Para & Ekonomi Kredi kartı kurtarıcınız mi? Gecelerikolay Takip Et Xper 5 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Kurtarıcı mi oluyor genelde yoksa başınıza iş ki açıyor ✋🏻 Güncellemeler+1 yıl krediiikartı Kredi kartı kurtarıcınız mi? Cevapla İş Soruları Kredi Kartı Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 22,7b cevap paylaştı. Kullanmıyorum 1 0 Yorumla
Eray-Demirci Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 308 cevap paylaştı. Aldığım günden beri öde öde borcu bitmiyor, lanet olasıca. 😃😃 1 1 Yorumla Gecelerikolay +1 yıl Ahaha😂 Yorumla
tatlıbela_1 Takip Et Xper 3 Yaş: 32 +1 yıl Kredi kartini nasil kullanirsan oyle gider kullanirkende odeme zamaninda yapilmasi lazım bide kullanmaya bagli asiriya kacmican bisiler alirken yoksa odeme zorlugu olur hic odemeyiincede faiz gelir kotu olur 1 0 Yorumla
Gizgizemli Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 93% +1 yıl Kurtaricim var 1 1 Yorumla Gecelerikolay +1 yıl E süper 😂 Yorumla
DenizEzemoğlu334 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Kullanmıyorum 1 2 Yorumla Gecelerikolay +1 yıl Süperr Yorumla DenizEzemoğlu334 +1 yıl 😉👍 Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 1,1b cevap paylaştı. Başıma iş açtı hep jskdkssl 1 0 Yorumla
gulengozler1 Takip Et Xper 1 Yaş: 32 +1 yıl Çok kullanıyorum ama kurtarıcı değil bozuk para taşımamak için 0 0 Yorumla
Zena24356 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 356 cevap paylaştı. Kurtarıcı 2 0 Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Para & Ekonomi konusunda 436 cevap paylaştı. Kullanmıyorum. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Kullanmıyorum
Aldığım günden beri öde öde borcu bitmiyor, lanet olasıca. 😃😃
Ahaha😂
Kredi kartini nasil kullanirsan oyle gider kullanirkende odeme zamaninda yapilmasi lazım bide kullanmaya bagli asiriya kacmican bisiler alirken yoksa odeme zorlugu olur hic odemeyiincede faiz gelir kotu olur
Kurtaricim var
E süper 😂
Kullanmıyorum
Süperr
😉👍
Başıma iş açtı hep jskdkssl
Kredi kartı kullanmıyorum
Yanı bazen iyi oluyor
Çok kullanıyorum ama kurtarıcı değil bozuk para taşımamak için
Kurtarıcı
Kurtarıcı
Kullanmıyorum.