Tabii ki kadın çok fazla eril davranmamalı bir bardağı tutarken o parmakları bile her zaman zarif olmalı.. Şöyle bir erkekle konuşurken iki saçını yana at, biraz cilve yap tatlı tatlı bakışlar at falan yani öbür türlü ha asker arkadaşı ha sen sonra gidip adam en sonunda aldatıyor ne yapsın garibim.
İyi bir hoca bulup baglatirsa erkeğinin şeyini cilveye de gerek kalmıyor 🥳
Gizli Üye
(25-29)
3 ay
Cilve deyince akla ünlülerden sibelcan gelir. Kadin halimle begeniyorum. hala 50 kusur yasinda olmasina ragmen cilveli, zarif bir hatun. 20 lik kizlari eser gecer, guzelligi, zarifligi, cilvesiyle. Ben 35-40 li yaslarini bilirim cok genc hallerini bilmem. 2009 da cikardigi albumu, kiskivrak, cantada keklik sarkilarinin oldugu haliyle takip etmeye basladim. Cok guzel alimli bir kadin. Hala oyle. Kiymetini de bilemediler o ayri tabi. Sibel can diainda ulkede ben dahil baska kizlarda boyle isve cilve goremiyorum ben. Bir de toplum ve erkekler yuzunden kadinlarin erillesmesi sorunu var ki bu da tamamen feminenligi çürüttü. Kadin, kadin oldugunu hissettigi yerde feminen, cilveli olabiliyor bunu da yasamis biriyim. Sorumsuz erkekler cogaldikca kadinda ne feminenlik, ne cilve kaliyor. Erkegin yapmasi gereken sorumluluklari, yuku de sirtlanmak zorunda kaldigindan.
Bı ara sınıf arkadaşlarimla bir gösteri için kafede toplandık sınıftaki kızlar arasında en çok erkekle iletişimi olan oydu erkek garson bir geldi bu garsona az cilve yaptı (teşekkür etmek falan ama bı farklı söyledi duygu katarak tam anlamamıştım o an) garson köpeği olduktan sonra fark ettim utanmasa şekeri koyup o karistiracakti
Cilveli olunmaz, cilveli doğulur. Cilve bir kültürdür, başlı başına öyle bir şeydir ki; çirkinde olsa çirkin güzelleştirir, güzelde olmasa güzel çirkinleştirir.
@kübrl erkeklikten sogudum cunku. Artik kadinlara ilgi duymuyorum, cunku nasil tiplerle takildiklarini heryerde goruyoruz. Allah şükür hicbir zaman o tiplerden olmaya niyetim de yok, yalniz devamke.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
Cilveli kadın her zaman 10 _ 0 öndedir Güleryüz ve cilveyle masaya kuru ekmek bile koysa bal kaymak gibi gelir
Valla öyle
Kendimden biliyorum 😂
@haoren Shut up 😂
@haoren beyefendi eleştirinizi ingilizce yazmanız çok Cool olmuş sayenizde İngilizce pratik yapmış oldum 😂😂 kendimi İngilterede gibi hissettim ayol 😂😂
aferin. AYOOOL
@haoren Mr haoren 😎 senin canını yiyerem haa 😂
https://youtu.be/cZt3QTiODMo?feature=shared
@haoren laa senin yorumunu kaldırmışlar 😂 duygulandım lann kıyamam sana 😂 neyse üzülme Mr @haoren Do you drink tea 😉
i always drink tea, mademoiselle.
Akıllı ve zeki kadın öndedir. Cilve herkese yapılırsa saygınlığı zedeleyici olur. Akıllı, zeki, ahlâklı ve çalışkan kadın tüm cilvelileri yener geçer.
Kime göre neye göre karşıdakide aynı özellikleri taşıyor sa
Anlamadım hangi özelliklerin aynısı meselâ?
Tabiki de öndedir.. Cilve yapan kadının karşısında durabilecek erkek olduğunu sanmıyorum..
Çok zor
Zeki bir kadın hepsinden biraz taşır zaten.
Çok haklısınız hanımefendi
Teşekkürler beyefendi
Evet öndedir. Güzellik kesinlikle tek başına yeterli değil. Birçok istediği erkekle beraber olma, etkileme şansı daha fazladır.
Beyinsiz ve omurgasız olduktan sonra napim cilvesini.
Sevgilimden başkası önde olamaz benim için ne yaparsa yapsın 😘🐨❤️
Hem cilveli hem zeki ise çok daha öndedir.
Aynen öyle
Bence olduğu gibi olan ve bundan korkmayan kadın öndedir.
Cilveli kadınlar her zaman önde değildir
Evet dişil enerjisi yüksek kadındır çünkü
Tabii ki kadın çok fazla eril davranmamalı bir bardağı tutarken o parmakları bile her zaman zarif olmalı.. Şöyle bir erkekle konuşurken iki saçını yana at, biraz cilve yap tatlı tatlı bakışlar at falan yani öbür türlü ha asker arkadaşı ha sen sonra gidip adam en sonunda aldatıyor ne yapsın garibim.
Bir kadın istedikten sonra erkeğin her türlü elinde tutar bence ya Tabii erkeğin karakteri ile alakalı bir şey biraz da
İyi bir hoca bulup baglatirsa erkeğinin şeyini cilveye de gerek kalmıyor 🥳
Cilve deyince akla ünlülerden sibelcan gelir. Kadin halimle begeniyorum. hala 50 kusur yasinda olmasina ragmen cilveli, zarif bir hatun. 20 lik kizlari eser gecer, guzelligi, zarifligi, cilvesiyle. Ben 35-40 li yaslarini bilirim cok genc hallerini bilmem. 2009 da cikardigi albumu, kiskivrak, cantada keklik sarkilarinin oldugu haliyle takip etmeye basladim. Cok guzel alimli bir kadin. Hala oyle. Kiymetini de bilemediler o ayri tabi. Sibel can diainda ulkede ben dahil baska kizlarda boyle isve cilve goremiyorum ben. Bir de toplum ve erkekler yuzunden kadinlarin erillesmesi sorunu var ki bu da tamamen feminenligi çürüttü. Kadin, kadin oldugunu hissettigi yerde feminen, cilveli olabiliyor bunu da yasamis biriyim. Sorumsuz erkekler cogaldikca kadinda ne feminenlik, ne cilve kaliyor. Erkegin yapmasi gereken sorumluluklari, yuku de sirtlanmak zorunda kaldigindan.
😅😅cilve değil zeki kadın önderidir sadece cilve elbet bir gün bitter ya da bir gün o adamın karşısına zeki bir kadın çıkar ve hop gitt😃😃
Orası öyle 😃
😂😂
Bı ara sınıf arkadaşlarimla bir gösteri için kafede toplandık sınıftaki kızlar arasında en çok erkekle iletişimi olan oydu erkek garson bir geldi bu garsona az cilve yaptı (teşekkür etmek falan ama bı farklı söyledi duygu katarak tam anlamamıştım o an) garson köpeği olduktan sonra fark ettim utanmasa şekeri koyup o karistiracakti
Evet bazı kadınlar çok iyi yapıyor bunu
Karşısındaki erkeğe göre değişebilir.
Bazen cilvenin dozunu kaçırıp kendisine saygısızlık yapabilir.
Ayrıca bana göre akıl ve zeka her zaman öndedir
Kesinlikle
Önde değil hayır, huy güzelliği benim cilveden daha iyi
Orası öyle
Her zaman değil, cilveden ziyade akıl, zeka ve karakter daha önemli.
Aynen öyle
Tabii ki...
Cilveli olunmaz, cilveli doğulur. Cilve bir kültürdür, başlı başına öyle bir şeydir ki; çirkinde olsa çirkin güzelleştirir, güzelde olmasa güzel çirkinleştirir.
Genel itibariyle öyle olanlardan soğuyorum herkese karşı öyleyse cilveli olmasının bir anlamı yok
Cilve anlayışına bağlı bu bence biraz. Bir kadın eğer dişil enerjisini kullanabiliyorsa kesinlikle avantajlıdır 😄
Öndedir. Kadın kadın gibi olmalı aurası güçlü dişil ⚡enerjisi iyi olmalı. Kur, cilve yapabilmeli.
Kadın dediğin yeri geldimi cilveli olacak reis ama olmazsa olmaz değildir onuda ekleyim çünkü herkese de olmuyor bee
Acı ama gerçek , veren kadınlar her zaman öndedir bu devirde duygusallık iş yapmıyor maalesef
Evet. Fakat artik erkekler olarak dusmuyoruz. Kendi cilvelerinde bogulsunlar.
Erkekler bile inanmaz bu dediğine
@kübrl erkeklikten sogudum cunku. Artik kadinlara ilgi duymuyorum, cunku nasil tiplerle takildiklarini heryerde goruyoruz. Allah şükür hicbir zaman o tiplerden olmaya niyetim de yok, yalniz devamke.
Devam 😃
Bence öyledir ben hiçbir zaman öyle olamam mesela soğuk biriyim ben asla cilveli yapamam
Kesinlikle öndedir ama çoğu kız bundan utanıyor. Hele yatakta...
Duruma göre değişir. Yersiz yapılan her şey eksi puan yazar
Sanmam bence olgun aklı başında olan nerde ne yapacağını bilen kadınlar öndedir
Benim için öyle.
Bana benzedikten sonra ne gereği var.
Nerede kullanacağını bilecek kadar da zekiyse her zaman öndedir
Bence değiller. Cilve tek başına sadece bir yerde işe yarar onun dışında boş.
Kadın öndedir zaten, bir de cilveli olursaa kimse yetişemez.
🤣😅😅
Hayır değildir.
Cilve değil de hafif cinsel gerilim yaratan kadın iyidir, mesela "hayal gücün kuvvetli mi canım" derse o erkeği iptal eder kadın 😂
Cilve önüne gelene yapiliyorsa o başka bir şey oluyor ama🤣😃
tabikide skckkccvkdfmmf
Evet ya keşke cilveli olabilseydim
Aman daha ne olacan😃
Yok valla ya geçen kocama kardeşim dedim wkdkskd
Ee sende yani😃
Morali bozuldu zaten yazık skdksk
Evet öndedir. Dayanamaz kimse 😅
Biraz öyle
Bende yok , gerideyim🥲
Ayrica cilveli olmak , aldatilmicagin anlamina gelmez.. Bunu aldatmakla bagdastiran bir hemcinsimi gordumde cok sacma..
Yok be ne alakası var yapan her türlü yapıyor zaten
Bencede
Evet bence bide trip atmayı doğru kullanan
Kesinlikle
İşte onu yapsak aho skdmmd
kesinlikle. normal kadını hürrem yapar 👍
Net
erkekler daha iyi bilir😄
Sadece sevgili yaparsa Tabii ki neden olmasın
demi sana özel olmalı , ben de sadece sevdiğime yapabilirim
Değildir, herkes cilve sevmez (umarım)
İnşallah
😃
Bunu tek bir emojiyle anlatacağım 🤷♀️
😃😃
😅😅
yani ben bile düşerim cilve yapan kadına 😀
Ahaha
Cilve ne ki yeniyo mu ajajsjdkdkdkdkdkf
Sen konuyu bayağı kaçırmışsın😃
O ka alakam yok düşün ahajsjsjdjdjfkfj
Görüyorum öyle kişileri evet öndelerr hemde baya
Sende yok mu😃
Odunum ben konuştuğum erkek benden daha cilvelidir belkide sfsfsfs
Cilveli ve zekiyse en öndedir😂
Severiz 😃
Onuda anlayana yapa bilirsin... yani illa değillerdir...
evet, kesinlikle, bir de güler yüzlü olursa offf ki ne offff
herşeyin kararında olanı iyidirr
Erkekler a*tal sarışın çok sever 😂
Her zaman değil ama cilveli olmak güzel bir şey
Çiçekler öndedr sadece
İtici olduğu zamanlarda olabilir yerinde olmalı..
her zaman ondedir :)
bence oylediir kadin kismisi cilveli olurr
cilveli kadınlar 9 tarla sattırır
Her zaman. Net