Kişilik & Karakter İki üç gündür çok halsizim vucudumda bi kırgınlık var? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Ateş yok oksurek yok İki üç gündür çok halsizim vucudumda bi kırgınlık var? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Simurg_4 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 95% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 763 cevap paylaştı. Bal yemeye çalış 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Gerçek bal bulabilirsem tamam Yorumla Simurg_4 1 yıl Çünkü şeker enerji verir donan bal bu o doğaldır Yorumla
nurtekiiinnn Takip Et Xper 2 Yaş: 22 1 yıl hasta oluyor olabilir misin acaba? veya depresyon falan kötü şeyler mi yaşadın 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Depresyon da olabilir canim. Çok derin uyuyorum ama yine de uykumu almamiş hissediyorum mesela Yorumla nurtekiiinnn 1 yıl uyku hali de var demek. moralin bozuk gibi hissediyorsan mutsuz hissediyorsan da seni fiziksel etkiler veya fiziksel yorgunluğun seni bu şekilde etkiler bana da oluyor Bi kaç gün sonra geçiyor benim Yorumla
Metamortan Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 34% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 637 cevap paylaştı. Aynı şekilde yine Bi salgın falan var herhalde 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Oda yüksek ihtimal Yorumla
Gonludiyar Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Bu Bi soru değil ki 😂 salgın var geçmiş olsun 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Bal yemeye çalış
Gerçek bal bulabilirsem tamam
Çünkü şeker enerji verir donan bal bu o doğaldır
Bu aralar hepimiz böyleyiz
hasta oluyor olabilir misin acaba? veya depresyon falan kötü şeyler mi yaşadın
Depresyon da olabilir canim. Çok derin uyuyorum ama yine de uykumu almamiş hissediyorum mesela
uyku hali de var demek. moralin bozuk gibi hissediyorsan mutsuz hissediyorsan da seni fiziksel etkiler veya fiziksel yorgunluğun seni bu şekilde etkiler bana da oluyor Bi kaç gün sonra geçiyor benim
Aynı şekilde yine Bi salgın falan var herhalde
Oda yüksek ihtimal
Bu Bi soru değil ki 😂 salgın var geçmiş olsun
Duşunu al
oluyosun