Acil yardımmm
Erkeklerin en sevdiği kız davranışları nelerdir 🤣
Acil yardımmm
Erkeklerin en sevdiği kız davranışları nelerdir 🤣
Ona bir insan olarak bir erkek olarak saygı göstermek, önceliği olarak kabul edip bunu ona gösterebilmek, mantıksız ve sorumsuz davranışlardannuzak durmak , eşit adil hakkaniyetli olmak ikinizin arasindaki dengeyi korumak🤷 bak ben kendi adıma soyleyim 44 yaşındayım şimdiye kadar hiçbir kadında bu yazdıklarımi görmedim , bir gün görürsem emin ol kolundan tutup koşa koşa nikah masasına gidicem 👍
Cevap
5Cevap
Alttan alttan boyle etkileyici dokunuş ve bakislariniz
Güzeeell
Deneyeceğim aynısını
Teşekkür ederim
İşte beni farketmesini sağlamak istiyorum
Davranışa takılmayız biz 😈😈😈
Ney peki ilginizi ceker
Dolgun bi kalça ya da iri göğüsler
Aklınız fikriniz pompalama da
Öyle ama şimdi yalan mı söyleyelim 🔥
Sicak soğuk olucaksin cilveli olucaksin
Sıcsk soğuk derken nasıl biraz açabilir misin
Araba kullanmak gibi bir gaz bir fren.
Sıcak soğuk ergenler yer 🤷 yetişkin olgun aklında başında mantıklı biri ise anında tekme operasyonu olur dikkat et 👍
@Ex-Seraphim hayır nasıl davranmasını bilen kadin yaparsa gayet etkili
Her dediğine evet diyen kadınlar cepte tutuluyor bunu da en iyi siz erkekler bilirsinzi her zaman evet denmez erkeğe soğuk davranıp sasirtmali
Allam sen keçilerimi tut biraz 🤷yavrum çocuğum sıcak soğuk yaparak sadece erkeği gereksiz ifrit edersiniz , diyorum ya ergen biri buna insanları doğru düzgün tanımadığı için kanar , ama yetişkin aklı başında mantıklı biri napıyor bu dengesiz ben en iyisi bundan uzak durayım yoksa bana kafayı yedirecek diyip engeli basar , kendim bizzat yaşadım bunları karşımdaki kişilerle le de çok oturup konuştum kadın senin derdin ne ne yapmaya çalışıyorsun diye ama sonra anladimki bu tarz karakteri oturmamış davranışları olan insanlarla zamanını ve enerjini tüketmeye değmez 🤷 i yüzden siz siz olun biri ile beraberken kendiniz olun saçma sapan oyunlarla karşınızdaki insanı kendinizden sogutmaktan başka bir şey elde edemezsiniz 🤷 ben soyleyecrgimi soyledim gerisi sizin kararınız ama şunu unutmayin verdiğiniz kararlardan siz sorumlusunuz sonuçlarına da katlanmak durumundasınız 🤷 hadi Allah yolunuzu bahtinizi açık etsin 👍
@Ex-Seraphim sizin de
Kucagima oturmasi
Abartıyorsunuz
Her erkeğe göre değişiyo
Mesela cilveli kız severler mi
Tabiki
İşte pekte öyle cilveleşmeyi becerebilen biri değilim ama bakıcam 🤣
Buluşcakmisin
Evet
O zaman ona göre giyin
Ne giyebilirim mesela
O sana fiziğine bağlı