Kişilik & Karakter İnsanlara rahatça hayır diyebiliyor musun/muydun? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl ... İnsanlara rahatça hayır diyebiliyor musun/muydun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. derim tabi ki de evet 0 0 Yorumla
Bwrak Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl İnsanlara hayır demek zordur çünkü o mesafeyi ayarlayamadıktan sonra hayır diyemezsin. Eğer o mesafeyi ayarlasaydın zaten hayıra da gerek kalmazdı die düşünüyorum 0 0 Yorumla
Karagümrügg Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Hiç hayır diyeniyorum bu huyumuda sevmiyorum 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Doğuştan mı böyle sizce yoksa bu bir seçim mi Yorumla Karagümrügg 1 yıl Doğuştan bence hep böyleyim Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı. Yasaya yasaya öğrendik be aga 0 0 Yorumla
whysosreious Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,3b cevap paylaştı. Diyorum 1 0 Yorumla
Xelvioris Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 320 cevap paylaştı. Kesinlikle! 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
derim tabi ki de evet
İnsanlara hayır demek zordur çünkü o mesafeyi ayarlayamadıktan sonra hayır diyemezsin. Eğer o mesafeyi ayarlasaydın zaten hayıra da gerek kalmazdı die düşünüyorum
Hiç hayır diyeniyorum bu huyumuda sevmiyorum
Doğuştan mı böyle sizce yoksa bu bir seçim mi
Doğuştan bence hep böyleyim
evet. bunun adı mutluluk.
Yasaya yasaya öğrendik be aga
Diyorum
Kesinlikle!
Evet