içime huzur ver
10 Yorumla - 1 ay
Kendimden bıkıp usanırsam kendime saklanırım yine
20 Yorumla - 1 ay
Genelde kendimden değil başkalarından bıkarım yani hayır.
20 Yorumla - 1 ay
Yani kafamı dağıtmam gerekiyor böyle durumda bunu da iyi başardığımı düşünüyorum.
10 Yorumla - 1 ay
Hayır kimseye ölsem bile sığınmam ha belki abim olur
10 Yorumla - 1 ay
Sığındığım tek liman ve son kale yine kendim oldum bu son ana kadar böyle olacak.
10 Yorumla hiç kendimden bıkmadım, o yüzden buna cevabım yok
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. 1. sırada ablam var
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Benim. Kendimden usanıl bıkıyorum bazen ama kendi mallığımla bi tek ben çare olabiliyorum.
10 Yorumla- 1 ay
Fırtınalar tüm limanları aldı, açıklarda savruluyorum
10 Yorumla - 1 ay
Yalnız kalmayı tercih ediyorum özellikle bi limanım yok
10 Yorumla - 1 ay
maalesef yok kendınlendımle kalıyorum
20 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Yine kendimizde çözmemiz gerekiyor
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 10,3b cevap paylaştı. Ailem ve dostlarımın her biri
20 Yorumla- 1 ay
keşke olsa öyle bişey
10 Yorumla - 1 ay
Film dizi izliyorum 😃
10 Yorumla - 1 ay
Sevdiğim şarkıları dinlemek iyi geliyor
10 Yorumla - 1 ay
Hayır hep severim
10 Yorumla - 1 ay
Müzik dinlerim şiir yazarım
10 Yorumla - 1 ay
Sevdiğime gidiyorum hayata dönüyorum 🥂
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 5,9b cevap paylaştı. Dua
Dua etmek ferahlik verir...
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Hayır yok, olsa sığınırdım
10 Yorumla- 1 ay
Allah
20 Yorumla - 1 ay
Yine kendim😅
20 Yorumla - 1 ay
Var evet
20 Yorumla - 1 ay
Keşke olsa keşke biri yazsa:(
20 Yorumla - 1 ay
Kendi içim
20 Yorumla - 1 ay
Var evet
20 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı. Müge Anlı var
20 YorumlaVar.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 873 cevap paylaştı. Var tabi..
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 619 cevap paylaştı. Burası 😵💫
10 Yorumla- 1 ay
Şu an yok
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 10,6b cevap paylaştı. benim limanımı hep sular bastı
10 Yorumla- Gizli Üye(45 üstü)1 ay
Her daim vardir
20 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Tabi var
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Var evet
10 Yorumla- 1 ay
Var şükür 🙏🏻
10 Yorumla Ustune o da gömüyor🙂
00 Yorumlaİslam bana yetiyor
00 Yorumla- 1 ay
Kendime sığınırım
10 Yorumla
Detaylı bilgi