Hemen celallenmeyin. Birkaç soruda gördüm "sevgilim yazmıyor, sevgilim aramıyor, sevgilim vsvs.
Bunun nedeni nedir? Yani neden sürekli iletişim halinde olmak sürekli konuşmak mesajlaşmak vs ister?
Hemen celallenmeyin. Birkaç soruda gördüm "sevgilim yazmıyor, sevgilim aramıyor, sevgilim vsvs.
Bunun nedeni nedir? Yani neden sürekli iletişim halinde olmak sürekli konuşmak mesajlaşmak vs ister?
Evet ilgi açlığı. Ama ben böyle birini istemezdim. Mesaj yerine akşam arasa yeterli. Hatırlandığımı aramasıyla görmek isterim. Ergen gibi devamlı mesajlaşmak itici geliyor. Gün içinde 2 3 tane mesajı anlarım bu aklımdasın demektir zaten. Ama dediğim gibi en önemlisi aramak. O da müsait vaktinde. Akşam. Gün içinde iş trafiği zaten müsade etmiyor uzun uzun telefonla konuşmaya bu bende de mümkün olmazdı şayet düzenli bir ilişkim olsaydı.
Olgun bir düşünce her zaman kazanır
Evet kesinlikle.👍🏻🙏🏻
Sürekli konuşmak mesajlaşma konusunda sana hak veriyorum, hatta bir kaç soruda yazmıştım kasmayın salın yazmıyorsa hayatınıza bakın diye..
İlgi bağımlısı kişiler genelde büyüdükleri evde yeterince sevgi görmemiş kişilerdir, aynı zamanda özgüven eksikliği sürekli onaylanma isteği oluşturur, bu da kaybetme korkusu getirir.
Aynen öyle. Tamam 0 iletişimsiz olmaz ama hayatının rutin akışında da sürekli mesajlaşmak konuşmak daha kötü sonuçlar doğurur.
Belirli zamanlarda yapılan kısa görüşmeler daha makbul. Buluşunca istediğin kadar konuş yaani
Evet insan biraz özelemeli, rutin olan her şey sıradanlaşır.
Şu ilgi ilgi diye sevgilisini darlayanlara anlam veremiyorum. Zorla aldıkları bir şeyle nasıl mutlu oluyorlar onu da anlamıyorum. Beni arayıp sormasın 10 yıl arayıp sormam shsh
Birbirini seven iki insanın gün içinde birbirleri ile iletişim halinde olması ilgi açlığı değildir. Ben de com severim iletişim halinde olmayı. Yan odadaki sevgilim ile mesajlaşmayi. Hayat paylaşmak budur. Ben de tersi durumları anlamıyorum. Herhangi bir arkadaş gibi gunde 1-2 kere iletişim kuracaksak niye sevgiliyiz ki?
Cevap
19Cevap
Bunun adına ilgi açlığı denmiyor ilgi açlığı dediğimiz durum sağını solunu sosyal mecralarda yayınlayan kadınların yaşadığı durum herkes beni arzulasın beğensin durumudur. Onun haricinde bir ilişki içindeki kadın ilgi beklentisi içinde olur ve bu çok doğaldır. Hayatını bir erkeği bekleyerek geçirmeyi göze almış başkalarıyla sohbet dahi etmiyorsa o erkeğin de onunla ilgilenmesi gerekiyordur.
Kimse kıymet vermediği insandan ilgi görmeyi beklemiyor. Denklem basit, kıymet verdiğinden ilgi görmek istersin. Güzel bir davranış neden çirkin, kötü gösteriliyor? Anlam veremiyorum. “Her şey dozunda olunca güzel” Az görüşlere bakayım dedim birçok paragrafa anlam veremedim cinsiyetler doğru ise.
Türk erkeklerinin bir kısmının a... açlığı yaşadığı gibi bazıları da ilgi delisi olabiliyor evet çünkü özgüvenleri ve kendilerine yetebilme ve kendi sosyal hayatları yok ahsh
İlgi açlığı ego kaybetme korkusu bağımlılık takıntı, çocukluktan kalan travmalar, babanın sevgisizligi huzursuz bir ailede yetişen kişi yanlız kalma korkusu özgüven eksikliği ( ...) başka bir erkek ne kadar ilgi göstersede, oo boşluk dolmaz. Temel nedenler den bir kaçı bu. ( bir çok kişinin flörtöz olma sebeplerinin altında yatan nedenlerde bu saydıklarım, kim daha fazla ilgi gösterir se ona, o an kim yakınsa, ona beyin yöneliyor refleks olarak, ne istediğini bilmiyorlar cunku, sadece ilgi odaklı dünya benim etrafımda dönsün misali 🤷♀️
Aşkı veya flörtü hayatının merkezine koyup yaşamın kendi akışına ters olarak sürekli iletişim halinde olmayı istemek toz pembe bir bakış açısının ürünü.
Yaşamını idame ettirebilmek için herkes bir şeyleri kovalar halde. Bu kadar stres içinde sevdiğin veya flört ettiğin insanında buna benzer bir şikayetle gelmesi insanda motivasyon eksikliği yaratır.
Adı evlilik veya herhangi bir müessese ile sonuçlandığında ise; saldım çayıra mevlam kayıra.
Sen hiç susma be
Çok konuşunca taşlanır insanlar, günaydın
Derecesine göre değişir, kimi kişiler var gün boyu yazmaz aramaz umurunda olmaz. İnsan hoşlandığı veya sevdiği kişiden ilgi, en azından bi günaydın bekler. Onun dışında ilgi isteyenler yok her an konuşalım her şeyden haberim olsun nıynıy tipler abartıyor bunlarda genelde takıntılı, aileden sevgisini alamamış, ilgiye bağımlı kişiler.
Ortası nasip o zaman lilili
aynen öyleeeeee
Bu ilgi açlığı değil. İnsan değer verdiği ya da önemsediği kişiden aynı hassasiyeti bekler. Aşırı olmadığı sürece absürt bulmuyorum bunu.
Sizin izin aşırı olan ve olmayan kavram nedir hanfendicigim
Aynı dili konuşuyoruz ama farklı dil kullanıyoruz bu da böyle bir paradoks
Irkla ilgisi yok, kadınlar özünde erkeklere nazaran daha duygusal varlıklar. Dokunduktan sonra direkt ait hissediyor kadın. Ait hissettiği için hayatındaki adama bağlanıyor, beklenti içine giriyor erkek kişisi de o beklentiyi karşılamadığı zaman kadın eksik hissediyor. Sonrasında ilişki sürüncemeye yahut bitiş evresine gidiyor ex oluyor.
Evet doğru tabir ilgi açlığı ve doyumsuzluk yaşıyor dersek abartmış olmayız..
Bir çok kadında gördüğüm şey ilgiye, karşı koyamama durumu söz konusu aslında ilgilinin nasıl ve ne yolla geldiğinin de pek önemi kalmıyor bir noktada her türlü ilgi ve övgüye talip gibiler.😄 Neyse çok da eleştirmeyelim onlar bizim başımızın belası pardon tacı tacıı 😂
Ya ben çok denk gelmedim. Ya da denk geldiklerim olgun insanlardı. İlgiyi her insan ister. İllaki azıtan da vardır.
İlgi gösterdiğin kişiye göre aklımdasın ve önemsiyorum seni anlamına geliyor, çiçeği fazla sularsan da öldürürsün. Onu çıkardığın zaman anlamın bozulmuyorsa ayrı yazılırsınız.
Ben anlamıyorum öyle çetrefilli afilli abidik gubudik şeylerden. Az olsun öz olsun uzun olsun
7/24 konuşmak değil mesele 1440 içinde 5 dakika bile aklına gelmemesi 21 kuralını biliyor musun
Yok o nedir
Adaptasyon süreci 20 gün tekrar içinde yaşarsan beklentisi olmayacak ilgi açlığı olan herkesten beklentisi olur bu kızlar sadece sevdiği kişiden bekliyor
Degisikmis
Fizyolojik ve psikolojik olarak aydınlatırdım ama ifşaya gerek yok bu hiçbir şey
Yaparsın bilirim yürüyen ansiklopedi
Hayatındaki erkekten/kadından ilgi istemek ilgi açlığı anlamına gelmiyor. Adam gün içerisinde vakit ayırıp bır mesaj dahi atmıyorsa, sesini özlemıyorsa ne diye sevgilisin ki onunla? Sokaktaki insandan ilgi beklemıyoruz ki sevdıgımizden bekliyoruz çok normal bence.. Kadınlara sallamayı bırakıp bi dinleyin anlamaya çalışın aslında neyin noksanlığını yaşıyor diye..
Bu sadece kadınlarda değil bazı erkeklerde de var sürekli iletişim halinde olmak istiyorlar zorla kendilerinden soğutuyorlar ve hatta bıktırıyorlar
Ilık erkek onlar
Aynen aynen günde bir kere telefonla konuşun oldu bitti bütün gün gölge etmeye ne gerennk var
Hiç işiniz gücünüz yok mu karşim
Çok ilgi vereceksiniz kıskanacaksınız ama kısıtlamayacaksınız erkeklerde bunun bi ayarı yok ya g@v@t olur afedersin ya da mağara adamı olur
Doğrudur
Arayıp sorunca da çok arıyorsun sıkıldım yeter diyor kızlar hiç bir zaman ne istediğini bilmezler tam karar yoktur
Görünen 7/25 iletişim kurmak istemeleri
Kadınlar çiçektir. Çiçekleri sulamadığında solar, kurur. Kadınlara ilgi verilmez ise onlar ilgisiz kalır ve uzaklaşır bu yüzden değerli hissetmeleri gerekiyor. Umarım karşıma değerimi hak edebilecek birisi çıkar ve herkes için de.
Ülkemizdeki insanlarda borderline kişilik sorunu var.
Özellikle duygularıyla yaşayan kadınlarımızda daha çok.
Ani gitgelli ruh hallerine sahipler bu ilgi açısından da böyle mlaesef ortamız yok özellikle kadınlarımızın.
napsınlar iste ilgi beklniyorr yazsin oda nevarr soru soran kizlara cevabim bu 🤭😅
Her dakka her dakka ne bu yahu
Valla benim eski sevgilim antibiyotik gibi 12 saatte bir yazardı. Sesim çıkmazdı ksksk
O biraz parola kaçmış sanki adı var kendi yok 😄
Terk etmekle doğru karar almışım o zaman jshssh
Kesinlikle o kadar da olmaz kral dhhd
İlgi açlığı doğru bir tabir. Sürekli göz önünde olmayı, tüm ilginin üstünde olmasını sever kızlar
Şaşırıyorum
Niye şaşırdın ki🙄 kendilerine telefonsuz 5 dk zaman ayırmayı çok görüp ha bire acaba mesaj atacak mı diye sayfayı yenilemeyi tercih eden kendileri
Senin yorumuna
Niyeee
Bu bir sır
Günümüz insanları ilgi açlığı ile ilgi arsızlığı arasında boğumlanmış halde
Boğumlara gelesiceler
Dünyanın her yerindeki kızlar gibi ama biz Türkler gibi doğu halklarında daha sık görülüyor bu durum
Neden peki
Onların çoğunun yaşamadığı bir açlık yok. İlgi açlığı, gösteriş açlığı, popülarite açlığı, dikkat çekme açlığı, parasal açlık, yeryüzünde bulunan neredeyse tüm açlıkları yaşıyorlar
Yeteri kadar ilgiyi, sevgiyi ailede görmeyen ya da öz güven eksikliği olan kızlarda yaşanıyor. Sürekli ilgi tatminliği yaşamak belki onaylamak olabilir. Gün içinde sevgili ile iletişim çok önemli fakat yazmaktan çok aramak, sesini duymak daha iyi bana göre yazışmak bir zaman sonra sıkıcı hale gelebilir.
Türk kızları değil tüm kadın sevgiyle beslenir erkeğe göre daha çok ilgi bekler yaratilisla alakalı bişi diyelim biz buna
Fazla ilgiden şımarıyorlar bence,
Ayrıca karşı cins için kendi cinsleri ile yarısı kazanmak için süsleniyorlar gibi.
Ben yaşamıyorum.. biri sizden ilgi mi bekledi göstermeyince
Yiok sitedeki sorulardan yola çıktım
Aşk böyle bir şey mi acaba
İnşallah değildir de noldu ya resmin gitti. s. s
Bu kullanıcı yılmıştır
Öyle olunca da bu sefer çok ilgili sıkıldım oluyor. Şunun doz tarifini vermeliler artık
Değişik durum
güveneceği gerçek samimi adamlar arıyor sonra ilgi bekliyor
Sevgilim aramıyor sevgilim yazmıyor hahxjjsjsjjsjsjsj
Cinsiyet bağlantılı olduğunu sanmıyorum ilgi açlığının
Türk kızları gibi bir genelleme değil de, genelde gerçekten seven bir insan sevgilisinin yazıp aramamasını kafaya takar, çünkü sevgilisinden başka konuştuğu kimse yoktur ilgiyi sevgilisinden bekler beklentisi gerçekleşmeyince de böyle sorular çoğalır...
Hakki
Hakli
Kocisim 0.03 saniye yazmazsa fel feci olur çok üzülürüm kırılırım kendimi kurşunlarm çokda üzülürüm yani
Ne bu yabay zega mı
Bizim kızlar müretbahtsız bacanak
Ahajhff
İkili ilişkileri erkeklere kıyasla kafaya çok takıyoruz sanırım bu yüzden buradaki sorular böyle.
O ilgi açlıklarını burada yeterince doyuruyorlardır bence
Hic dogru degil aslinda. Insan bogulur. Sonra neden bu adam beni sevmedi derler
Aynen öyle
Hem erkekler hem kadınlar sevgi açılığı yaşıyor ve bundan dolayı yanlış insanlarla bağlanıp harap oluyorlar. Bunun en büyük suçlusu aileler.
Valla bilemem daha o noktaya bile gelmedim ben hic sevgilim olmadi bile :D
Normal bie istek insan sevdiğinden ilgi alaka bekler ☺️
İnsan sevdiği kişiden ilgi görmek isteer
7/24 mü
Yok okadar değil en azından uyanıkken skjgjd
İsterler isterler ama hep isterler
El açıp yukardan istesinler
Yok genelde erkeklerden isterler el açmak için beddua ederler o ayrı 😂
Çünkü hepimiz prensesiz 🙄
Hepiniz miii
Bugün ben elenmiş olabilirim ama genelde evet 🥺
ilgi istiyoruz sadece 🙄
Pazarda var 3 kilo bimilyon
sevgi, şefkat, ask olabilir mi ask?
Bilmiyorum, bilmediğim için soruyorum. 7/24 mesajlaşmak, konuşmak ne bilim fazla garip.
Çok ilgi görünce de bir uza deriz.
Gerçekten mi
Evet 😹. Ben sıkılırım ya. Kendimle baş başa da kalmak isterim.
Yav görüyorum bana yazmak zorunda beni aramak zorunda sabahtan akşama kadar neden yani 😄
Ergenlikten çıkamamış onlar. Adamın belki işi var. Meşgul. Evlenince de git çalış, para diye ağlarlar. Hiç şaşmaz.
Aklî selim düşünen varmış iyi bari
Az sonra linç ederler beni 😹.
Buzluğa atarım 😄
Oh eline sağlık derim 😎.
Evet ilgi açlığı var doğru
Siz değerli juri üyelerine sorayım dedim bakalım çoğunluk ne diyecek
İlgi durumu farklı bir şey
Nasıl bir şey sayın üstad hazretleri sultan paşam imparator kral dükü jahjf
Ben bu savaşa girmem diyon yani dhskd
Yani adam haklı hadi kızlar cevap verin şimdi
😄
evet bu açlıkları var
hayır ilgi fazlalıgı
Eger herkesten ilgi isterse ilgi acligi olur ama sevdigi kisiden isterse normal
Bunu ben soylerken , kadin dusmani oldum..
Kendi kendine yetememekten hep
Kesinlikle
Öyleler
Cevap evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?