2 çocuğum var ve çok yoruldum her güne yorgun uyanıyorum
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
2 çocukla ilgilenmek gün içinde muhtemelen fazlasıyla yoruyordur seni o yüzden yorgun uyuyup yorgun uyanıyorsun zannımca
Evet bide oğlum sürekli evi dağıtıyor 5 dk toplu durmuyor sürekli topla topla
Doğal olarak bu seni hem psikolojik hem fiziksel olarak yoruyor.. bu durumda bir de rutine bağladıysa senin ki fiziksel değil ruhsal yorgunluk
Ay evet tam olarak öyle ruhum yorgun
Tahmin ettiğim gibi. Bu ruhsal yorgunluktan kurtulmak için rutini biraz değiştirmen lazım en azından kendi pencerenden
Olmuyo ya deniyorum eşime bırakim kaynanama bırakim onlara bırakcam diye daha çok sinirim bozuluyo bi ton laf
Rutini değiştir derken çocuklardan uzaklaş yahut daha az vakit geçir demek istememiştim. Sadece arada kendine biraz daha özel vakit ayırmalısın bence
Tuvalete bile birlikte gidiyorum ağlıyor kapıda nasıl ayırabilirim bende bilmiyorum işte
Yaşlarında ufak o zaman daha
Evet 2 buçuk yaşında biri diğeri 7 aylık
Oo çokta küçükler miş. Emziriyorsun hala bir de değilmi
Yok stresten üzüntüden sütüm kesildi 4 aylıkken
Sanırım seni üzen farklı şeylerde var
Yani evet oldu illaki ondan zaten ruhen çok yorgunum
Konuşmak anlatmak rahatlamana yardımcı olabilir. Anlatmak istersen konuşabiliriz
Teşekkür ederim düşünmeniz bile iyi geldi
İnsanı en çok rahatlatan şey içinde biriktirdiği şeyleri dile dökmektir. Tabi bunun için önce seni yargılamadan dinleyecek seni dinlediğinde yahut sana anlattığında iyi geldiğini hissettiğin biriyle muhattap olmak gerekli ne zaman istersen yazabilirsin özelden ya da buradan.
Burdan cidden dert dinleyen bi insan bulunmuyo insanların niyetini anlayamıyosun
Çok haklısın bi yerden sonra tamamen senin ne hissettiğine bağlı. Sonuçta hiç tanımadığın bilmediğin biriyle konuşuyorsun. Seviyeyi belirlemek senin elinde. Seviyesini beğenmediğin biri işe bağını koparmak bu platformda çok kolay aslında
Evet engelliyorsun bitiyo
O konuda çok güzel bi platform
Yani kontrol sende karşıdakinin niyetinden şüphe ettiğinde bir tıkla şüphe falan kalmaz yani 😂
Attım istek
Kabul ettim bende istek gönderdim
Tamam
Sildim bidaha attım
Yanlışlıkla
Tekrar kabul ettim 😉
Tamam teşekkürler
Rica ederim istersen özelden yazabilirsin sen yazmadığın için ben rahatsızlık vermiyorum özelden
Bende siz yazın diye bekliyorum
Şükret haline bak bizim halimize üni 2. Sınıfım 20 yaşında ve hala bekarım 🤧🤧
Bekarlık sultanlık
Yalnızmisin neden ki?
Yanlız değilim eşim var ama çalışıyo bende evde sürekli çocuklarla çok yoruluyorum
O zaman iyi tarafından bakmaya alisacaksin mecbur. Evlenip coluk çocuğa karışmak isteyen bir sürü insan var. Kendini mutlu edecek şeyler edin. Çocukları da gelince kocaya yolla biraz keyif yap 😊
Kocam çocuklarla pek ilgilenemiyo o yüzden büyük yük bende ama yinede mutlu edicek şeyler yapmaya çalışıyorum tabi
Kocalarinda kafa şişiyor aynı durum bendede var ama ben ilgilenmeye çalışıyorum tabi kafa kaldırmıyor ama artık mecbur bir şekilde dağıtıp kendimize gelmeye çalışıyoruz
Cidden 2 taraf içinde çok zor
Ama hakkını vermek lazım kadın için daha zor. Biz en azından beynimiz şişiyor ama istediğinmiz zaman bir rahatlık bulabiliyoruz ama kadınlarda birde küçük bebe varsa çıldırmamasi zor yani
Eşim balık hobisi var haftada 4 gün kafa dinliyor bende evde delir 😅
Benim bir arkadaşta var o saçmalık bir sefer gittim zor dayandim bir daha tövbe dedim. Sabahın beşinde kalkıp balığa mi girilir Allah aşkına. Balık niyetine bucurler var onları hobi yap desene 😃
Yok o sabah kalkıp gitmiyo akşam gidiyo maksat kafa dinlemek balık değil
O zaman balık değil bildiğin kaçıyor evden bahanede o
Olabilir valla bilmiyorum o ayrı bi dert zaten 😅
Çok kötü ama iyi sabirliymissin ki dayanıyorsun. Ben bile sinirlendim seni düşünemiyorum 😃
Taktıkça hasta oldum oldukça çocuklara bakamadım onlar ve benden kıymetli değil ne hali varsa görsün artık takmıyorum
Haklısın tabi ne diyelim insan çocuklariyla vakit geçirmek ister en azından ben özlüyorum valla akşam onlarla stres atıyorum anlamıyorum diyer türlüsünü çok şahit oldum öyle
Bende anlamıyorum
boş ver senin için takmamak en iyisi galiba. Kucukmu çocuklar ne kadar
Aynen böyle iyiyim valla biri 2 buçuk yaşında biri 7 aylık
Allah bağışlasın en yaramaz dönemleri büyüğün Özellikle sabır diliyoruz senin için 😊
Cidden öyle ev toplamaktan canım çıkıyo ani misafir gelse rezillik
Artık onlarda anlayışli olmak zorunda gelen misafir hatta aniden gelmesin mümkünse çocuklu ev sonuçta
Nerde öyle anlayışlı insan
Valla ben gitmemde gelenlerde ona göre gelir yapışıyorlar bacaklara iş nasıl yaptıracaklar
Bende habersiz gitmem habersizde genelde kabul etmiyorum
Olması gerekende o zaten bence
Bencede
Ben de