Kişilik & Karakter konusunda 26,4b cevap paylaştı.
Ben hep şey derdim neden ben niye bunlar başıma geliyor çünkü travmalar yüzünden zor günler yaşadım atlattım dışlanıyordum falan o kız düşmanım evet ama onun sayesinde konuşmaya başladım değer verdiğim ilk insan oldu ve bu baya zor bir durum her istediğini yapmak zorunda kalıyordum çünkü değer veriyordum ona ağzımı açmazdım bana hesap sorardı erkekler hakkında sonra Allah o kadar çekmicen? demiş o aşık olma durumu olsun o kör gözlerini açıcam kız sayesinde değerini azaltcam demiş bu arada ne dersen dinlemezdi engellerdim geri gelirdi ondan kurtuldum nasıl oldu oda beni kaale almayınca değiştim ve dedim ki bu kızdan kurtulcam ve defol git dedim bana bir daha karışmayacaksın dedim ve oda yine bir kazık daha attı o kişiyle önceki onu terketti ve tuzak kurdular onun yüzünden o çocukla muhattap oldum yine zaten ikinci defa onun yüzünden tehdit edildim sezdim başıma geleceği sonra 30 yaşında tuzak kurdular ve umursamadım onlardan kurtuldum sonra doğruysa kötü şeyler olmuş duyduk dedikoduları üzülmedim en son dedikoduyu diyorum 3 yıl acı çektim herşeyi sınavını bir kazığını inadına yaptığı kazığı çünkü biz o çocuk yüzünden konuşmuyorduk iyi oldu başıma bir şey getirebilirdi Allah korudu sonra kuzenim kötü şeyler yaşattı baya sene sonra denedi sezdim tuzağı ikinci göz temasında kurtuldum Allah'a şükürler olsun ki yani ne demek istiyorum kötü şeyler yaşadım atlattım yine yaşatılmaya çalışıldı yine kurtuldum Allah'a şükürler olsun ki ilkten kurtardılar sonra hep ben kurtuldum sezdim hep tuzakları ne değişti ben değiştim baya ve bu işime çok yaradı ama işte düşmanlarımı tanıdım kendimi düşünmeye başladım yeteneklerimi keşfettim Allah'a şükürler ettim her şey için ilk olay onu bir kere daha gördüm muhattap olmadım ama o hiç bir şey olmamış gibi bana ne diyor şaka gibi Allah hep korudu