Hâlâ iyi insanlar varmış valla eğer parayı alıp harcasaydı bu ay baya sıkıntılı olurdu benim için.
Bir de geçici olarak kartı işleme kapatmış 😇
Hâlâ iyi insanlar varmış valla eğer parayı alıp harcasaydı bu ay baya sıkıntılı olurdu benim için.
Bir de geçici olarak kartı işleme kapatmış 😇
Yani bunun için böyle bir adıma gerek yok bana göre kartı bulurum imha eder başkasının eline geçme ihtimalini yok ederim. Sonuçta aynı isim ve soyisimden binlerce insan var bu ülkede hangi birini tek tek kontrol edeceksin ki
Buldum sadece kredi kartı da değil, içinde birden fazla kart vardı bir kaç şifre yazılı bir kağıt falan baya bir kalabalık cüzdandı. Para hariç her şey vardı 😄
Numarasını buldum aradım geldi bir çay ısmarladım cüzdanını kartlarını aldı gitti çok büyük bir otelde yetkili bir de insan bir davet eder gideceğimden değil de yine de et eşşolusu😄 o dönemde kartlarda güvenlik zaafiyeti de vardı çok rahat bütün kartlarını patlatabilirdi başkası bulsa bir ayar olmadım değil
Sövgüyü haketmişsin ama etmez herkes ben mi 😄
Mesafeli olmayıp napacak eline kartı alıp hadi gel bir öz çekim mi yapalım diyecekti 😂
Tövbe de para teklif ederdin diyerek 😀
Farz et kartı ben buldum, sıcak gülüşümle içini tereyağ gibi de erittim ne teklif ediyosun et bakalım 😂
Ağzına çarpacam şimdi 😬 o anı sana yaşatmak için diyorum, farzet kartı ben buldum öz çekimi de yaptık güler yüzlüyüz patlat teklifi hadi 😂
Olmaz senaryoya uymuyorsun kartı iptal etmek yok kabul etmiyorum😀 para teklif et banaaa çabuk
Kart, cüzdan veya kıymetli eşya bulsam sahibini arar bulmazsam karakola götürürüm. Ama paraya dokunmam. Para kimin olduğu belli değil çünkü. Hiç almadan yerinde kalır öylece. Başkası alsın götürsün diye düşünüyorum parayı.
Bir gün dinlenme tesisinde bir canta buldum icinde dövizler pasaport ehliyet her sey var polise vermedim tam 3 gün ugrastım İzmir'de bir bürokratın cantasiymış kızina ait eşyalarda vardı. Çantayi ve icindekileri bir sekilde ulastirdim bazi konularda da çok yardımi oldu sonra kızi dugunune falan cagirdi ucak biletimi almayı bile teklif etti 😀islerim dolayısıyla gidememistim hala iletişimim devam ediyor. Yine denk gelsen yine ugrasirim
Benim kartımı bulan erkekti arkadaş olamayız o iş yaş 😂😂😂
Gidip almamak için kartı iptal ettim yeni kart istedim.
Benim kırmasını rica ettim😃😃
insan evladiymis en azindan umut verici
Cevap
21Cevap
Elimi bile sürmem, banka önündeysem filan bankaya veririm.
Harcayamam karakola gitmiştir kullanıma kapatmıştır saf değilim 🤣
Hayır ben hiç dokunmazdım
Banka kartı da buldum nufus kagidi da isimden yola cikarak İstanbul da ki semti hesap ederek arama yaptim kizi buldum ama mesaj bòlùmù kapalıydı eklemeyi de Kabul etmedigi icin memleketinin kòyùnù buldum kòyùn dernegine yazdim falanca kisinin nufus kagidi filan bulduk sahibine ulasir misiniz diye arayip soylemisler sonra numara mi verdim babasi gelip teslim aldi
Valla cok ugrastim Banka kartlari da buldum ama resmi olmadigi icin İstanbul da o isimden cok vardi ilerlemedi bende kirdim hepsini
Kadınsa evet, erkekse salla gitsin. İletişim kurmaya güzel bahane olurdu 😂😂😂
Görmemiş gibi yapar geçer giderim kabak bana patlar hiç uğraşamam
Kamera çekiyordur, yanlış açıdan kartı aldı cebe attı diye gözükürüm falan kendimi show haber'de izlemek istemiyorum 😂
Cebe atar direkt hiç çaktırmadan gider iskender yeriz of😂
ben kreid kartı buldum ilk polis noktasına tutanakla teslim ettim
teşekkür
Geçen hafta buldum Akbank kartıydı ama üzerinde isim yazmıyordu. Önünde bulduğum dükkana bıraktım gelip sorarlarsa verin diye.
Panel üzerinden yerden bulduğumuz kimlik kartının numarasını bulup sahibine teslim etmenin haklı sevincini yaşıyorum
Uğraşamam direkt polise teslim ederim.
kirar atarım ama zamanında sahibini bulup vermiştim 😅
Bulmaya çalışırdım evet bulamazsam da yakınlarda esnafa bırakırdım.
Yerden bile almam , insanlae kötü olmuş nerden buldun inanmaz etmez işin yok uğraş dur
Ararım harcamam kimsenin parasını yolda gördüğümü bile almıyorum sahibi gelir alır diye
Sahibini aramam ama ya bankaya ya da kolluk kuvvetine teslim ederim mutlaka.
Instagramda aramaya kalkmazdım galiba gider bankaya bırakırdım
Ben direkt arayıp kartı iptal ettiririm. İnstagramda falan aramakla uğraşmam muhtemelen
Bulana kadar ararım veya güvenlik güçlerine veririm
Arayamam çünkü instagram kullanmıyorum ama kartı kırıp atabilirim, başkası kullanmasın diye.
Allah sevdiği kulumuşsun helal para iyki böyle insanlar var
İnstagramdan arardım sanırım.
aramam kırar atarım kartı kimse kullanmasın diye
Güzelsin zannetmiştir.
Hayır kırmaya tercih ederim !
Ista olur karakol olur
Arardım
hayır kırıp atmak en iyisi
Buldum kırdım kestim çöpe attım
Şahsen denk gelsem alır kırardım.
Ugrasmazdim
Sen bankani arayip kapattirmayi akil edemedin mi
Çökertirim. Devir öyle bir devir artık. Acımam.
ararım
Hayır kirar atarım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?