Genelde aşağıda paylaştığım gibi tipler oluyorlar fenotip hep aynı. Bu incel tiplerden uzak durun kızlar. Kimsenin evine gitmeyin, kimsenin evinde bir şey içmeyin. Ben erkek olarak selamlaşmam yeterli oluyor ne olduklarını anlamam için, siz de gözünüzü açın lütfen.
Kızlar veya erkekler başından geçen taciz, takip, sapıklık olaylarını yazabilir mi?
Öyle de etraf incellerle dolu özellikle bu sitede çok var bu tipler doğru düzgün ve kadınları gerçekten seven sayan adamlar aşırı derecede nadir kendinize iyi bakın kızlar
Çok doğru bu sitede çok var çünkü gerçek hayatta sıfırlar. Kız mesela diyor ki tacize uğradım ne yapabilirim yazıyor. Bunlar kendini tatmin etmek için “nasıl oldu, nerede oldu, özelden anlat” diyorlar.
Aynen bu tipler reelde öz güvensizler ve beş para etmezler bir iş gördükleri yok ancak bütün gün karanlık odalarında oturuyorlar şu semih i. bnesi gibi işte gerçek hayatta bir b. ka yapamadıkları için ekran arkasında her tür p. slik yapıyorlar tüm olay bu aslında kadınlar bunu hissettiği için zaten böylelerinden uzak durur ama genç kızlarımız bunları nereden bilsin onlar daha çocuk ya
@sarlija Onların kapa kapısı farklı ya doğuştan çocukluk yaşlarından beri kendilerini ez… olarak görüyorlar kendilerini bu kompleksler yok olmuyor hala mevcut içlerinde
@sarlija Kimse onları aşağıladıkları yok haha kendilerini öyle görüyorlar kendilerini dışlıyorlar okulda bile kaç tane böyle tipler gördüm elimi uzattım hep red ettiler gerçek bu
@sarlija Vallah bazıları kendileri istiyor anlattığım gibi ayrıca hiç bir kadın sizinle olmak zorunda değil bende red edildim hemde bir kadın olarak şimdi femcel mi oldum? çok saçma