Kişilik & Karakter Sonbaharı hissettiniz mi? Degisik_-_ Takip Et Master Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 35 Yapay Zekaya Sor Bugün tam tadını çıkarttım, yağmurda sokaklarda gezdim. Sonbaharı hissettiniz mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 21,6b cevap paylaştı. Çoktandır hissettiriyor kendini zalımın mevsimi. 1 5 Yorumla Gizemli_-Adam 1 yıl Dolu dolu 3 ay yaz yaşadık bu sene be mübarek insan yandık kavrulduk doymadın mı hala yaza 😄😄 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL 1 yıl sevmem ben yaz kış, severim ben ilkbaharı :D Yorumla Gizemli_-Adam 1 yıl Hmm o da müg 👌 laz kızı tazelenme diriliş:) Yorumla u Sosyetic_SheqiiL 1 yıl He, çiçekler açıyor böcükler ötüyor Ferdi Tayfur şarkısı gibi 😅 Yorumla Gizemli_-Adam 1 yıl Romantik insanın hali başka tabi 😄 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Evet hissetim tabi ki de 0 0 Yorumla
SheWolfWoman Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 1 yıl Ah evet en sevdiğim mevsim sonbahar.. Çikolata soslu kekler ve kahve en güzel bu mevsimde oluyor 😋💖 0 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 1 yıl Henüz Hissedemedim havan cayır cayır yanıyor 0 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Ara ara hissediyorum bazen biraz soğuk oluyor ama Şuanlık öğle sıcak hava 0 0 Yorumla
TantuniSultanSülüman Takip Et Master Yaş: 43 , eic 81% 1 yıl Hissettirmezmi :) uzun kollu gömlekler swertler çıkmaya başladı artik 0 2 Yorumla Degisik_-_ 1 yıl Öğleden sonra sıcak ama Yorumla TantuniSultanSülüman 1 yıl Gecenin 1 inde eve gidince soguuk :)) Yorumla
forrestman Takip Et Xper 6 Yaş: 45 , eic 100% 1 yıl sonbahar mevsim değil dir. insanlığın insan ca duygularının tezahürüdür 1 0 Yorumla
BuOlsa Takip Et Master Yaş: 42 , eic 34% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,5b cevap paylaştı. Daha tam değil cünkü rengarenkli yapraklar daha yok olur ama daha 0 0 Yorumla
_Melioraa_ Takip Et Yoda Yaş: 106 , eic 99% 1 yıl Sabah hissediyorum tamam oldu diyorum öğlen olunca yine yaz geliyor.. 0 0 Yorumla
perlamare Takip Et Master Yaş: 47 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Bize daha gelmedi ki hissedelim. Hala yanıyoruz😂 0 0 Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 37 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 24,1b cevap paylaştı. Ben hiçbir mevsimi hissedemiyorum da yaşayamıyorum da 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Evet hacamat değişimi ormanların rengi yaşam tarzımız bile değişince hissettim 0 0 Yorumla
u cαssíєєє Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7b cevap paylaştı. Ben hala direniyorum 0 5 Yorumla Degisik_-_ 1 yıl Direnme, kabullen ve yaşa 😄 Yorumla u cαssíєєє 1 yıl Üşümediğim sürece iyi, üşümek istemiyorum 😄 Yorumla Degisik_-_ 1 yıl Üşüyorum ama yine de çorap giymiyorum 😂 Yorumla u cαssíєєє 1 yıl Ahahaha 1 haftadır karnım ağrıyo diyordum çorap giymediğimi farkettim 😂 Yorumla Degisik_-_ 1 yıl Hep böyleyiz işte 😄 Yorumla
Malefiz1313 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı. Evet havalar soğudu:(( 0 0 Yorumla
abdu4234 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 304 cevap paylaştı. Hasta olunca sorarlar yağmurda gezilir mi diye 😅 0 0 Yorumla
Gizemli_-Adam Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 97% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 314 cevap paylaştı. Evet Ekimle beraber başladık hissetmeye 0 0 Yorumla
Hü1agü Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Geldi bile, ferahlık ve kasfeti seviyorum. 0 0 Yorumla
Asil-Bey Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Hee sabah üşüdüm biraz 0 0 Yorumla
Kırmızı8 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Yok daha yaz aylarindayim 0 0 Yorumla
u Dark_Scourge Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Yavaş yavaş yağmurlarla hissetmeye başladım 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,7b cevap paylaştı. Evet havalar sogudu 0 0 Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı. Gaziantep güneşli sıcak yaz havası var 0 0 Yorumla
MysterioussMann Takip Et Xper 4 Yaş: 34 1 yıl Dikkat hasta olma sonra :) 0 2 Yorumla Degisik_-_ 1 yıl Umarım olmam MysterioussMann 1 yıl Cok mu gezdin bakim nerelere gittin
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,5b cevap paylaştı. Daha değil 0 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 15,6b cevap paylaştı. Çoktan hissettik 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 41b cevap paylaştı. Hissetiyoruz artık 0 0 Yorumla
Wanteronee Takip Et Guru Yaş: 35 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 438 cevap paylaştı. Daha hayir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Çoktandır hissettiriyor kendini zalımın mevsimi.
Dolu dolu 3 ay yaz yaşadık bu sene be mübarek insan yandık kavrulduk doymadın mı hala yaza 😄😄
sevmem ben yaz kış, severim ben ilkbaharı :D
Hmm o da müg 👌 laz kızı tazelenme diriliş:)
He, çiçekler açıyor böcükler ötüyor Ferdi Tayfur şarkısı gibi 😅
Romantik insanın hali başka tabi 😄
Evet hissetim tabi ki de
Ah evet en sevdiğim mevsim sonbahar.. Çikolata soslu kekler ve kahve en güzel bu mevsimde oluyor 😋💖
Henüz Hissedemedim havan cayır cayır yanıyor
Ara ara hissediyorum bazen biraz soğuk oluyor ama Şuanlık öğle sıcak hava
Hissettirmezmi :) uzun kollu gömlekler swertler çıkmaya başladı artik
Öğleden sonra sıcak ama
Gecenin 1 inde eve gidince soguuk :))
sonbahar mevsim değil dir. insanlığın insan ca duygularının tezahürüdür
Daha tam değil cünkü rengarenkli yapraklar daha yok olur ama daha
Sabah hissediyorum tamam oldu diyorum öğlen olunca yine yaz geliyor..
Bize daha gelmedi ki hissedelim. Hala yanıyoruz😂
Ben hiçbir mevsimi hissedemiyorum da yaşayamıyorum da
Evet hacamat değişimi ormanların rengi yaşam tarzımız bile değişince hissettim
Ben hala direniyorum
Direnme, kabullen ve yaşa 😄
Üşümediğim sürece iyi, üşümek istemiyorum 😄
Üşüyorum ama yine de çorap giymiyorum 😂
Ahahaha 1 haftadır karnım ağrıyo diyordum çorap giymediğimi farkettim 😂
Hep böyleyiz işte 😄
Evet havalar soğudu:((
Hüzün çökmüş üstümüze..
Hasta olunca sorarlar yağmurda gezilir mi diye 😅
Hissettim
en sevdgm donem sonbahar
Evet Ekimle beraber başladık hissetmeye
Geldi bile, ferahlık ve kasfeti seviyorum.
Hee sabah üşüdüm biraz
Yok daha yaz aylarindayim
Evet hissetmeye başladım
Yavaş yavaş yağmurlarla hissetmeye başladım
Evet havalar sogudu
Gaziantep güneşli sıcak yaz havası var
Yalnız mı gezdin
Dikkat hasta olma sonra :)
Umarım olmam
Cok mu gezdin bakim nerelere gittin
Daha değil
Evet hissettim.