1 yılTanımak hiç de hiç zaman almayan bir şey aslında ama Elbette ki bir sene çok fazla olsa da zaten bir kişi kendini 6 aya yakın bir sürede kendi benlik algısını bilinç dışına çıkartır zaten sahte davranıyorsa bil ki bir yerlerden Bunu öğreneceksindir zaten yani senelerce Bir insanı tanımak için uğraşmak Elbette ki mantıksız benim için Çünkü bir kişinin benlik algısını ortaya çıkartabilmesi için ilişkilerde bazı olayların da bazı durumların gerçekleşmesi gerekir sorunların gün yüzüne gelmesi gerekir ve bu sorunlarda nasıl tepkiler verildiğini görmesi gerekir bazı ilişkileri devam edip devam ettirmemek için.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yıl20 yaşında ben,
35 yaşımda ben,
40 yaşımda ben ve
bugünkü ben dördümüz.
Birden 20 yaşımı, 35 yaşımın karşısına oturttum.
40 yaşımın karşısına da, ben geçtim.
Yirmi yaşım, otuz beş yaşımı tutucu buldu.
Kırk yaşım ikisinin de canım olduğunu söyledi.
Yatıştırayım dedim.
-Sen karışma moruk- dediler.
Büyük hır çıktı.
Komşular alttan üstten duvarlara vurdular.
Yirmi yaşım kırk yaşıma bardak attı.
Evin de içine ettiler.
Bende kabahat.
Ne çağırıyorsun tanımadığın adamları evine
Can Yücel00 Yorumla
Tanıdım dediğin insanı yıllar geçmiş bir kelime dahi edemezsin konuşsan duvara konuşmak gibidir ‘tanıyamamışım’ dersin.
Ayak üstü biriyle karşılaşırsın, sanki 40 yıllık tanışıklığınız & muhabbetiniz varmış gibi derin sohbetlere girmişsindir.
Bir insanı tanıdım demek çok zor..00 Yorumla
- Kişilik & Karakter konusunda 8,6b cevap paylaştı.
1 yılkendini doğru ifade etme açık bir şekilde yansıttığı şekle bir anlamda kişiden kişiye göre değişir... bazılarını 3 ayda tanırsın bazılarını 3 yılda hala tanımaya..
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Bir insanı tam anlamıyla tanıyorum demek bazen yıllar alabilir, bazen de birkaç ayda olur biter diye düşünüyorum. İnsanların farklı yüzleri olduğunu unutma ve onların farklı durumlarda nasıl davrandığını görmek önemli. Bence her insan özgün ve deneyimlere göre değişir. Mesela, ben flört etmeyi severim ve bu süreçte karşındakini biraz daha hızlı tanıyabilirsin. Ama sevgilimle ilişkim derinleştikçe onu daha iyi tanıdığımı fark ettim, her geçen gün yeni bir şey keşfetmek mümkün 💖. Yani zamanla ve deneyimlerle tanımak en güzeli. 🌟
30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
95Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı.
u 1 yılbu zaman meselesi değil
20 Yorumla
1 yılBir insanı gerçekten tanımak, süreye bağlı değil bence. Bazen yıllar geçer, en yakının sandığın kişi bir yabancı gibi gelir. Bazen de birkaç hafta içinde tüm ruhunu okursun. Tanımak, aslında kişinin sadece iyi yanlarını görmek değil; öfkesini, bencilliğini, zayıflıklarını, kırılganlığını da bilmektir. Bu yüzden, ne kadar sürede tanırım demek zor. Ama birinin maskesini görüp gerçek yüzünü fark edebilmek, olaylar karşısında nasıl davrandığına şahit olmakla mümkün. Yani zaman değil, tecrübeler belirleyici.
10 Yorumla
1 yılGünaydın. Ne kadar süre geçerse geçsin tanıyorum dediğimiz insanları tanımıyor muşuz meğerse. Günlük yeni özellikleri ortaya çıkıyor ya da biz görmek istemediğimiz, onlara konduramadığımız yapmaz dediğimiz kötü yanları sonradan ortaya çıkıyor.
22 Yorumla- 1 yıl
Dimi ey dost 😔
- 1 yıl
Kesinlikle öyle.
1 yılArtık ilk buluşmalarda bile bakışlardan çözer hale geldim. İşim insan bu da etkili.
52 Yorumla- 1 yıl
Waoow 😉😎😎
- 1 yıl
🌸🌸☺️☺️
Kimisi insanı 3 günde tanıyabilirken kimisi 3 ayda da tanıyabilir kimisi 3 yılda da tanıyabilir. Bu insanın analiz yeteneğine bakar. İnsan sarrafı ise kişiyi gördüğü anda bile tanıyabilir... Ama şunu unutmamak lazım. 1 insanı tanımak için onunla 3 gün geçirmek lazım. 1 insanı anlamak için onunla 3 hafta takılmak lazım ve son olarak 1insanın haritasını çıkartmak istiyorsan onunla 3 ay yaşaman lazım... Ama her halükarda yetenek gerek...
11 Yorumla- 1 yıl
Waoow 👍😉
45 doğru ise bunu bilecek kadar tecrübe vardır, ama şu bir gerçek, o insandan insana değişir, bazı insanlar şeffafken bazılarını tanımak yıllar alabilir. Ayrıca en önemlisi ne kadar neyi paylaştığındır, çünkü misal aynı ortamı paylaştığın biri ile arada görüştüğün birini tanımak arasında çok fark var
12 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle katiliyorum 👏
Gizli Üye(25-29)1 yılhiç kimseyi ne kadar yıl geçerse geçsin tanıyamazsınız
o yapmaz dedikleriniz yapılır, gitmez dedikleriniz gider, söylemez dediklerinizi bir bir duyarsınız
çünkü insanlar makine değil, kullanma kılavuzları yok bir şey olur ve değişirler, zorunda kalırlar
insanlar anlıktır o an size nasıl hissettirmişse ondan ibarettir anın ta kendisidir ve bir sonraki anda ne hissettireceğini bilemezsiniz o da bilemez.
11 Yorumla- 1 yıl
Korkarim. haklisin 😔😔
Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Kişi sadece baktığı kadar görür düşündüğü kadar bilir ve karşıdaki ne gösterir ne düşünür bu onun içi bu iki farklı dişli dönüp dururken biz kendi kendimizi kandırıp bilmişlik taslarız sadece insan ilişkileri böyledir
11 Yorumla- 1 yıl
👏👏
- Kişilik & Karakter konusunda 953 cevap paylaştı.
1 yılSinirlendiğimde nasıl davranıyorsa ona göre analiz eder tanıdım derim. Tabi bakışla görünüşle tanınmaz bir insan bu yüzden işimi garantiye alıyorum edevletini araştırıyorum soyunu sopuna bakıyorum
11 Yorumla- 1 yıl
Wayy akillica😉
1 yılBunun bir süresi yok, insana göre değişir, eğer olduğu gibi görünen ve saf biriyse hemen tanırsın, ama olduğu gibi görünmeyen, sinsi biriyse 1 senede bile tanıyamazsın
14 Yorumla- 1 yıl
Haklisin canım
- 1 yıl
Teşekkürler❤💚
- 1 yıl
🥰😘
- 1 yıl
❤
1 yılHerkes karşısındakinin görüşüne göre, renk değiştirir olmuş. Kimsenin bir çizgisi yok, kimsenin bir gidişatı iyi değil. Amaçlar hep neresi olduğu belli.
19 Yorumla- 1 yıl
Niye bu kadar dobrasin 😔😔
gercekler acii... - 1 yıl
Zaten olması gereken de dobralik degilmi, karşındakine şirin gözükucem diye değişmenin bir anlamı yok, hayatın alan bu şekilde beni ben olduğum için sevsin veya arkadaş edinsin.
- 1 yıl
Haklisin 👍
- 1 yıl
Teşekkür ederim
- 1 yıl
İnsan nasılsa öyle davranmalı. Başkalarına göre şekil alarak yaşayanları karaktersiz olarak görüyorum şahsen
- 1 yıl
maalesef bir şeyler elde edilmek için yalan dolan, sevmediği şeye seviyormuş gibi, sevdiği şeye sırf karşındaki nefret ediyor diye bende hiç sevmiyorum der oldular. Boşanmaların ve hatta ayrilmalarin bir çok sebebi bu yüzden bana kalırsa. Cunki kimse olduğu gibi davranmıyor bundan dolayı da çıkıp bir hayat birleşiyor sevgili veya evlilikle sonuçlanıyor sonra dikkat edin herkes sen çok değiştin diyorlar.
- 1 yıl
Evet söylediklerine harfiyen katılıyorum
- 1 yıl
Maalesef acı ama gerçek
- 1 yıl
Maalesef
ilk konuşmada zaten enerjisi ile insan tanıyor ama bence sinir konuşman gerekir nasıl tepki verdiğini nasıl bir insan olduğunu o saniye anlayıp kolayyyy gelsinnn diyip uzaklaşıyorum
11 Yorumla- 1 yıl
😁😁🤣😈
1 yılBence buna şu kadar zamanda demek yanlış olur bazen yıllardır evin içerisinde yaşayanlar bile birbirlerini tanıyamıyor bazı insanlar acemi oluyor konuşmasından hareketlerinden kendini belli ediyor bazıları profesyoneldir hiç belli etmez onları tanıyamazsın ☺️
11 Yorumla- 1 yıl
Evet insanlae cok. degisken
Bi insanı tanımak için minnacık damarına basman yeterli kertenle abla xcxcx. Cok uzun zaman diliminde iyi diye tanımladığın insan en ufak şeyde canavara dönüşebiliyor🤷
12 Yorumla- 1 yıl
Haklisin cnm👍. Ama ben buyuk buyuk basmayi yegelerim cogu zmn. Inceldigi yerden kopsun 😏😎
1 yılKestiremiyorum. Cünkü insanlarla etkilesimin suresince yasadigin olumsuz deneyimler birikimi karsi tarafin nasil bir tavir sergileyecegi çok degişken.. yani bu benim icinde gecerli
12 Yorumla- 1 yıl
Bu degisken tavirlar zaten tanima sebebi olusturmuyor mu?
- 1 yıl
Hayır çünkü ne zaman karakterinin ne doguracagini bilmeden bir donem cok sevdigin bir insan 3. Yilinin bir gununde ansizin cok nefret ettigin birine donusebiliyor. 24 yasindayim ben babami taniyamadim. O yuzden muamma 😊
Gizli Üye(25-29)1 yılHer iki tarafada bağlı. bazı inanlar çok sinsi oluyor hiç
Zaman onu tam anlamıyla çözemiyorsun bazı insanlarda çok iyi analiz eder ilk görüşte anlar ve bazıları da hisseleri çok küvettelidir hemen yaklaşımdan anlar ve bende hiç biri yoktur 😅111 Yorumla- 1 yıl
Hahah 🤣😁
Cevap sahibi1 yıl😅😅😅
- 1 yıl
Guldurdun 🤣😜
Cevap sahibi1 yılTamm olarak neye güldünüz
- 1 yıl
O kadar sey siralayip ama bennde hicbiri yok demene 😝
Cevap sahibi1 yılYok gerçekten ben safff
- 1 yıl
Oyy yerim seni 😇😘
Cevap sahibi1 yılÇok kandım insanların iyi niyetini
- 1 yıl
Hepimiz insaniz , olur oyle seyler. Ama sık olursa kotu iste. O yuzden her zmn karsindaki insana temkinli yaklas canım , herksi kendin gibi dusunme
Cevap sahibi1 yılGit başımdan
- 1 yıl
Mesajım gitmyor ya gönderilmiyo
- Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı.
1 yılKarşındaki kişiye baktığın açıya, onun sana olan dürüst oluşuna ve aradaki hislerin karşılıklı oluşuna göre değişir.
11 Yorumla- 1 yıl
Aynen 👍
- Kişilik & Karakter konusunda 342 cevap paylaştı.
1 yıl2 saat yeterli bana sanalda değil gerçek ortamda bi kahve ya da çay içsin 2 saat içinde anlarım
21 Yorumla- 1 yıl
Waay 😉
- Kişilik & Karakter konusunda 9,4b cevap paylaştı.
1 yıl24 senedir annemle babamla yaşıyorum bazen onları bile tanıyamıyorum
21 Yorumla- 1 yıl
Hahahah inanirim 😅
- Kişilik & Karakter konusunda 422 cevap paylaştı.
1 yılmenfaatlerine göre nefislerine göre degiştkleri için bu mümkün degil
21 Yorumla- 1 yıl
Haklisin 🙁
- Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı.
1 yılartık gözler bile yalan söylüyor mirim!!! neye nereye kime güveneceğiz ki?
12 Yorumla- 1 yıl
Evet hatta bu guvenle alakali senle guzel bi hikayemiz de var dimi eski dost 😏
- 1 yıl
doğruya doğru evet eski değil Eskimeyen bir Dostumsun sen benim
- Kişilik & Karakter konusunda 616 cevap paylaştı.
1 yılBazı kişileri ilk başta bazılarını yıllar geçsede çözemiyorum
12 Yorumla- 1 yıl
Aynen 🫤
- 1 yıl
🚬
Vallaha en yakinimdakileri bile yeni yeni taniyorum diyim
11 Yorumla- 1 yıl
Hahah😁
- Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılKimse kimseyi hiçbir zaman yüzde yüz tanıyamz bu pek mümkün değildir ama şu var bir insan hakkında fikir edinmek için en az 1-2 yıl yan yana zaman geçirmek gerekir nasıl bir yapısı ve karakteri olduğuna dair
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı.
1 yılYıllar geçse de tanıyamadıklarımızı sayıyor muyuz hocam🙂
14 Yorumla- 1 yıl
Say bakalim kac cikicak.🤔
- 1 yıl
1 2 3 4.. çok değilmiş
- 1 yıl
Hahahah 😝😅
- 1 yıl
🙂👍
1 yılHiç kimseyi hiçbir zaman tam anlamıyla tanıyamazsın tanıdım zannedersin sadece..
13 Yorumla- 1 yıl
Üzdü 😔😔
- 1 yıl
Öyle ama en sevdiğin bir anda hiç birseyin oluverir sen bile anlayamazsin
- 1 yıl
Off evet sorma,. yasadim bu durumlari 🙁
Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. 1 ay dolmadan tanımış olurum hangi insan olursa olsun
112 Yorumla- 1 yıl
Wuhuh iddiali😎
- 1 yıl
Ohaa leyn b@kunu cikarma derim🤪
- 1 yıl
Kiskandim accik 😅🫣
- 1 yıl
Degilmiymis ki? 🤔
- 1 yıl
Belki de kimseye bu huyundan bahsetmedigin icin olabilri mi 😬
- 1 yıl
Tm yaw ben cinsim. kabul ediom.🤪
Kiskandim iste napim suc mu
tanımak için bir şey yaşamak lazım iyi ve kötü günümüze bakmak lazım
12 Yorumla- 1 yıl
Ama sanki ii olaylarda bir yere kadar tanirsin, fakat kotu olaylar insan tanimada daha etkili derim.
- Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı.
1 yılVallahi kısa sürede notunu veririm insan sarrafı oldum
14 Yorumla- 1 yıl
Wuhuu😎
Salla bakalim bize de bi not 🙃 - 1 yıl
Kalbi güzel çabuk güvenen
- 1 yıl
Tanimis walla 😁🫣
- 1 yıl
👌👌👌
- Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılBirini 10dkda da tanırsın birini de 10 yılda tanıyamazsın.
14 Yorumla- 1 yıl
Wayy. Biz hangi kategori acaba 🙄
Bence hala zerre kadar tanimadiklarindanim.😝😎😎 - 1 yıl
Tanışalım mı bayan kadını 😅
- 1 yıl
🫣🫣 ay bilemedim ki simdi
Gel olmadi kulis arkasinda birer kahve icelim 😉 - 1 yıl
Hahaha içelim
Gizli Üye(45 üstü)1 yıl25 yıllık kocamın hala bilmediğim yönlerini görüyorum
34 Yorumla- 1 yıl
Farklı bir deneyim
- 1 yıl
@SeyyahFb34 uzucu oldugu kadar da şaşirtici aslinda. Belki de zmnla degismis olabilir mi bazi huylari?
- 1 yıl
Etiket yanlis olmus pardon🫣
Cevap sahibi1 yılEvet değişiyor tabiki
Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Millet senelerdir yanında yatan kocasını karısını tanımıyor haliyle ben bu tip şeylerde hiç keskin konuşmam. Karşı taraf kendini tanıttığı kadarıyla
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. İsterse 30 sene geçsin, kişi kendisinin gerçek yüzünü göstermedikten sonra "tanıdım" diyemez insan. Sadece gözlemleyerek biraz biraz tanırsınız o kadar
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılMerhaba,
Bir ay yeterli! 😅
Kişi kendini belli eder kimi zaman bir bakış gülüş kimi zaman da bir çift söz yeterlidir tanımak için maskesi var ise yıllar da geçse nafile değil mi? 🌸10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı.
1 yılBazen kaç yıllık esimizi dostumuzu sevdiğimizi taniyamiyoruz hayatta insanlarda değişken kesin konusmamak lazim🙃
20 Yorumla
1 yılyakinda ögrenicem akil hocam @forrestman gözünün icine bakip adamin gö nün capini ölcmeyi ögretiyor 😀
25 Yorumla- 1 yıl
düzelteyim yarı çapı sonra formülle çapını buluyoruz. Ne demiş şair, tüfeğin vurmayanı olmaz yeter ki gez göz arpacığa göz değdirmesini bilmeli, insanın kanmayanı olmaz yeter ki iki kelamı laf edip söylemesini bilmeli.
- 1 yıl
🤤🤤 tam isabet yine aklım başımdan gitti
- 1 yıl
ayıpsın cadı seninle açalım bi çorap fabrikası bu milletin başına ne çoraplar öreriz artık
- 1 yıl
örelim renkli mi siyah mı 😀
- 1 yıl
rengarenk...
1 yılBazı insanlar vardır bir kaç görüşte tanırsın samimi olur, bazılarını yıllar geçer tanıyamazsın gerçek yüzü hep gizlidir. Tam 6 sene tanıdığımı düşündüm terk etti
11 Yorumla- 1 yıl
Acii😔
Gizli Üye(18-24)1 yılBence bir insan bir insanı en iyi evlenmeden önce ve evlendikten sonraki osuruşundan tanır.
12 Yorumla- 1 yıl
Hahaaa koptum gece gece😝
Cevap sahibi1 yıl
1 yılkişiye gore degişir bence bazıları her şeyini hemen anlatır bazıları ise çok zaman geçirirsin tam anlamzsın yani
10 YorumlaBir insana hemen tanıyamazsın bunun için şu kadar sürede tanırsın diyemem insanlar 20-25 yıllık kocasinı tanımıyor
10 YorumlaKişiden kişiye göre değişir. Bazı insanları çok iyi tanıdığını sanırsın mesela ama gerçek yüzünü görmen yıllarını alır
11 Yorumla
1 yılKimse kimseyi hemen tanıyamaz
Bir insanı tanımak istiyorsan
Onunla ticaret yap
Onunla seyehate çık10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 19,5b cevap paylaştı.
1 yılZaman belirsiz bu konuda. Bazen 1 dakikada tanırken bazen bi ömür tanıyamadan geçiyor
20 Yorumla
1 yılÇıkarların çatışmadığı sürece kimseyi tam anlamıyla tanımış sayılmazsın.
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılBu işler belli olmaz ya belli bir süre ya da sene ile ilgili
10 Yorumla
1 yılBir insanı tanıdım demem. Çünkü insanlar değişir.
10 Yorumla
1 yılOnunla iyi bir diyalog kurmakicin bayağı bir konuşmak gerek
10 YorumlaEn az 6 ay. Çünkü maske takıp olmadığın bir kişiymiş gübi davranmak çok kolay
10 Yorumla
1 yılİlk buluşmada ne yapara yapsın kendini ve belli etirir
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı.
1 yılBir insanı anca zor zamanında belli olur, ne kadar süre birlikte olduğun değil..
10 Yorumla
1 yılBazen birini tanımak için uğraşmaya gerek yoktur kendini taniyosan onu da tanıyor oluyorsun ikizindir çünkü
12 Yorumla- 1 yıl
O cok nadir olur ama, dimj?
- 1 yıl
Evet maalesef hatta belki hayatımızda hiç karşılaşamiyabiliriz bile
Hicbir zaman taniyamam. Ne boq yedikleri belli degil.
10 YorumlaNe kadar geçerse geçsin Bir insanı tam olarak tanıyamazsıniz her gün onun hakkında yeni birsey ogrenirsiniz
11 Yorumla- 1 yıl
Dogru 👍
1 yıl6 ay surekli iletisim ve sık sık kaliteli zaman gecerse tanirim
10 Yorumla
1 yılNe zaman alacak ki selam aleykümselam nasılsın kaç yaşındasın neredesin hobilerin ne al sana tanışma
10 Yorumla
1 yılO hiç belli olmuyor ya! 😁 tanıdım diyorsun tanıyamamışsın, yeri geliyor düşmanın dediğin insan daha mert çıkıyor.
11 Yorumla- 1 yıl
Aynen 👍
Bazı insanlar kendini çok iyi gizleyebildiği için buna net bir süre Vermek Zor.
11 Yorumla- 1 yıl
Evet katılıyorum
- Kişilik & Karakter konusunda 620 cevap paylaştı.
1 yılİlk buluşma da kişiler kendini tanıtmak için uğraşıyor yeterli olacaktır !
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Tanıyamazsın insanı bu devirde kendini kandırır sın.
10 Yorumla
1 yılAynı evi paylaşmadan hele ki o imzayı atmadan tanıman İMKANSIZ...
10 Yorumla- Devamını Gör (109)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat