yoksa olmaz diyip yoluna bakan mısın?

yoksa olmaz diyip yoluna bakan mısın?

Olmazı olduracak kadar değil ama bazı şeyler de karşımdakinin iyiliğini düşünerek de kendi iyiliğimi düşünerek de bazı şeylere inat ederim. Ama olabilecek şeylere diğer türlüsü olması olacak ancak Allah.
Kesinlikle ya ✌️
Merhaba, elbette çabalarım ve hak ettiğimi düşünürsem sonuna kadar isterim de ama buna rağmen olmuyorsa bir noktadan sonra zorlamam açıkçası. Hayırlısı buymuş deyip geçmeye gayret ederim.
Mottomuz olmayacak olanı değil, olacak olanı oldurmaya çalışmak. Hayal gücümüzün yettiği kadar değil, bileğimizin ve zihnimizin müsaade ettiği kadarını zorlamak yeterli.
Aynen öyle ✌️
Cevap
24Cevap
Olsun diye çok çabalarım, inatçıyım ama bir yere kadar, zorla da güzellik olmuyor hani.
Aynen öyle
Olmayacağını biliyorsam uğraşmam. Böylesi daha hayırlı der geçerim. Genelde de öyle çıkar zaten.
Aslında çok inatçıym istediğimi alana kadar asla pes etmem ama olmayanı da oldurmak için boşa çaba sarf etmem
Kesinlikle ✌️
Olmaz'ı oldurmaya çalışıyorum şu an. İstiyorum çünkü. O sebeple de pes etmeyeceğim.
Allah kolaylık versin❤️
Oyunda ise evet rekabet gerektiren bir sporsa falan olur ama birisi için falan yok yoramam kendimi😂
😂😂
Olmazı olduracak kadar inatçı spor ve başarı gerektiren konularda. 👀♥
Kraliçeler pes etmez👀❤️
Teşekkürler 🙂sensin 👑kraliçe♥
Oyyy eriyorum ❤️
♥♥♥
yi şeylere inat etmek gerekir… kolay vazgeçmem hatta hiç vazgeçmem ama inatçı değilim
Ben çok inatcıyım benim dediğim ya olacak ya olacak gibi biriyim. Ama hırsım yüzünden bana geri dönüşü kötü olacak şey yüzünden de inat etmem.
Kafasına koyduğunu yapana bir karakterim var ama bazı şeyler de olmuyorsa, olmuyordur zorlayıp hayatımı zehir edemem
Normalde degilim.. Ama su yasqdigim surecte evet oyle olmam lazim:))
Haşa olmazı olduran Allah'tır. Bir "Kün" demesi yeter
Konudan konuya değişiyor yer beni çekiyor diye onunla inatlaşıp uçmaya çalışacak değilim
Olmazlarla uğraşamam. Olmuyorsa zorlamam. Vardır bir hikmeti der köşeme çekilirim.
Tüm çabalarına rağmen olmuyorsa olmuyordur, oluruna bırakırım
Çok pes edene kadar denerim şansımı, başkasının yapa bildiği şeyi bende yaparım.
Zorlarim biraz oldurmaya çalışırım olmazsa eger salarim
Kendiliğinden olsun da sevineyim diyen bi iyimserim
Olmazsa çıldıracak bir insanım
Olursa olur olmazsa nasip değilmiş derim
inatçı değilim, inatçı annem var çekemiyorum hiç
İnat ettiğimde olacaksa yaparım.
Çabalarım ama olmazsa da olmuyor demek ki
Karadenizlinin umudu bittiği yerde inadı başlar :)
O kadar uğraşamam olursa olur
İnat değilim denerim olmazsa uğraşmam. Üşengeçim
Yoluma bakarım. Kedi de çok tatlı😻
İnat etmem hanımefendi olan olur olmayan olmaz
İnat ederim ama sabırsızım ben biraz.
Aynen ya olcak ya ölcem
Istediğim bir şey ise kılı kırk yararım.
Fazla inat; gereksiz zaman ve enerji kaybıdır
Eskiden öyleydim şimdi uğraşmıyorum
evet inatçıyım
Elbette
Yok o kadar değil.
konuya göre değişir
İnatim
Resim muazzam 🥰🥰🥰
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?