Kişilik & Karakter Kendine ve başkalarına zarar verici insanlara ne denir biliyor musunuz? yürüyürümodabebeğim Takip Et Xper 6 Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Yaşım ilerledikçe takıntılarım azalıyor özgüvenim artıyor daha bir boşvermişlik bir hayat yaşıyorum. Vur patlasın çal oynasın hesabı... Güncellemeler1 yıl Sabrımı sınıyorsunuz anlıyorum ergenlik bu zamanla geçer ablası Kendine ve başkalarına zarar verici insanlara ne denir biliyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. insan denmez onu biliyorum. 1 0 Yorumla
HızırBey Takip Et Guru Yaş: 36 1 yıl Seçici olıyorsun her seyde 1 2 Yorumla yürüyürümodabebeğim 1 yıl Ruh kası yapıyor Yorumla HızırBey 1 yıl Yani seçici sağlamcı oluyorsun biri ile beraber olacaksan basın agrımayacak birini arıyorsun Yorumla
04Emirhan04 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 1 yıl Herkeste öyle yaş ilerledikçe kaybedecek bir şey olmadığının farkına varıyorsun 0 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,4b cevap paylaştı. Aptal? 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
insan denmez onu biliyorum.
Seçici olıyorsun her seyde
Ruh kası yapıyor
Yani seçici sağlamcı oluyorsun biri ile beraber olacaksan basın agrımayacak birini arıyorsun
Herkeste öyle yaş ilerledikçe kaybedecek bir şey olmadığının farkına varıyorsun
Biliyorum..
müşrik
Aptal?