Kişilik & Karakter Erkekler çok saf değil mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl çocuk gibisiniz çok seviyorum sizi Erkekler çok saf değil mi? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
r_engarenkyollar Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,7b cevap paylaştı. Erkeklerin gözü açıldı artık 🤣 1 0 Yorumla
Beyazorkiden Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 36% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 906 cevap paylaştı. 2 erkek arkadsi ayni anda idare eden, aslinda 2 erkegin kendini idare ettigi kizlar mi akilli 1 0 Yorumla
Alpi23 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Yoo ben hiç saf değilim mesela. Hepinizi dereye sulu götürür susuz geri getiririm 0 0 Yorumla
İST34MLT44 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 776 cevap paylaştı. Kadına karşı zaafda evet saf oluyoruz 0 0 Yorumla
Yamaal Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,1b cevap paylaştı. Ne konuda. 🤔🤔 0 0 Yorumla
Fatma911 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Saf değil cin gibilerdir 0 0 Yorumla
rmznonur Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Evet her dediğinize kanıyoruz 0 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 14b cevap paylaştı. Evet safız. 0 0 Yorumla
Mertizm2834 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Safiz 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bencede. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl kız 14 saat öncesinin sorularında ne arıyon
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Erkeklerin gözü açıldı artık 🤣
Yoo çoğu yatmak için mall numarası yapıyor sadece kanan saftır
2 erkek arkadsi ayni anda idare eden, aslinda 2 erkegin kendini idare ettigi kizlar mi akilli
Yoo ben hiç saf değilim mesela. Hepinizi dereye sulu götürür susuz geri getiririm
Altından donunu alırlar haberin olmaz kızım. Ne safı
Kadına karşı zaafda evet saf oluyoruz
Ne konuda. 🤔🤔
Saf değil cin gibilerdir
Evet her dediğinize kanıyoruz
Böyle düşünüyorsan saf olan sensin bence
Neden
ne konuda mesela değişir
Aynen safız
He ya, malız mk.
Evet safız.
Istedigini alana kadar