Lutfen bak lutfen tedavinizi görün kimsenin hakina girmeyin lütfen Tesekürler
namaz kılın ruhunuza iyi gelebilir.
namaz kılın ruhunuza iyi gelebilir.
tedavi olmak isterdim fakat seanslar çok pahalı. eskiden namaz kılmak iyi gelirdi ve vakit namazımı kaçırıp kılmadığımda kendimi kötü hissederdim. şimdi içimde öyle bi duygu kalmadı. artık kendimi geçici heveslerin peşinde koşarken buluyorum ve böylece sorunlarımı erteliyorum
Bence namazları kacirmamalisin ve dusunebilirsin sorunları nasıl çözeceğini inşallah tüm sıkıntıların gider dua etmelisin en önemlisi
@Mehmetxycll teşekkür ederim
Şimdi Sen şurada bir yanlışım var insanın bir rahatsızlığı var gidip doktordan tedavi alabiliyorsa zaten bu insan problemli değildir yani Şunu demek istiyorum o psikolojik problemin farkındaysa bozukluğu Sen gidip kendi tedavi olabiliyorsa buna bir şey yapmana gerek yok Önemli olan Hani nasıl denir Sizin burada anlayacağınız şey şu anormal ileri tespit etmek
Cevap
7Cevap
Bak ben sana sunu soyliyim... kadin dusmanligi yapan incellerin sorgulamalari gereken asil kisiler ana babalari olmali. Anasi dogurmus bunu... cikmis ordan herhangi bi kadini lincleyebiliyo. Bu herif namaz kilsa kime neye faydasi olabilir sence :D
Kim kime naparsa yapsin bundan sonra zerre umrumda degil. Pisirik olursaniz bu erkekler size daha cok zarar verirler. Pisirik olmicaksiniz.
Psikolojisi bozuk olanlar da hicbi halt yapmazlar... bu siteyi bence kizlar boykot etmeliler.
Pısırık değiliz ki kodummu oturttururum cnncjcjcjjcjcjcj
Yakin temastan bahsetmiyorum genel olarak prim vermeyin kendinizi koruyun demek istedim
Erkekler mal ya. Onlara prim versek nolur vermesek nolur. Kimse takmıyor bile Onlari. Dndjdjjdjdjjd kafasındaki fikri daha açıklayamıyor. İlkel beyinliler. Cjcjcj
Kardeşim neden bahsettiğini çok iyi anladım satanist olan var mı şeytana tapan diye sorsan daha doğru olur
Ben demek istedim yinede
Ne zaman bozuk olmadı ki hep her zaman her daim evde kavga olsun arkadaş sevgili psikolojisi stresler olsun hayatım buhranla geçiyor
Bu psikoloji. ile alakalı değil cezalar yaptırici değil cezaevleri dolmuş iki sene sonra çıkıyorlar şeriat gelmeli
Haklısın ama genelde sadece ilaç verirler. BDT de olmalı
Psikolojisi düzgün olan var mı şöyle bak bir etrafina
ya da ortamdan insanlardan uzaklaşın dağda ormanda yaşayın topluma girmeyin demeyi unuttun bence
Var ben ama kimseye zararım yok kendimden başka. Depresyondayım
Benim bozuk biraz hiçbişey zevk vermiyor çok sıkıldım
Gerçekten anlatıp sorunun olan birşeyi dinlemek varsa bir çözüm bulmak isterim
Yoluna girmeyen en büyük konu hangisi peki?
İş evlilik arkadaşlık tüm konularmi böyle
Evlilik daha önemli evliliğine daha sıkı sarıl eşine daha yakın ol evliliğin duzelirse diğerleride düzelir inşallah namaz kılıyormusun
Evleneli ne kadar oldu sorun esindenmi kaynaklı yoksa ortada bir huzursuzluk mu var
Bozdular artık ☹️
İyi de herkesin psikolojisi bozuk.
Senin nasıl iyimisin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?