AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
56Cevap
Bence erkek unutur
Zaman geçince ya bu kız şimdi ne yapıyordur diye düşünmez mi
Unutanın Allah belasını versin
Uuuv bu sertti yalnızz
sert severim az bile dedim 😂
😄artık ne yaptıysa yaa
mayıstan beri aramadı yazmadı bi gelse ona bak neler yapıcam 😅
anlatmak isterim ama gizlisin
bana yaz dm den
Nasıl?
sen çok meşgulsun işin neyse ona devam et
Ama gizli yaptığın için profilini göremiyorum. Takip etmem gerek. bana mesajda gelmedi
haklısın suçlu benim
Suçlu değilsin ya öyle düşünme. Olur öyle
erkek zor unutur
Başta umursamıyormuş gibi davranıyorlar ya kadın da bu beni kesin unutmuştur aklına bile gelmiyormuş diye düşünüyor
evet
Gelmiyor mu yanii
1 ayda gelir
Seven unutmaz kanka kadını erkegi yok bunun
Evet çok haklısın
Erkek kesnlikle
Peki zamanla unutur mu daha çok mu hatırlar
Çok sonra, belki. Ama ne yaşanıp nası bittiğine bağlı
Güzel bitti hiç bir sorun saygısızlık olmadan hatta tam bitmedi bi müddet kendime vakit ayırmak istiyorum dedi ben de olur nasıl rahat hissedersen dedim ki bana zaten vakit ayırmıyordu yani 2 3 günde bi konuşabiliyorduk sonradan. Yani bana böyle dedi ben de anlayış gösterdim zorlamanın bi anlamı yok sonuçta diye konuşmanın sonunda görüşürüz demişti ama 1 ay oldu ve daha ne kadar böyle devam eder bilmiyorum ya da döner mi ondan da emin değilim acaba hiç aklına geliyormuyumdur diye düşünüyor hiç mi merak etmiyor yani nasıl olduğumu hiç mi kıymetim yok diye düşünüyorum
Belki de başkasını buldu ve seni kırmak istemedi
Bunu da düşünmüştüm ama bu şekilde daha çok kırılıyorum
Ama, maalesef, bu işlerin hiç kırılmadan çözüm seçeneği yok. Ama az ama çok, üzülüyosun
Aynen öyle haklısın
daha az emek veren daha cabuk unutur..
Aynen bu olabilir çok çok emek verdim o emeğime karşılık vermedi çabalamadı. sessizce gitti unutur mu şimdi yanii ben unutamıyorum yaa
maalesef aplacim cunku insan gordugune carpilir verdigi emegi sever sen beni daha cok sevsin diye kendinden verdin o da beles buldugu icin degerini bilmedi.. sonuc ortada.. unutmaz unutmaz ama cok da ic cekerek hatirlamaz.. vardi bi kiz sevmisti beni der mutlu olur insallah der gecerrr
Yani bu şekilde olunca egosunu tatmin etmiş mi oluyor
aradan bikac yil gectikten sonra ego vs kalmaz ortada.. ani olarak kalir genclik der cocukluk der vs vs.. donse de kabul etmezsin zaten..
Ben unutamıyorum hem de 2 yıl oldu 🥺
Peki senin var mı unutamadığın❓
Evet ve acaba o unutmuş mudur diye düşünüyorum
Eğer onun sana karşı hâl ve hareketlerinden bir şeyler hissettiğini fark ettiysen emin ol o da senden hoşlanıyordur
Sen ne kadar zamandır unutamıyosun❓
Ve unutamaz kolay kolay senden hoşlanmışsa
Bilmiyorum emin olamıyorum.1 ay oldu bizim
Sana bir şey sorabilir miyim dm
Bende aynı dertten muzdaribim
Tabii
Teşekkürler bakıyorum şimdi
Öyle bir şey olsa 24 yılda unuturdum.
Vayy Bee tekrar denemek istemedin mi
Karşıma çıkanlar oldu ama ısınamadım
Peki onunla denediniz mi tekrar
Ohaaa 24 yıl nee
@Cookieloverfalan demi ya aşka bakk🥲
Hayır çünkü o evlendi yurtdışında uzak bir kıtada yaşıyor geçenlerde gelmiş
Ohaaa
Oha yani
Keşke beni de unutmayan bir erkek olsaydı hayatımda. Kadın her anlamda hayatını yaşıyor. yurt dışı eş hala onu seven maziden bir erkek
Yaa çok üzüldüm ya 😔
Kader buymuş
@Cookieloverfalan ne kadar seversen sev mezar tek kişilik
Dunya tek kişilik, mezar da ikinci sezon :))
Açıyorum teşekkür ederim
@Cookieloverfalan evet tek kişilik yerimiz ayrılmış olarak geldik ve öylede gideceğiz
Benim unutmadığım kesin
Ne kadar süre geçti? Her gün aklına geliyor mu
Evet geliyor 7 sene geçti
Yaa vay be şimdi bi şansın olsa tekrar olsun istr miydin
Ya vay be şimdi bir şansın olsa tekrar ister miydin?
Öyle bir kötü kalpliyi kimse istemez...
Erkek aksini iddia eden gene erkektir
Şıpsevdi olup olmamasına bağlı
tamamen kişisel bir şey bu
Kadınlar çabuk unutur
Bence gerizeklaı daha çabuk unutur :))
Hahaha demii
Erkeği kızı kadını yok bence
Öyle ne kadar sevip sevmedigine bağlı
Her insanın hafızası var istese de unutmaz bişey ler hatırlatır
Aynenn öyle
Erkek
ekrekk
Erkek
Erkek
İlişkiye en az değer veren çabuk unutur
Kadınlar
canım olan
Erkek
Erkek
Erkek
Az seven kimse o
Tabii ki erkek
Kım daha az sevmişsin o daha çabuk unutur
... Kakdjwjdbns.. Şsşdösöd
Erkek
Erkekler
Her ikiside
Kadınlar
Erkek daha çabuk unutuyor
Zaman geçince hatırlamıyor mu böyle bi kız vardı keşke şimdi olsa gibi gibi
Zamanı gelince de iş işten geçiyor
Bi pişmanlık oluyor mu yani hala mümkün ise şansını dener mi erkek ilişki için
Mümkün olmuyor iş işten geçmiş oluyor denemez
Yenisini önce bulan
Ama sonra düşününce ya şimdi ne yapıyordur acaba diye düşününce yanii
Şaka tabiki. Güzel ayrılık hep kalır akılda
Yani öyle olsun ya belki o zaman doğru zamn değildi o yüzden hiç kırıcı olmamaya çalıştım yani
Bence kadın
Kadın vazgeçilmez hıssettır erkekte hep elinde tuttuğunu sanır ama oysaki bır anda unutuverır
Durduk yere degıl tabıkı
Aynen öyle çok doğru söyledin gerçekten hiç terketmeyecek gibi sevip bi anda hiç sevmemiş gibi soğuyabiliyor yani bence
Evet ama kadınlar buna mecbur bırakılıyor?
Yani bir hafta bekliyor yok iki ay bekliyor yok iki sene bekliyor yok 3. senede zaten unuttuğunu sanıyor erkeğin ve akıl sağlığını korumak için unutuyor.
Mevzunun durumuna baglı
Güzel bittiyse yani hatta bitti bile demeden saygılı bi şekilde sessiz sadece kendime vakit ayırmak istiyorum deyip uzaklaşıp gittiyse
Erkek daha çabuk unutur kadın daha detaycı olduğu için biraz zor
Aynen öyle ya bi kere bir kaç haftayı neden nasıl diye bir sürü soruyu düşünerek geçiriyoruz
Haklısın
Kadın cok takıyor kafaya
Smkecem unutmayı da unutulmayida
Buramıza geldi artık yeterr 😃
Unutkanlığın konuları var ama hangisi mesela
Yani meselaaa bir taraf çok ilgili bir şekilde ilişkiye başlamak istedi diğer tarafta zamanla bi ilgiye karşılık verdi ve bi ilişki başlandı sonra ilk başta istekli olan insan zamanla rutin haline gelince ilişkiden bir süre sonra hersey yolunda giderken kendini geri çekmeye başladı ilgisiz davranmaya başladı sonradan karşılık veren taraf ise ilgisini hiç kaybetmedi daha da arttı onu sıkmayıp rahat olması için ona alan bıraktı ama ilişkinin bitmesini istemedi ve bu konuda kendini ifade etti. Ama karşı taraf bi müddet kendime vakit ayırmak istiyorum dedi diğerine tabii kendini nasıl rahat hissedersen dedi ve bu şekilde yarım kalmış bi son konuşmadan sonra
Yani bu ilişkiye başlayıp pişmanlık duymak gibi bir davranış sergilemiş amacının ne olduğunu net bir şekilde öğrenmen gerek ki yıpranmasın
Ben ona kendisi açıkça ifade etmesini söylüyorum ama hiç net değil ki istediği zaman hayatıma gelip istediği zaman gidiyor beni tamamen kaybetmek istemiyorum ama yakında tutmak istemiyor ben anlamıyorum ya ben her yaptığını kırılmamışım gibi normal karşılıyorum kendimi ifade etsem de düzelmiyor istemiyorsa istemiyorum desin yani ama demiyor işte
Bu kendini kullandırmak gibi bişey geldiği zaman birde cinsel yolla bieliktelik felan varsa durum vahim yani
Evet de nasıl yanii
Nasıl nasıl yani adam geliyor senden istediğini alıp seni cepte tutuyor
Yani bu da yine oldu ve benim için bir ilk ben de anlamadım nasıl istedim ama ben de istiyordum onu ama böyle davranmaya başlayınca kendimi geri çektim bir ara kendine çeki düzen verdi sonra bir kere daha paylaştım bu durumu sonra yine gitti artık olmaz zaten ama arkadaşlığı benim için Cook kıymetli gerçekten
Yani bir birliktelik yaptığın kisiyle nasıl arkadaşlık kurucaksin birbirimizi istediğiniz de gene bir araya mi geliceksiniz
Biz zaten arkadaştık sonradan ilişkiye karar verdik ve çok güzel bir arkadaşlığımız vardı. Ondan başka bi arkadaşım olmamıştı istemiyordum da onunla da ilişkiye karar verip öyle devam edince şimdi bu konuma geldik bazen keşke hep arkadaş kalsaymışız diyorum yani ben aslında hangi konumda olursa olsun (aşk, arkadaşlık) hayatımdaki varlığını seviyorum. Hayatımda bana huzur, güven veren tek insan niye böyle oldu anlamakta çok zorlanıyorum
Neyi analmakta zorluk çekiyorsun ve çekiyorsunuz sizi ilik gibi sömüren erkekler için her b*kunuzu veriyorsunuz sonra aradan Zaman geçince erkekler böyle söyle akbaba ruhlu erkeklerle takildikça size bunları yapmaları ne diyim hak yani bu kadar fazla boş yaptık gerçekten en azından başka bir kız arkadaşın varsa ya da ablan vs git otur konuş bu kadar avellik olmas
Çok teşekkür ederim ama karşı taraf sevgimizi kazanınca kadar o kadar uğraşıyorki kullanmak olduğunu anlamıyoruz biz bunun sevincede çok seviyor insan yakıştıramıyor e tabi kimse vazgeçilmez değil istek tercih meselesi hayat her şeye rağmen devam ediyor
ne yaşadığına bağlı
Güzelce sessizce bittiyse bitti demeden hatta
Erkek
😔
Bence erkekler
Ben de düşünüyorum da kadın tam unutacakken kendilerini hatırlatacak bi şey yapıyor bazıları da. Yarım kaldığında mesela yani
Yani oyüzden pek emin deilim
Bnce tam unutucakken gelen erkekten hayır gelmez. O raddeye neden getiriyor? Asla cevap verilmemeli hatta engellenmeli. Yoksa aynı çektiğin acıyı, düşünceli zamanlarını bir kat daha yaşarsın
Doğru diyosun
Zaten sizi unutturma raddesine getirecek kadar afedersiniz takmamış bile; artık araya birilerini mi sokup konuştu, flortlesti. Eski sevgilisine mi yazdı. Diye kafayı yedirtir. Ki bu yüksek bir olasılık. Oyüzden en güzeli muhattap olmamak
😔
Dişiler
Erkek unutur
Erkekler daldan dala atlaya biliyor sevse bile
Sonra kontrol etmeye mi geliyor.
Bulduğu kadından kazık yiyince döndüyor eskiye 😀
Haha "çok pişmanım kimse senin gibi olamıyor. Lütfen vee seni çok seviyorum çok özledim " gibi gibi
Öyle demiyor manipülasyon yapıyolar sanki bütun suç kendide sanarsın. Hem engeller arama der hemde sen beni aramadın senin sevgilin vardı. Sora kazık yediğini duyarsın bir yerden 😀
Ay bunu düşünmemiştim ya. şunlara bak sen hem suçlu hem güçlü. Prenses erkek özelliği tam bence yani sen mi peşinden koşacaksın kız mı alla alla
Narin erkolar
Aynen öyle ya
Kafada bitiren
Erkek
erkek
erkek