Kişilik & Karakter Otobüste ters oturmak midenizi bulandırmıyormu? Kullanıcı12re Takip Et Yoda Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Nasıl alışılır Otobüste ters oturmak midenizi bulandırmıyormu? Cevapla Otobüs Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
YanlizligiSeven Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,4b cevap paylaştı. Ah evett Otobüs ters yönden gidiyor gibi oluyor, dışarı izleyince kafa dönüyor ve mide bulanıyor. Cidden kötü zamanlardan 😄 0 2 Yorumla Kullanıcı12re 1 yıl Alışmanın yolu nedir Yorumla YanlizligiSeven 1 yıl Maalesef bir yolunun olduğunu düşünmüyorum. Genelde dışarı seyretmemek ve kendinizi bir şeye odaklamanız iyi gelebilir. O an bol su içmekte iyi geliyormuş. Fazla bir bilgim ne yazık ki yok. Yorumla
Biscolatagirl Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 1 yıl Hayır hiç etkilemiyor. 0 3 Yorumla Kullanıcı12re 1 yıl Nasıl alıştın Biscolatagirl 1 yıl Zamanla kendi kendine. Ama otobüse çok binmiyorum bu da var. Aracımızla gidiyorum çoğu yere. Naneli şeker ye. Kullanıcı12re 1 yıl İnşaallah alışırım
SpunkyChick1 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 866 cevap paylaştı. Bulandırıyor🤢 0 0 Yorumla
aragorn Takip Et Xper 7 Yaş: 45 , eic 94% 1 yıl Oturamam asla 0 2 Yorumla Kullanıcı12re 1 yıl Nasıl alışılıŕ Yorumla aragorn 1 yıl Bilmiyorum bunu oturmaktansa ayakta olmayı tercih ederim Yorumla
she_so_hot Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Hayir 0 1 Yorumla Kullanıcı12re 1 yıl Nasıl alıştın Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ah evett
Otobüs ters yönden gidiyor gibi oluyor, dışarı izleyince kafa dönüyor ve mide bulanıyor. Cidden kötü zamanlardan 😄
Alışmanın yolu nedir
Maalesef bir yolunun olduğunu düşünmüyorum.
Genelde dışarı seyretmemek ve kendinizi bir şeye odaklamanız iyi gelebilir.
O an bol su içmekte iyi geliyormuş.
Fazla bir bilgim ne yazık ki yok.
Hayır hiç etkilemiyor.
Nasıl alıştın
Zamanla kendi kendine. Ama otobüse çok binmiyorum bu da var. Aracımızla gidiyorum çoğu yere. Naneli şeker ye.
İnşaallah alışırım
Bulandırıyor🤢
Oturamam asla
Nasıl alışılıŕ
Bilmiyorum bunu oturmaktansa ayakta olmayı tercih ederim
Hayir
Nasıl alıştın