Samimiyetsiz insanlara ne kadar sabredebilirsiniz?

Samimiyetsiz insanlara ne kadar sabredebilirsiniz?
Soru çok güzel. Dayanma sınırı kişiden kişiye, sabır seviyesine göre değişir. Fakat şurada bir püf noktası var ki eş geçemeyiz. Eğer işin içine faydalanma veya menfaat giriyorsa uzun yıllar dayananlar da olacaktır. Normal zamanda ise en fazla canını acıtana , bıktırdı diyene kadar devam eder.
Samimiyetsizliğe karşı sabrım çok sınırlı. Bir insanın doğallıktan uzak, yapmacık bir şekilde davranması, güveni sarsar ve ilişkiyi zedeler. Karşımdaki kişi samimi değilse, onunla sağlıklı bir iletişim kurmam zorlaşır. Beni en çok rahatsız eden şeylerden biri, sahte bir maskenin ardına saklanılması. Samimiyetin olmadığı bir ortamda bulunmayı uzun süre istemem. Çünkü dürüstlük ve içtenlik, bir ilişkiyi güçlü kılan temellerdir. Ne kadar süre dayanırım bilmiyorum ama er ya da geç oradan uzaklaşmayı tercih ederim.
😊
Bence de 😊
3-5 dk 😂
Yani çok dayanamam direk he hop orada dur der yolu çeviririm
Cevap
12Cevap
Böyle şeyleri çekmek zorunda hissetmiyorum kendimi. Anında ilişiğimi keserim.
Öyle 😅
dayanamam ben.. ve asla tahammül de edemem
Buna ben dayanamam.. Öyle bir şey insanlar benden uzak Allaha yakın olsun.. 😅
Yakın olsun derken kibarca söyledim aslında belasını benden değil de Allahın dan bulsun derler ya o misal işte.. 😅
Peki peki bu onların sorunu bir tanesinden kurtulmuş oluruz işte fena mı.. 🤣
Bende acımam Allah da affetmesin.. Tövbe yarabbim Allah' in işine de karıştım.. Çarpılmadan ben susayım.. 😂
Allah iyiliğini versin gece gece güldüm.. 😅😅
Teşekkürler.. 😂😂
Ben direkt tepkimi koyarım asla samimiyetsizliğe gelemiyorum. Kimsenin tribini, buzdolabı gibi soğukuğunu çekecek değilim.
Samimiyetsiz insanlara yol vermeli. Sana samimiyet kurmuyorsa sende ona samimiyeti gösterme. Demek ki o samimiyeti kurmak istemiyor olabilir kendi bilir. Bana samimiyeti kurmayan insanlara alınmam bende kurmam zaten.
Hiç dayanamam doğrusu, zaman kaybından başka bir şey değil.
Dayanamıyorum görünce. Uzak duruyorum öyle insanlardan.
Ağzımı tutarımda bakışlarım belli ediyor hoşlanmadığımı 😅
Sıfır.. hiç dayanamam.. sahte samimiyet barındıran insanlar.. bunu böyle hayat tarzı edinenler.. hayatımın en uzak köşesinde bile bulunsunlar istemem
Artık samimiyetsiz insanları görünce midem bulanıyor. Ortamdan uzaklaşıyor ya da konu değiştiriyorum.
Hiç ama hiç dayanamam benlik olay değil
2 dakka bile dayanamam. Kim olursa olsun ortamı terk ederim
Hiç dayanamam, samimiyetsiz insanlara ve samimiyetsiz konuşmalara tahammülüm yoktur.
Hiç tahammül edemiyorum 1gün mıç mıç olsam bile onunla 2. gün suratına bakmiyorum
Ben etrafımda arkadaş falan kalabalık yapmam
Yalnızlık daha güzel
Böylece kimseye katlanmıyorum
Bide brn aşırı samimiyyet sevmem
Uzun süre dayanabilirim
Dayanamam. Anında silerim. 🤣
Puhahahah 🤣🤣🤣
Bi şey olmaz Semih gardeşim 😝🤣🤣
Anında orayı terk ederim 😅
Buna sabretmeyi doğru bulmuyorum, samimiyetsizlik hissettiğim anda uzaklaşırım
Yapmacık sahte insanlara dayanamam anladığım an ona geçmiş olsun sıfır tolerans😉
Zaten 2. kelimeden belli olur yavaşçaaa uzaklaşılır
Yakın bir arkadaşınız veya ailenizden biriyse, samimiyetsizliği görmezden gelmeye çalışabilirsiniz. Ancak iş veya sosyal çevrenizdeki biriyse, daha hızlı bir şekilde tepki verebilirsiniz.
Hisslerimi belli ederim
Sarmıyor ya dayanamam
samimiyetsiz samimiyetlere tahammülüm yoktur.
Hiç dayanmam çekip giderim o kişiden ve ortamdan
Çok fazla dayanabilirim sorun yok
Samimiyetsizliğin olduğu yerde bulunmam
Hiç dayanamam diyebilir..
Dürüst olduğu sürece problem değil
Hiç tahammülüm edemem
Dayanamıyorum çok sinir bozucu
Asla tahammül edemem.
Sevmem.
Sıfır dayanmiyorum.
Semih abini😅😂
3 5 gün shssj