Kişilik & Karakter Erkekler çok masum ve gariban değiller mi ya🥰🥰? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor erkekleri seviyorum zararsızlar Güncellemeler1 yıl 🧚♀️🧚♀️🧚♀️ Erkekler çok masum ve gariban değiller mi ya🥰🥰? Cevapla Sevgi Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Askiyasamak Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı. Merhaba, maalesef hepsi öyle değiller yani içlerinde masum olanları da var tabii ki ama çoğunluğunun öyle olmadığını düşünüyorum. 0 0 Yorumla
by_kültür Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Aynen kanka hepsi zararsız. Bu kadar kadın da zaten eceliyle ölüyor. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Ben kötüyüm her an herseyi yapabilirim hissiz ruhsuz farklı duygular icerisindeyim helede bu son olan olaylardan sonra baya bi garipleştim 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Her an herşeyi yapabilirim derken🤔🌸🌸 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Psikolojim iyi değil ruhsal değişimler yaşıyorum yani yalnızlıktan olabilir Yorumla Soran 1 yıl Kendine cici bak 🦋🦋 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sende Yorumla
OrhanDeli Takip Et Xper 6 Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl erkkeleri anlayan bir kız çıktı sonunda:) e saol bari 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Bende seni seviyorum. Sövdün mü övdün mü anlamadım da sağol yine 😅 0 2 Yorumla Soran 1 yıl 🦋🦋 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Beğeneyim mi yoksa gizliden mi çıkayım 😅 Yorumla
Ömerbeybey Takip Et Xper 5 Yaş: 29 1 yıl İki cinsiyette de zararlı olan var yinede dikkatli ol 0 0 Yorumla
yeterrrrartıkkk Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Ayy sen ne ponçiksin sevgi pıtırcıgı 0 0 Yorumla
Powerblack34 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl He tâbi ondan erkek düşmanı aşırı çok 0 0 Yorumla
majeste34 Takip Et Guru Yaş: 37 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Aynen kans zararsisiz 0 0 Yorumla
Eddy_0606 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 874 cevap paylaştı. He ya he aynen 0 0 Yorumla
13_Gölgє_16 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Hiç sanmıyorum 0 1 Yorumla 13_Gölgє_16 1 yıl Eğer öyle olsaydı gizli sormazdın bu soruyu
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 30 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı. öyleyiz tabi 0 0 Yorumla
fatihılgın Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,5b cevap paylaştı. Öyleyiz. 0 0 Yorumla
hazanmia Takip Et Xper 5 Yaş: 21 1 yıl Hepsi değil 0 1 Yorumla _dertortagı1 1 yıl Galatasaraylı helal Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Merhaba, maalesef hepsi öyle değiller yani içlerinde masum olanları da var tabii ki ama çoğunluğunun öyle olmadığını düşünüyorum.
Aynen kanka hepsi zararsız. Bu kadar kadın da zaten eceliyle ölüyor.
Ben kötüyüm her an herseyi yapabilirim hissiz ruhsuz farklı duygular icerisindeyim helede bu son olan olaylardan sonra baya bi garipleştim
Her an herşeyi yapabilirim derken🤔🌸🌸
Psikolojim iyi değil ruhsal değişimler yaşıyorum yani yalnızlıktan olabilir
Kendine cici bak 🦋🦋
Sende
erkkeleri anlayan bir kız çıktı sonunda:) e saol bari
Bende seni seviyorum. Sövdün mü övdün mü anlamadım da sağol yine 😅
🦋🦋
Beğeneyim mi yoksa gizliden mi çıkayım 😅
İki cinsiyette de zararlı olan var yinede dikkatli ol
Şaka yapıyorsun galiba
Evet sadece uyurken masumlar🤪
beni tarif ediyor herhalde