1 yılBu sorunun cevabı kimin daha insan olabildiği, kimin ilişkide doğru davrandığı, kişinin yapısının nasıl olduğu gibi bir çok değişkene bağlı olarak değişecektir. Yani genel söylemlerin tamamı kişilerin kendi tecrübelerine bağlı söylemler olup resmin tamamını yansıtmayacaktır.
Şöyle bir sabit var ki insan olabilen her birey bir noktada yanlış yapanın kendisi olduğunu anlıyorsa ki anlayacaktır çünkü vicdan bir noktadan sonra zorlayacaktır, o zaman o kişi o vicdan azabı ile yaşamak zorunda kalacaktır. Eski eşim 9 sene sonra benimle iletişim kurabilmek için Instagram’dan beni takip etti ama ben takip etmedim. Yani çabuk unutma durumu hata yapan kişinin karma ile karşılaşması ile alakalıdır. Bu arada karma öyle sihirli bir güç değildir. Karma birisinin aynı hataları tekrarlaması ve daha kötü sonuçlar alması ya da istediğini elde ettiği halde hep eksik kalması olarak ortaya çıkar çünkü hayatta yaptığınız hiçbir hata cevapsız kalmaz, muhakkak hayatınıza yansıması olur. İşin özü unutsa bile karma kendisini gösterene kadar unutmuş olur. Kendisini gösterdikten sonra dönüşü olmayan bir yolda hayatının sonuna kadar takip eder. Karmanın işlemesi işin sizin her ne olursa olsun doğru olanı yapmayı tercih etmeniz gerekiyor ki karşı tarafın “ama şunu yapmıştı” deme şansı olmasın.
Size yanlış yapanı unutun. Sizi üzeni unutun. Önce kendiniz, sonra da kötü gününüzde yanınızda olan insanlar için yaşayın, onlarla üzülün, onlarla gülün.110 Yorumla
Soran1 yılAh ne güzel anlatmışsınız aynen öyle çok haklısınız ben de dediğiniz gibi yaptım. Yani "bana şunu yapmıştı" dedirtecek hiçbir şey yapmadım ona ne yaptıysa alttan aldım. Herşeyine anlayışla yaklaştım ve onu hiç zorlamadan tek istediğim onunla sağlıklı bir iletişim kurmaktı ama gitgide daha da sağlıksız bir hal aldı. Ben de kendimi güzel bir şekilde ifade etmiştim "ben karşılıklı, sağlıklı bir işletim kurmak istiyorum" dedim bur hafta sözünde durdu sonra yine sağlıksızlaştı iletişim ve bana "bir müddet kendime vakit ayırmak istiyorum" dedi ben de "tabii bu oldukça doğal bir istek. Sen kendini nasıl iyi hissettireceksen" dedim ben bir müddetin de ne kadar olduğunu sordum "ben yazana kadar. Görüşürüz" dedi. Haftalardır arayıp sormuyor bunu hakedecek hiçbir şey yapmadım oysa. Sizce yani dediğiniz gibi karma ile eksikliği hissedince mi döner geri
- 1 yıl
Ben bu tarz durumlarda geri dönmesin diyorum. Ne gereği var ki karşısındaki insan yerine koymayan birisini hayatımda tutayım? Geri dönmesin, dönmesini isteme. Dönmediği zaman daha iyi olacaksın. Ben yazana kadar ne demek gerçekten? Bu nasıl bir terbiyesizlik? Kimse kimsenin kölesi değil. İşin gücün yok da emek sarfettiğin birisinin kişisel tatminsizliği ve şımarıklığı yüzünden bekleyeceksin, kafasına esip geldiğinde de kabul edeceksin.
Soran1 yılAh evet çok haklısınız. Günlerdir uyku uyamıyorum, unutmak istiyorum ama rüyalarıma girip duruyor. O rüyama girmesin diye ben uyuyamıyorum
Ama bi yandan da çok seviyorum ve hala sevdigim icin kendime de kızıyorum. Böyle biri değildi. O benimle vakit geçirmeyi çok severdi. Enerjime hayrandı "bana çok iyi geliyorsun" derdi. Benim hala ilk günkü gibi ne davranışım ne hislerim değişti ama ortada bir şey yokken aylarca benden uzaklaşmaya çalışıp ama tamamen de çıkmak istemeyip geri dönüp durması. Beni çok yordu. Bu son konuşmada da isterdim ki istemiyorsa istemiyorum desin niye böyle yapıyor anlamıyorum. Bugün tam 1 ay oldu ve ben dün gece "inşallah hiç geri dönmezsin de ben seni unuturum elbet sen de sakin kendini hatırlatacak bir şey yapma" diye geçirdim içimden. İllaki karşılaşırız zaten ne zaman vazgeçsem kader işte, hep karşıma çıkardı- 1 yıl
Açıkçası bana iyi geliyorsun diyen insanlar genellikle iyi gelen kişileri hayatlarında istemezler çünkü kötü zamanlarını hatırlatırlar. İnsanlar bu kadar iki yüzlüdür. O yüzden uğraşma. Unutmak zor ama bi’ gün bi’ şekilde unutuyorsun. Seni daha iyi anlayabilecek kişiyle, kişilerle daha mutlu olacağına eminim. Bu bir süreç ve süreci sonuna kadar yaşa. Süreç ne kadar acı olursa olsun o acıyı da yaşa
Soran1 yılNe diyeceğimi bilemiyorum çok çok teşekkür ederim. Zaten unutuşumun arifesindeyim gibi hissediyorum kendimi gün geçtikçe daha da hafifliyorum
- 1 yıl
Birisini unutamamamızın temelinde yaşamak istediğimiz ama yaşayamadığımız, biriktiremediğimiz anılar, sindiremediğimiz bize yapılan yanlışlar vardır. Bunu şöyle değerlendirmek gerekiyor. Yaşayamadığımız her şey yaşanmış olsaydı bedeli bize yapılan yanlışlar olacaktı. O yanlışların önüne geçtik, yaşanmamış şeyler de yaşanmamış oldu. Onu hak eden insanlarla yaşayacağız. Bu hakkı gasp eden insanlar da hayatlarının en az 1 noktasında bunun acısını bir şekilde yaşayacaklar. En kötü ihtimal ölüme yaklaştıkları zaman çünkü insan ölüme yaklaştığında bir şeyleri değiştirme şansımızın kalmadığını idrak ederiz ve bunun pişmanlığını yaşarız. Bununla ilgili güzel bir kitap bile yazıldı. İnsanın yenemeyeceği şeylerden birisidir vicdanı.
Soran1 yılYa ne güzel diyorsunuz bana güzel bir bakış açısı kattınız teşekkür ederim. Kitabın ismi nedir
- 1 yıl
Rica ederim, ne demek. Kitap “ölmeden önce en çok pişman olduğumuz 5 şey”
Soran1 yılBir sonraki okuma kitabım olacak teşekkür ederimm
- 1 yıl
Rica ederim, ne demek
En İyi Cevaplar
1 yılErkekler neden geç unutur bir bakalım.. Ayrılıklar yıkıcıdır insanlar genellikle içine kapanır. Erkek içine kapanırsa yeni sevgili bulması zorlaşır. Fakat Kadınlar içine kapansa dahi kapısını çalan sosyal medyadan yazan hatta görücü dahi gelen birileri illaki olacaktır.
Bu durumda kadınlar daha kolay unutabilirken erkeğin unutması daha güç olacaktır.
İşin özü kim yeni birini daha önce buluyorsa o daha kolay unutabilmektedir..01 Yorumla
Soran1 yılAma kimse kimseye benzemek ki gelenin gideni arattığı zaman gelirse
Gizli Üye(18-24)1 yılŞöyle anlatayım eski sevgilimi çok seviyordum canımı verecek kadar ama korkaktı ve onun için ne kadar fedakarlık yaptığımı biliyordu ama bazı nedenlerden dolayı istemiyordu ben hiç bir şekilde pes etmedim ayrı olsak bile sevmeye devam ettim ama o hep gelip ağlıyordu gidiyordu artık pes ettim olmayacağını bildiğim için kabullenmek lazım zaten o kişi ile olmayacağını anlıyor insan hala beni merak ediyordu ama sevgisine sahip çıkmayan biri ile olamam unutmak daha kolay bir kerede unut gitsin olmuyorsa olmuyor yıllarca beklesem ne fayda karşı taraftan bir tepki görmüyorsanız bende gidip bin kere ağlayıp sevgi ile tatmin olup gidip başkasıyla olayım oldu bazı unutmaların altında büyük nedenler vardır unutmayın.
06 Yorumla
Soran1 yılNe güzel anlatmışsın ben belki doğru zaman değildir hayatta zamanı geldiğinde kader de olacak imkanımız varsa diye sessizce yarım kalmasına razı geldim çok sevdiğim için ama bi o kadar da üzgünüm
Soran1 yılBelirsizlik içinde kalmış gibi mi hissettin kendini
Cevap sahibi1 yılKader diye bir şey yok ya cidden zaten karşı taraf gerçekten kendini belli ediyor ben sana eş olmam diye
O yüzden hiç bekleme zaten beklediğin kadar beklemişsin insan emeklerinin ve sevginin karşılığını almadığı zaman anlıyor
Soran1 yılBırakıp içimde bitirmeye çalışıyorum.
Cevap sahibi1 yılİçine atmana gerek yok biz çok konuştuk ben çok ağladım o ağladı ama çözüm üretmedi hiç istersen konuş son kez içindeki herşeyi söyle
Soran1 yılKonuşmuyoruz ki "bi müddet kendime vakit ayırmak istiyorum "dedi ben de "tabii sen nasılsın rahat hissedersen " dedim sıkmayın bi anlamı olmaz diye anlayış gösterdim ve "Bir müddet ne kadar" dedim oda bana "ben yazana kadar. Görüşürüz" dedi ben de "tamamdır görüşürüz" dedim haftalardır hala yok o yüzden ben yazamıyorum arayamıyorum
1 yılYine erkekler ”kadınlar” diyecek; kadınlar ”erkekler” diyecek. 2 güne yenisiyle evlenen kadın da gördüm, yıllarca sevdiğinin mezarının başından ayrılmayan erkek de... Tam tersi olanı da çok gördüm. O yüzden genel konuşmamak gerekiyor. Gerçekten seven ve gerçekten adam olan (cinsiyete bağlı değil) sevdiğini unutmaz.
01 Yorumla
Soran1 yılNe kadar iz bıraktığına sevdiğine bağlı gercekten
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
54Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 14,5b cevap paylaştı.
1 yılYenisini çabuk bulan çabuk unutur kadını erkeği yok
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBenim bir kaç ayımı alıyor unutmam çok uzun sürmüyor. Ve hep sonradann istisnasız dönmek istediler ama asla kabul etmedim. Eğer çaba gösterilseydi zaten bu duruma gelmezdi demek ki bu duruma gelinmesi istenmiş. Benim için bitti mi bitiyor çabuk vazgeçebiliyorum ne kadar semsem bile..
14 Yorumla
Soran1 yılYaa aynen öyle ne güzel anlatmışsın çoğu kadın öyleyiz çabalıyoruz ama karşılığı olmayınca kabullenip bir kaç aya unutabiliyoruz
Soran1 yılGözden ırak olan gönülden de ırak oluyor mu yanii
Cevap sahibi1 yılKesinlikle oluyor bir insanı ne kadar çok görsen o kadar unutmak zorlaşıyor ama görmeyince zamanla unutuluyor her zaman öncelik kendin olmalı..
Soran1 yılÇok güzel dedin aynen öyle diğer türlü insan kendi değerini azaltıyor
Sessizce ayrıldığım hiç bir kadını hatırlamam ve unuturum geçerim. Gelelim kadın mı erkek mi? Benim görebildiğim kadın unutamıyor çünkü aşırı derece bağlanıyor aşk yaşadığı erkeğe, yıllar geçse bilene göze ve hayaline geliyor. Erkek daha çabuk unutur gibi geliyor, çünkü hemen birisini bulur geçer gibi hissediyorum.
15 Yorumla
Soran1 yılPeki yani kadın ona iç kötü anlar yaşatmamış hep güzel anlar yaşatmışsa. ki erkeğin hafızası çok iyi ve geçmişle ilgili en ufak detayları hatırlayan bir ise
- 1 yıl
Bu halde unutmaz kolay kolay ama tercih etmemiştir, sürekli güzel anları hatırlayabilir zaman geçtikçe bunun etkisi azalacak. Çünkü yerini başkası almaya başlıyor. Bir kadınla dolu dolu zaman yaşanabiliyor, ancak tercih ve seçmeye gelince insanı bazı şeyler zorluyor. Ya sevmediği bir tarafı oluyor, ya da değiştiremeyeceği bir özelliği, ya da bir kapasitesi olmadığı, ya da uyum sağlayacağı ortak alan çok az oluyor. Sanırım içinizde burukluk var.
Soran1 yılTeşekkür ederim. Beni anlamışsınız evet içimden bir kırgınlık var bu konuda
Soran1 yılAynen öyle çok teşekkür ederim
- Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılÇabuk unutamayanların genel özellikleri:
• Daha derin bir bağ kurmaya meyillidir,
• Partnerine kıyasla daha duygusaldır,
• Yeni bir ilişkiyi yapmakta zorlanır.
Bu özellikleri gösteren taraf daha zor atlatır. Cinsiyete değil karaktere bağlıdır.06 Yorumla
Soran1 yılHepsi var ben de
- 1 yıl
Bu durumda çoğu eskin senden daha hızlı atlatacak ayrılığı.
Soran1 yılYaa keşke biraz ben de duygusuz olsam
- 1 yıl
Herkes kendinde olmayanı istiyor ama zaten o zaman kendin olmazdın. Kendin için iyi olan neyse ortasını bul.
Soran1 yılYaa ne güzel dedin teşekkür ederim haklısın
- 1 yıl
Rica ederim ✨
- Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı.
1 yılO kişiden kişiye göre değişir ama hatalar zinciri yapıldıysa kim olursa olsun unutulur yani ama kötü ayrılmanın sonucu direk etki eder bence
12 Yorumla
Soran1 yılHaklısinız Aynen öyle ne kadar kötü ayrılırsan iyi anıların hatırı o kadar düşüyor. Güzel hatırlayamıyor insan
- 1 yıl
Öyle oluyor maalesef..
1 yılKadın ilk başlarda acı çekerek unutur ama erkek sonra hisederk o acıyı ve geçmesi zor olur
11 Yorumla
Soran1 yılAynen öyle ya
1 yılEn az seven hatta ilişkideyken hiç sevmeyen taraf unutur
11 Yorumla
Soran1 yılSevmediğini başta söyleseler keşke sessizce soğutmaya çalışmak yerine kimse yıpranmasa
1 yılbence kafada bittimi bitiyor ya bu iki taraf icinde ayni bence
12 Yorumla
Soran1 yılÖyle ama bitti diyemeden yarım kalmış bi şey ise
- 1 yıl
bitirceksin kafanda seni bir kere uzen baska bir zaman tekrar uzer hem. giden gitmistir gittigi gun bitmistir
Kişilik & Karakter konusunda 931 cevap paylaştı. Kesinlikle erkek. Onlar çok gamsız. Ve kimin olduğu farketmiyor yeterki kadın olsun onlar için. Hemen ilişkiye başlarlar. Kadınlarsa ne kadar karşılarına erkek çıksa bile yine de bitmiş ilişkisine bile unutana kadar ihanet edemez.
01 Yorumla
Soran1 yılAynen ben yapamadım
Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Erkekler daha mantıksal bakıp bir sonraki rotayı belirliyorlar bence.. Fazla duygusal bakan ya da takıntılı manyakları hariç tutuyorum. Bence bu mantıksallık kadında da olmalı bir noktadan sonra..
06 Yorumla
Soran1 yılAnladım peki sence o rotaya gidince geriye baktığında saygı çerçevesinde bitmiş ilişkisini hatırlamıyor mu
Soran1 yılHaha ya bilmem ki o tür hayvan özelliklerine sahip bir tarafını görmedim ben ama umursamaz biri hiç değildi öyle görürünse de aylar önce söylediğim sözü bile ben unuturum o unutmaz unutturmazdı iyi kötü şeyleri de yani beni unutur mu unutmaz mi emin değilim ben de (benimkinin yanii)
- 1 yıl
Hmm ayni seyi ben de yaşadım. Benim hayatıma dair birçok şeyi benden daha iyi bililrdi. Sanırım erkekler ayakta kalmak zorunda. Babaları prenses gibi yetistirmiyor. Erken iş hayatına atılma vs vs derken mantıkların devreye sokup duygularınin esiri olmuyorlar.
Yani ne zaman aşık olcak gibi olsalar o yoldan en kısa zamanda dönüyorlar
Soran1 yıl@Cookieloverfalan haklısın birine bağlanmaya mı korkuyorlar ama buna cesaret edenlerde yani seven de ne yapmaz ki. Benim konumda da bu gidişinin hep dönüşü oluyor ancak bu sefer uzun oldu ya özlüyorum ama her geldiğinde de hiç kırılmamışım gibi normal davranıyorum
- 1 yıl
Bence takma kafana başka şekilde kodla onu. Yoksa hayat geçmez. Kafayı yersin
Erkekler bastırmayı tercih ediyor yani gerçekten sevdiyse bence erkek daha geç unutuyor çünkü duyguyu bastırıyor kadınlar ayrılık acısını yaşıyor bu yüzden bence daha erken unutuyorlar
11 Yorumla
Soran1 yılAynen yani biz ayrılık acısını dibine kadar yaşayıp atıp sonra kabullenip devam ediyoruz. Onlar içinde dediğin gibi olabiliyor sanırım
1 yılKim daha çok seviyorsa o unutma konusunda zorlanır. Az seven taraf çabuk atlatır olayı. Bir gün döner muhakkak kontrole gelir ama seven insan da bırakıp gitmez zaten. Hasar tespiti için gelir
11 Yorumla
Soran1 yılÇok doğru söylediniz yaa geçerken öyle oluyor
1 yılBence bu cinsiyetle değil karakterle alakalı bir durum. Mesela ben çabuk unutmam hatta hiç unutmam ama tepki de vermem. Bir daha aynı şey gelirse söyleyecek bir iki sözüm olsun diye susar ve bana yanlış hareket yapan bir kişiyi gözlem altına alırım
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı.
1 yılKişinin karakterine göre değişir bazı erkekler hiç unutmuyor bak üzerinden sene geçmiş hala diyor kiii sennnnn böyle yapmıştın nasıl hafızları anlamıyorum ben unuturdum ki unutmuştumda zaten.
01 Yorumla
Soran1 yılAynenn öyle yaa ben de karşılaştım birde bazen açık açık söylemiyorsa laf atarak söylüyor bazen sen bana bunu yaptın diyor ben unutuyorum o unutmuyor ben de öyle olunca söylediğimi unutmayan beni mi unutacak diye düşünmüyor değilim
- Kişilik & Karakter konusunda 5,6b cevap paylaştı.
u 1 yılSevmeyen taraf daha çabuk unutur. Veya az seven.. Hemen bir anda herkesi tanımaya çalışır.
10 Yorumla
1 yılkadın daha erken unutur genelde acısını yaşar ve tüketir ama erkek acıyı sonradan yaşadığı için aklı sonradan başına gelir ve herkeste o iz bırakan kadını aramaya başlar kadın ise hayatının sevgi ve mantık ilişkisiyle mutludur ama onlar kavuşamadıkları için bu aşk olur ve ondan sonrası her zaman sevgi ve mantıktır💓
10 Yorumla
1 yılkişiden kişiye değişir ya, cinsiyeti yoktur bu durumun
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 417 cevap paylaştı. Daha çok kim sevdiyse o daha geç unutur. Erkekse erkek kadınsa kadın
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBen unutmuyorum ama söyle, ben kotü ayrılan birisi değilim çünkü zamanında bir duygu paylaşımı yasadığım insanı hırpalamak istemem. Ayrıldıktan bie süre sonra acaba bu kişi naptı, iyi mi, hayatta ne yaptı diye düşünüyorum ama duygusal olarak degil
011 Yorumla
Soran1 yılNasıl yani özlemiyor musun duygusallık olmayınca. Onu tekrar görsen ne hissedersin düşünüyor musun yani mesela
Cevap sahibi1 yılEn son ki ayrılığım 3 yıl önce oldu ondan hayır özlemiyorum ama arkasından gelip b*k gibi konuşmam
Cevap sahibi1 yılTekrar görsem garip gelir herhalde
Soran1 yılHmm yani görsen bi şey hissetmez misin ama garip gelir diyorsunnn
Cevap sahibi1 yılSevgi hissetmem zaten üzerinden baya geçti yani bu daha çok nasıl ayrıldığıma bağlı
Cevap sahibi1 yıl2 kere sevgilim oldu ikisinde de karşı tarafın ayrılmasını bekledim çünkü iki tarafın aynı düşüncede olması daha iyi olur
Soran1 yılYa bu bekleniyor demi hani ben ayrılmayayım o benden ayrılsın yani ne yapıyorsunuz bunun için soğutayım kendimde öyle ayrılsın benden diye mi düşünüyorsunuz ben de sanırım öyle bi şey ile karşı karşıyayım da
Cevap sahibi1 yılGenelde soğutma oluyor :/
Soran1 yılHm anladım peki bu neden yapmak ister ki karşı taraf yani benim verdiğim değer aynı devam ediyorsa ilgili sevgim anlayışım hiç azalmadan artıyorsa
Cevap sahibi1 yılGenelde çünkü ise yariyor iki tarafta birbirinden uzaklaşıyor gibi. Ilgi ve sevgi artıyorsa ve diğer kişi sevmiyorsa yüksek ihtimalle sevmeyen kişi ayrılır
Soran1 yılBen çok seviyorum onun sevgisini hiç hissedemiyorum artık ama ayrılalım da demiyor ben de istiyorum istemiyorsa açık açık söylesin diye en son "Bir müddet kendime vakit ayırmak istiyorum" dedi ben de " sen nasıl rahat hissedersen, bi müddet ne kadar bi zaman" dedim oda bana "ben yazana kadar. Görüşürüz" dedi ben de "Görüşürüz" dedim öyle kaldı 1 aydır ki bundan öncede hep onun istediği gibi oluyordu zaten bana vakit ayırmıyordu sürekli müsait değilim diyordu kendi yazdığında da aslında pek müsait değilim oldukça yazarım diyordu yani hep ona ayak uydurdum ve şimdi 3 gün sonra 1 ay olacak görüşmüyoruz
Tabiki kadın unutur kadına sürekli bir yerlerden ilgi geldiği için daha kolay unutur erkekse yalnızlaşacağı için aklı kızda kalır
011 Yorumla
Soran1 yılBen geçen çıkma teklifi aldım ve hayatımda olmayan bi adama ihanet edermişim gibi hissettim kabul etmedim hala ondan başkası ile kendimi düşünemiyorum.
Soran1 yıl1 aydır hiç konuşmuyoruz ama ondan önce 5 aydır bitirilmişlik vardı. Kopalı 1 ay oldu. Çok sebepsiz gitti ve ben sen nasıl rahat hissedersen diyerek gidişine göz yumdum
Soran1 yılNe olduu
Soran1 yılAh tabi lütfen herkesin bakış açısı önemli benim için
- 1 yıl
Biri umursamaz , diğeri daha da bağlanır hep böyledir... Kızlar ve erkekler yaşıtlarıyla evlenemiyor zaten sosyoekonomik sebeplerden dolayı o yüzden sevgililik işleriyle kafanı bozma...
Bu saatten sonra ona kesinlikle yazmamalısın o yazarsa da cevap verme yoksa takıntı yaparsın ve 6 ay kadar sonra tamamen alışmıs olursun bu duruma , o kişiyle aynı ortamda değilsen şanslısın ve eğer okula gidiyorsan da kendini insanlardan soyutlama , depresif takılma sevmesen bile arkadaş guruplarıyla takıl (kızlardan bahsediyorum) kendini fazla yalnız bırakma , bu durumdan kurtulduktan sonra daha direnčli olacaksın eğer aynı hataları tekrar etmessen...
Okul okuyorsan kendine odaklanmalısın ilerde karşına iyi kimseler çıkacaktır. Liseden kalma sevgililik adetleriyle sürekli hayatına birini almamalısın zira ilişkiler baz8nda mental olarak yorulur ve evlilik gibi ciddi ilişkilerin vakti geldiği zaman heveslisi olmassın insanlara önyargı oluşur...
Geleceği fazlaca düsünme zira hayat budur her zaman dertler olacak andan keyif almaya bak ve kariyer ya da her neyse bunlar için çabalamadan önce hedeflerini sağlam bir ideoloji , amaç üzerine oturtmalısın ki yaşamın kıymeti olsun , kendini işe yarar hissettirecek ideallerin olsun ve bu aşamadan sonra hayatın zorlukları bile keyif verecektir cünki bir amaç uğruna bedel ödediğini bileceksin...
Kısaca aptallık etme sen Bihter Ziyagil'sin:))
Soran1 yılYaa ne kadar teşekkür etsem az her satırı çok güzel anlatmışsın teşekkür ederim çok da haklısın ama vazgeçince çok uğraşıyor. Bir de aynı ortamlardayız ikimizde hastanedeyiz sürekli karşılaşıyoruz yani bu ay izinli olduğu için ama gelecek yani. Dediğin her şey kulağıma küpe yapıcam
- 1 yıl
Bu süreçte elbette karsı taraf boş durmayacaktır özellikle de sen umursamaz takıldıkça ama onun attığı adımların sebebi kendini tatmin etme çabasndan başka bir şey olmadığını unutmaman ve manipüle olmaman gerekiyor...
Ama karşındaki kim olursa olsun , en manipülatif insan bile olsa senin umursamazlığın karşısında yapabilecek pek fazla bir şeyi , gücü yoktur...
Ha olurda o da umursamaz davranırsa asla etkilenmemelisin çünki eğer o öyle bir tutum içine giriyorsa bil ki seninle savaşmaya bile tenezzül etmiyordur o yüzdendir ve bu onun daha dirençli , üstün biri olduğunu göstermez...
En büyük hücum; Savunmadır , sessiz kalmaktır ve tabi bunları yapmadan önce onu kafanda bitirmen gerekiyor yani ne olursa olsun tekrar birlikteliğin olmayacağını kabullenmek...
Bu süreçte en iğrenç şey hergün onunla karşılaşıyor olmak olsa bile ilerleyen zamanlarda artık dip dibe olmak bile hatta göz göze gelmek bile seni etkilemiycektir...
Belki çok uzattım ama bu kadar yazmamın sebebi şu ; maalesef ki birine onu ne kadar sevdiğimizi anlatma çabasına girsek, hatta bunu kanıtlayıp göstersek bu onlarda yalnızca tatmin duygusu oluşturuyor ve asla merhamet etmiyorlar ve bu zayıf durumumuzu kullanıyorlar çünki artık o karşımızdaki insan için bizi üzmek bile keyif verici hale dönüsüyor Evet bizi üzebilmek bile çünki birinin onu sevdiği için üzülüyor olması onun gururunu okşayacaktır maalesef...
Kimseden merhamet bekleme ama merhametli olmaktan da vazgeçme...
İyi akşamlar olsun, ben teşekkür ediyorum...
1 yılKadin. Kadin son ana kadar ümit eder cunku duzelir belki diye... Bittiyse sona gelmistir de bitmistir... Tabi istisnalar ayri...
07 Yorumla
Soran1 yılAynen çok katılıyorum buna bitmemisi için elimizden geleni yapıyoruz gidersek dönmüyoruz
- 1 yıl
Evet. Gidenlerin arkasindan bakiyoruz biz de oyle iste 😀
Soran1 yılDeğer zamanında bilinmeli efenimm
- 1 yıl
Haklisin 😀Degerini bildiklerimiz de gitti insanlar her turlu gidiyor 😅
Soran1 yılValla ya gitmek isteyini iple bağlasan tutamazsın yani rica minnet kalıncada sen acınası durumda oluyorsun seni sevmeyen birinin sevgisini dilenmiş oluyorsun gitmek isteyenin bahanesi valizinden önce hazır oluyor zaten ya ne yapalım
- 1 yıl
Aynen dedigin gibi 🙃Saglik olsun 😅
Soran1 yıl👍 olsun valla ne yapalım
- Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılErkek unutur. Ben erkekle fiziksel kavga etsem birkaç gün sonra özür diler tekrar konuşuruz. Bir bayanla hakaret etmeden tartışmaya girsem affetmez.
09 Yorumla
Soran1 yılHakaret etmeyince affedilir bi saygısızlık yoksa ama karşı tarafın şahsiyetine hareket aşağılayıcı bir tartışma olduğu zaman ne unutulur ne affedilir kırgınlığı geçmez yani bence
- 1 yıl
Ben öyle kızlar gördüm ki saygı çerçevesinde tartıştım diye kin besledi. Kızlara karşı daha saygılı davranıyorum. Dediklerine harfi harfine katılıyorum.
Soran1 yılTeşekkür ederim. Sevgi bitmeden saygı bitmemeli ya sevgi duygu saygı karakter meselesi sonuçta. Öyle düşünürüm ben hep
Soran1 yılSevgi bitsede demek istedimm
- 1 yıl
Kesinlikle katılıyorum. Çok doğru bir şey söyledin. Zaten sevgi bitse saygı da kendiliğinden biter. Kitap okumuş birinin hali bu. Okumasan bile sağduyulu olduğunu düşünüyorum. :)
Soran1 yılÇok severim kitap okumayı. Hayatımın büyük parçası
- 1 yıl
Tahmin etmiştim ama doğru çıktı. Ben de severim arada bir okurum.
Soran1 yılNe güzel gerçekten insana çok büyük katkısı olan bir yatırım kitap okumak. İnşallah ileride yazmayı da düşünüyorum
- 1 yıl
Kesinlikle
Kadin unutmaz ama unutmus gibi yapar. Dogasi geregi yalanci. Erkek unutmaz ve mis gibi yapmaktan nefret eder.
08 Yorumla
Soran1 yılErkeğin ne kadar iz bıraktığına bağlı aslında kadında bence yani. Ancak erkek de ilk başta bitirirken hiç umursamıyor bi oh çekip bu zaman sonra tekrar dönmek istiyor yaa
Soran1 yılBen de iz bırakan olduğu için ben kendimi unuttum diye kandırıyorum evet ama inşallah zamanla unuturum ama acaba oda beni unutmuş mudur diyede düşünüyorum
Soran1 yılBen mi ben sadece yaptığı her şeye anlayışla karşıladım böyle bir saygısızlıkta yapam önyargınızı anlayamadım yani ama nedeni bana bir müddet kendime vakit ayıracağım dedi. Ben de tabi bu oldukça doğal bi istek dedim ve gitti bu konuşma olduğunda da ben o sıkılmasın daralmanın diye alan bırakıyorum hafta da 1 2 kere konuşabiliyorduk yani bana ayırdığı bir vakitte yoktu. Ona bir kere bile saygısızlık ilgisizlik göstermedim ne olduğunu da anlamadım ama onu çok anlamaya çalıştım
Soran1 yılNeden söyleyeyim neyse nasıl isterseniz öyle anlayabilirsiniz aynen ben hatalıyım çok sevdiğim için
Soran1 yıl👍
Kadınlar daha çabuk unutuyor. Erkek çok özlüyor ama kız geri adım atmıyor asla aldığı karardan
15 Yorumla- 1 yıl
Geri dönmemekle unutmanın alakasız olduğunu anla
Soran1 yılEvet çünkü önce sindirmeye çalışıyor yani ilişki daha bitmeden kendi içinde yavaşça bitirmeye başlıyor. Eğer severken bittiysede zamanla kabulleniyor ve içinde bitirmeye başlıyor ama erkek de tam olarak nasıl oluyor?
Soran1 yılHm o zaman mümkünatı varsa denesinler yani belki doğru zaman o zaman değildi
1 yılKadın daha çabuk unutur. Erkekler her yerden ilgi görmezler ama kadınlar öyle değil, sen yoksan ONLAR var deyip bir şekilde unutuyorlar.
00 YorumlaErkek bence cünkü kadinlar kolay kolay unutmuyolar hicbiseyi
01 Yorumla
Soran1 yılAma bitince de bitiyor kadında geri dönüşü olmuyor
- Kişilik & Karakter konusunda 19,5b cevap paylaştı.
1 yılÖzgüveni olan daha çabuk unutur, cinsiyetle alakalı değil
04 Yorumla
Soran1 yılAa hiç bu bakış açısından bakmamıştım yani ikimizinde özgüven sorunumuz yoktu yaa ama ben unutamadım
- 1 yıl
Unutmak istememişsiniz, çünkü insan biten şeylere değer vermese unutur, neden nasıl sorularını sordukça unutmaz.
Soran1 yılAynen öyle haklısınız. Bu yüzden unutamıyorum. Ben de ayrı bi yeri var her zaman
- 1 yıl
Bu durumda hayatınızın kamburu olarak sizinle hep kalacaktır
Kadınlar daha çabuk unutur aldatıldım ben ama hala eski zamanları hatırliyorum
06 Yorumla
Soran1 yılYaa üzüldüm buna. Peki iyi mi hatırlıyorsun kötü mü yani aklındaki anılar güzel mi kötü mü
Soran1 yılYani senin için o nasıl biri sen de güzel bi iz bıraktı diye mi hatırlıyorsun yoksa bu olaydan dolayı hala öfkeli misin bu arada yaptığı affedilecek bir şey değil zaten sen kendine saygı gostermişsin
Soran1 yıl😔
1 yılBende ayrıldı bir yıllık güzel bir ilişki evlilik hayalleri vardı saçma sebepten gitti ayrıldı ayrılığın 3-4 hafta sonrasına nişan yapmış nasıl unutur bu kadar çabuk insan anlamıyor onca yaşanmışlıklar
110 Yorumla
Soran1 yılBu nasıl olmuş ya yangından kaçırılır gibi üzücü gerçekten
- 1 yıl
Ya gerçekten öyle ne yaptığımı şaşırdım üşenmezsen yazayım oku istersen detaylı
- 1 yıl
Neden bunu yaptı diye soruyorum annesine ona ne demek istiyorsun iki kişiyi bir mi idare etti diye kızım sinirlendi diyor böyle imada mı bulundunuz o denemek diyor ben nasıl 15 günde birini sever diyorum olay şöyle buyurduir yıllık güzel ilişki hiç birbirini kırmadan geçen annelerin tanıştığı evlilik yolundaydık saçma sebepten (bana şu ev aletini alır mısın dedi deneme imiş beni evlenmeye niyetim var mı yok mu ayrıca sevgili alışverişte belli olur demiş arkadaşları) ve üstüne nişan biraz gecikti diye (en fazla 6 ay) beklentisizlik mutsuzluk adı altında ayrıldı senin için geceleri uyuyamıyorum sevginden diyen kız ayrılığın 3 haftasına instagram kalpler ve nişan yapmış babasının arkadaşının oğlu ile annesi ile yolda konuştum senden nefret ediyor ayaklarına kapansan yine olmaz yüzükler alındı yemin et nişan yapacak mıydın tek aşkımdı kimseyle sevgili olmadım sevgi bu kadar anlamsız mı dedim 3-5 ay tanımadan kızım evlenmez çok inatçıdır diyo ee nasıl 15 günde nişan diyorum cevap yok aile tanıdık aile çok severiz çok iyiler hemen düğünde yaparız dediler diyo kız beni yolda gördü gözleri dolu dolu gitti heryerden engellemiş numarasını değişmiş ben ne yaptım ki ona bu ah almak değil mi evlenmeye çok meraklılardı hayatı ona kurulu kuzenlerim evleniyo herkes bana soruyor deyip duruyordu ya bu işler bu kadar basit mi ya bana günah değil mi ortada sebep bile yok ayrılık için bana bakarken gözleri dolan kız ya son güne kadar en ufak tefek tartışma dışında biribirimizi hiç üzmedik bile ona çok kızgınım ve kırgınım ama anıları unutmakta zorlanıyorum ona bu yaptığını hiç yakıştıramadım öyle birisi değildi hadi ayrıldı hemen bu olur mu ya hatayı kendimde çok aradım ama buna anlam veremedim bu nasıl karakterki
Soran1 yılYani gerçekten kötü olmuş. Aslında kız tam olarak nasıl bir ortamda zihinde ne var bilemeyiz ancak şunu diyebilirim yani bence kız o kişiyle sevdiği için değil evliyim diyebilmek için evlenecek yani kendine bu konuda baskı yapıyor ya da sana öyle göstermek istiyor olabilir ya da etrafındaki insanların açıkça söylemem gerekirse dolduruşuna gelip kendine çok yükleniyor olabilir. Dediğin gibi bu işler o kadar kolay değil vazgeçebilir sonuçta iki hayatı birleştirmek sadece resmi değil gönül olarak yapılacak bir şey ve iyi ya da kötü sana karşı bir duygusuna yok değil kızgın ve kırgın anlaşılan yani aklındaki sensin ama yanında ki başka biri ancak belki oda iyi olmayabilir (yine de önyargılı olmak istemem tanımadan olayının iç yüzü bilmeden tabi)
- 1 yıl
Kardes bu kiz seni sevmemiş
Daha iyisini bulunca evlenmiş
Klasik basiret kiz mantığı
Anası da kızım inatçı vs die sen onların işini bozma engel olma dedikodu çıkarma die sana sus payı vermiş
Ailecek seni kullanmışlar
15 günde ne nişanı yapacak
Belli ki onun alt yapısı önceden yapılmış bu kadar saf olmayın ya
Baktı ki sen evlenmeye yanasmiyorsun ya da erken buluyorsun ki haklısın o da yedekte tuttuğunu devreye sokmuş işte ailede on ayak olmuş..
Kısacası senin hiç bir suçun yok
Kullanilmissin
Ha gelelim unutma meselesine
Kadınlar yapısı gereği unutkan ve karasizdir. yani bir kadın erkeğe göre çok kolay unutur ister ilgi olsun ister ilgi olmasın
Seven kadın sadece geç unutur ama o da unutur
Bu kiz anca seni nasıl hatırlar biliyor musun. sen evlensen evlendigin kiz da o kızdan güzel olsa. evlendigij kıza iyi bir hayat sunsan. bu kez kendini o kızla yaristirip, o kızın yerinde ben olacaktım bak canım kafam der ancak seni pişman olursa hatırlar
Şimdilik o heyecanlidir koca buldu ya ondan mutlusu yoktur
Bundan sonra onla karsilasirsan unutmuş gibi yap umursama
Ailesi ile de iletişime geçme hele ki anası ile
Kiz anaları fena olur - 1 yıl
Çok güzel yorumlamışsınız etrafımdaki çoğu insan ailem felan hep buna benzer yorumlar yaptılar yani o işler okadar kolay değil onu demek istiyor herkesde
- 1 yıl
@Butterflysz vallaha olayın diğer boyuta bu diğer arkadaşın yorumuna yaptığım diğer durumda bu bir kısımda buna benzer yorumlar yaptılar dediklerinize kesinlikle katılıyorum daha iletişime geçmiyorum yanımda geçtiğiimde gözlerinin dolmasını anlamadım annesi onu da seviyor diyor kızı babam şehir dışını sevmem istemem diyordu galiba başka şehire gidecekmiş hiç sevmem o şehri diyordu bana çocukta benden üstün yanı mesleki anlamda felan da pek yok annesi bu şehirde diye beni kandırıyor biz bu kızla 3 yıl önce konuştuk 1 hafta yine evlenme dedi bende o zamanlar daha erken hemen dedim ayrıldı gitti 2 yıl sonra tekrar konuştuk 1 yıl çıktık ailem sıkıştırıyor baskı çok diyordu neyse evlilik yoluna biz girecektik bende tanımak istiyorum yani evlilik bu hemen kolay değil ki saçma nedenler sunup gitti bi konuşalım aile büyükleri herşeyi ayarlarız dedim yok
- 1 yıl
Bundan sonra ne desen de yok der tabi..
Anca nişanlandıgi kişi buna tekmeyi basarsa anca o zaman gelir senle konuşur arayi bulmaya çalışır. kiz mi yok oğlum etrafta bi sürü kız var
Bul bitene sende unutursun
Ayrıca bir daha anası ile filan karşılaşırsan de ki benim konuştuğum ciddi görüştüğüm bi kiz var seviyorum da. eski konulara girmeyelim herkes mutlu olsun de..
Bak o zaman hemen kızına yetistiriz durumu senden de ekmek çıkmayacağını anlamış olurlar
- 1 yıl
@Butterflysz benim için onlar defteri kapandı ama içimde şu duygu gitmiyor zaman zaman yaşadığımız anılar geliyor ama kızgınlık çok o da yaşasın istiyorum beni ne kadar üzdüğünü o da bir an yaşasın istiyorum
- 1 yıl
Bosverrr
Kandırmış seni iyi kazık atmış ama
Yapacak binseybyok önüne bakacaksın
Erkekler çabuk unutur kadın duygusal olduğu için zorlanır
00 Yorumlabunun cinsiyeti olmaz gerçekten seven gitmez
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılBu karaktere ve psikolojiye bağlı bir durum cinsiyet alakasız
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yıl
Ya birine yumuluyon gömüyon yalıyon yutuyon kurban olduğum nasıl unutacan 😂😂 herkese zor unutmak03 Yorumla
Cevap sahibi1 yılAyrıldıktan sonra üstüne başka birini gömmen lazım ki unut
Cevap sahibi1 yılAma onun üstüne hemen başka birini rahatlıkla gömebiliyorsan hiç sevmemişsindir diğerini. Sevmediğin birini de unutursun zaten. Hani biz insanlar alışkanlığı sığınmayı sevgiyle karıştırabiliyoruz bazen
Soran1 yılAynen öyle çok haklısın yani unutmak kolay olmuyor ya hemen yine de sevince yani geçen çıkma teklifi almıştım ve içimde hayatımda olmayan bir adama ihanet etme hissi oluştu. Kabul edemedim ondan başkasını hala istemiyorum.
1 yılKadınlar hemen affeder ama asla unutmaz erkekler ise tam tersi.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı.
1 yılDuygusuz olan cabuk unutur, kadini erkegi yok
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılValla ben 17 sene önce sevdiğim kızı hala unutmuş değilim. Artık ne diğer erkekleri ne de kızları bilemem.
04 Yorumla
Soran1 yılVayy be bunları duymak bizi de umutlandırıyor efenimm. Yani güzel iz bırakmış sanırım
Cevap sahibi1 yılYani bir rüya gibiydi geldi geçti. İlk adımı o atmıştı. İçimde bir ukte kaldı. Çünkü ilk göz ağrımdı. Ben hiç bir zaman yanlışım olmadı hata yapmadım demedim. Ancak ayrılık böyle kolay olmamalıydı. Bence şeytan aramıza girdi bunu ciddi olarak söylüyorum. her şey çok güzel olabilirdi aslında. Her neyse.
Soran1 yılYaa böyle güzel anlatmanız. İçime işledi ama ben bazen bi aşk ne kadar gerçek olursa olsun, ne kadar ruh eşin olursa olsun bazen olmuyor gönlümüzdeki kişi yerine kaderimizde kişi ile ömür geçiriyoruz keşke herkes bi gün o doğru ruh eşi ile birleşse ama maalesef bazı kavuşmalar mahşere kalırmı bilmem ama bu dünyada olmuyor. Hayırlısı olsun
Cevap sahibi1 yılAnlıyorum hayırlısı
Kişilik & Karakter konusunda 5,5b cevap paylaştı. Her ikiside biraz zor unutur
11 Yorumla
Soran1 yılNe kadar iz bıraktığına bağlı değil mi
ben daha cabuk unuturum kardes
112 Yorumla- 1 yıl
Hayır
Sen daha çabuk bulursun
Ama işte bu yüzden hep bulursun 😉 - 1 yıl
Bu zihniyette olduğunuz için dolaylı yoldan hemcinslerinize kötülük yapmış olursun ama sen daha doğrusu sizin gibiler bu anlamamak için elinden geleni yapar
- 1 yıl
Erkekler artık kadınların samimiyetine çok fazla inanmakdıkları için bu sefer sadece eğlence amaçlı takılıyorlar buda kadınların kullanılmasına sebeb veriyor
- 1 yıl
Malaef işte böyle oluyor be gülüm ve sonra kızlar evlenecek birilerini bulamadığı için dert yanıyor
- 1 yıl
Ben seni kast etmeyip genel konuşmuştum ama sen bilirsin canısı
- 1 yıl
Canını yerim canısı 😘
Soran1 yıl@Alphaboy18 ben yapamıyorum ya daha yine çıkma teklifi almıştım ihanet ederim gibi hissettim ondan başkasını istemiyorum
Kadın çünkü hep daha fazla seçeneğe sahiptirler.
146 Yorumla- 1 yıl
Bu devirde herkes her seçeneğe sahip.
- 1 yıl
Dm kutusu dolu olsa nolcak adamın amacı yatmak. Yani benim problemime üzüldüğü için cevap vermiyor.31'ini çekip yatiyor.
- 1 yıl
Aslında yalandan kalabalık daha fazla yalnızlık çektiriyor.
Soran1 yıl@Cookieloverfalan haklısın evet seçenekler var. Ama kimse kimsenin yerini tutmaz kii bence yani
Soran1 yıl@Cookieloverfalan uuuf gerçekler acıdır evet
- 1 yıl
Ya ne alaka ya. Yazıyorlar cebapliyorlar işte uff
- 1 yıl
Bana yatmak gözüyle bakanla niye buluşalım ben amacı belli zaten
- 1 yıl
Öyle düşünenler yoldan çıkmış ozmn. İnstadan yazan bir insanın ciddi tanışma gibi bir amacı olamaz.
- 1 yıl
Yani şöyle söyliyim. Hâlini hatrını sormak için seninle ciddi anlamda tanışmak için dm yazmıyorlar. Yatmak amacı olan kadın da zaten ordan burdan bir erkeğe teklif etse işi hallolur. Clublarda da bir ton kadın var cinsellik için giden. Erkekler ordan buluyor kendine.
- 1 yıl
Verme niyetimin olmadığını anladığı an erkek kaçar. 🏃💨
- 1 yıl
Hmm nasıl isliyor sizde? Mesela siz yaranmaya çalışıyorsunuz. Yak sohbet sarmadı kadın engelliyor mu?
- 1 yıl
Zaten erkekler sepetlenmekten başka neyi hak edicek cjjcjdjdjjdjdj
- 1 yıl
Abi gidin cluba ozmn. Dmleri işgal etmeyin. Sadece cinsellik yaşamak isteyen 100 tane kadın var. Atıyor kendini sahneye. Giymiş boxer üstüne sudyen. İki burada verir zaten. Yaş fark etmeksizin. Niye dmleri işgal ediyorsunuz.
- 1 yıl
Hatta bizim komşular veriyor. Djdjjdjdjfjdjjd her gece club
Soran1 yılAmaa yanımızda biri olsada aklımızdaki ile de yola devam ediyoruz bazılarımız. Yani birinin ne kadar iz bıraktığına bağlı sanırım
- 1 yıl
@Cookieloverfalan herkes aynı davranışı sergilemiyor. Tum erkekler DM işgali yapmıyor. Konudan bağımsız DM de 50 erkeğe aynı anda yazan kadınlar da var bunu da görmezden gelme. konuya dönersek burada kim ne niyetle iletişim kuruyor onuda tartışmıyoruz. Benim söylediğim sadece sizin için imkanlar daha fazla. Bu sebeple unutmanız yeni birini bulmanız daha kolay. Bu kadar.
- 1 yıl
Ya nasıl ben hala sizi anlamadım. Bazen erkekler de kadınları beğenmiyor. Çoğu kişi red yemis
- 1 yıl
Bu yorumunuzu çok beğendim. Demek istediğim; kadınların imkanının yarısından fazlası cinsellik için yaklaşan erkekler. Sosyal medya yaygınlaştığı için artık bence sizin "kadınların erkeklerden daha fazla bu konuda sansı var görüşünüz" Geçerliliğini kaybetmek üzere. Onu diyorum
- 1 yıl
@Cookieloverfalan bende diyorum ki sizin ile iletişime geçenler iyi ya da kötü kişiler olabilir. cinsellik için bile yaklaşsalar bile sonuçta ilgi gördüğünüz birileri hep oluyor. Bu sebeple kadınlar erkekler kadar yalnızlığı tatmıyorlar. Sizinle adam gibi iletişim kuranlar az bile olsa bir erkeğe oranla çok daha fazla şansınız var.
Soran1 yıl@hu1agu aynen öyle haklısınız karşıdakine haksızlık oluyor
- 1 yıl
Anlıyorum ama güzel, yakışıklı erkekler istek atmıyor ki. At hırsızı gibi insanlar istek atıyor. Ben de kendimi çirkin hissetmeye basliyorum. Belki de öyleyimdir. 😭😭😭
- 1 yıl
Bir de şey adam gibi iletişim kurmuyorlar. Foto istiyorlar
- 1 yıl
Çnkü o gözle bakan erkek için tipin pek de önemli değil. İşini girmeye bakıyor o. İletişimi de make iki saat mantıklı gelir sonra zaten arabada buluşalım mı? Boyun kaç anlıyorsun yavaş yavaş
Soran1 yıl@Cookieloverfalan aynen öyle hayır her kadın özel ve güzeldir her çiçek ayrı bir güzel kokar onlarda buket şeklinde istiyor sanırım bazı.. kişiler
- 1 yıl
İyisini bulunca gidiyorlar senden daha güzel daha deli dolu veya alıştıkları kadını bırakıyorlar. Ve diyorum ki toplumun%60'i böyle.
- 1 yıl
Yani bu yüzde altmışlık kesim kendileri de terk edilirse takılmıyor. Diyor ki ozmn şundan şansımı deniyim vs.
- 1 yıl
İyi ozmn biz de yükselince milletle yatıp kalkarız. Sonra da saf duygularla baktığımız biriyle evleniriz. O zmn ne diceksiniz erkekler olarak?
- 1 yıl
Neyse. Ama sonuç olarak kırıcı şeyler bunlar chfhfjjfjfjf
- 1 yıl
Bn onları gözüyle hayata bakmaya başladığım zaman hayat boş gelmeye başlıyor
Soran1 yılAçıyorum teşekkür ederim
Ederler niye etmesinler
11 Yorumla
Soran1 yılEderler değil mi yani ne biliyim umursamaz davranıyorlar ya başta
1 yılBen unutmam intikam alırım. Âhım bâkidir.
01 Yorumla
Soran1 yılVovvv intikam alırsan unutturmazsında sen kendini
Gizli Üye(25-29)1 yılBence seven erkek daha geç unutur çünkü delikanlıdır
02 Yorumla
Soran1 yılEvet her seven geç unuttur hatta severek ayrıldıkları kimse tam unutmaz güzel hatunlar bence arada bile olsa
Cevap sahibi1 yılAynen aynen
Kadınlar unutmazlar sadece artık umurlarında olmaz zaman geçtikçe
Erkeklerde umursamazlar zaman geçtikçe de daha çok hatırlarlar herkes adına konuşmak istmeme ama genelleme böyle04 Yorumla
Soran1 yılHatırlayınca geri dönmek istiyorlar ama geç oluyor sanırım
Soran1 yılÖyle yani soğuyor kadının içi sonuçta
Soran1 yılaynen öyle çok haklısın
Duyguların yoğunluğu ve takıntılı olma derecesine göre değişir.
10 Yorumla
1 yılBi ilişkide seven erkek varsa en zor o unutur ama genelde kadınlar daha zor unutuyor çünkü erkeklerin çoğu sevmeden ilişki içindeler
03 Yorumla
Soran1 yılBen onun sevgisini sorguladım yani hala da sorguluyor yoğun bi ilgi ile başlayıp karşılığını alaya başlayınca hemen geri cekiliyorlar ya
- 1 yıl
Lovebombing mi deniliyodu buna djdkdod
Soran1 yılSanırım evet
erkekler yanındaki ile yaşar kalbindeki ile ölür yani kadınlar daha çabuk unutur veya kadınlar unutur diyelim.
01 Yorumla
Soran1 yılAma biterken umursamaz davranıyorlar
Kadınlar elbette. Çünkü onlar genelde yedekte birini hazır bekletir.
13 Yorumla
Soran1 yılAma ayrılık acısını içine atmadan yaşayıp kabullenip oluna öyle devam ediyor bastırarak unutamayız bence
Soran1 yılAynenn
- Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılMizaçla ilgili bence.
20 Yorumla
1 yılKadınlar hemen unutamaz , erkekler ise unutur ama belli bir süre sonra acı çeker
02 Yorumla
Soran1 yılAma o zamanda iş işten geçmiş oluyor sanırım
- 1 yıl
Kesinlikle öyle ama kadın da unutunca tam unutur
1 yılKadın lar çünkü dikkat edersen şairler hep erkek aşk şarkıları yazanlar hep erkek
06 Yorumla- 1 yıl
Vefasızlığın kadını erkeği yok vefa İstanbul'da sadece bir semt ismi
- 1 yıl
Kadın ve erkek olarak her iki tarafdan da çıkar fakat istatistik olarak bu yüzde 65–35 dir kadınlar yüzde 65 unutmaya ve vefasızlığa daha meyilli
Soran1 yılEvet okumayı seviyorum ve gerçekten öyle ama onlar ince ruhlular.
Kadın bitmemesi için sabredip çabalıyor erkek bu süreçte uğraşmıyor kadın bitirmeye karar verince uğraşıyor ama geç oluyor sonra anlıyor kıymetini- 1 yıl
Herkes kendi hayat tecrübesine göre konuşur yorum yapar ben ülke genelinde gelişine anlatılan okunan aşk hikayelerini baz alarak diyorum istisnalar kayideyi bozmaz benim dedim gibi 65-35
Ben kendi hayatıma bakar isem o zaman 2 kişi ile evlilik istedim aşk istedim 2 side para yok ailem istemiyor deyip çekip gitti bana görede yüzde yüz kadınlar vefasız - 1 yıl
Çünkü kadının eline bir saz alipta özgürlüğü olamdigi için yine zorla bir hayat sundukalri için olabilrim
- 1 yıl
Zaten aşk bu zorluklar ile uğraşmak bunlar işe yaşamak değil midir hemen vazgeçer isen zaten aşk olmuyor
kişiye göre değişir ben çabuk unuturum elimde değil
01 Yorumla
Soran1 yılAma zaman geçince ya bu kız acaba şimdi ne yapıyordur diye düşünmez misin
Umursamamış, sevmemiş olan çabuk unutur.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 349 cevap paylaştı. Kadınlar bence
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 6,1b cevap paylaştı. Kim daha az sevmişse o unutur
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı.
1 yılKadın daha çabuk unutur
10 Yorumla Guzel soru kadin
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı.
1 yılerkek daha çabuk unutur
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 783 cevap paylaştı.
1 yılKadın tabiki
214 Yorumla- 1 yıl
Evet erkekler utumaz merak eder mutlumu degilmi vs
Soran1 yılPeki onsuzda hayatına devam ettiği mutlu olduğunu görünce nasıl oluyorlar ne hissederler sizce
- 1 yıl
Kişiden kişiye değişir ama ben mutlu olsun isterim
Soran1 yılYine de için gider miydi
- 1 yıl
Gidiyo zaten 🥺🥺
Soran1 yılYani içinde ona verdiğin bir değer ve yaşananlar güzel kaldıysa
- 1 yıl
Deger verdiğim için bıraktım saygı duyarak
Soran1 yılAma mümkünse yani neden tekrar denenmez ki böyle şeyler belki doğru zaman o zaman değildi de bu zaman bunu bilemeyiz yani ben bu olasılığı düşündüğüm için sessiz kaldım ve yaptıklarına dedikleri anlayış saygı göstermiştim sessizce gitti 1 ay oldu
- 1 yıl
Sizin durumunuz farklı demekki imkan olsaydı ben asla birakmazdim mesela
- 1 yıl
Ne bilim hayırlısı olsun sizin için
Soran1 yılAh teşekkür ederim. Kendimden örnek verdim tabi ama hiç imkan yok mu sizin için kötü mü bitti denediniz mi aşk gerçekten güzel bir şey ve herkes aynı olmuyor maalesef üzüldüm sizin adınıza "bırakmazdım" dediniz ya bi tuhaf oldum yani
- 1 yıl
Hiç yoktu maalesef evet aşk çok güzel bişey heleki ruh eşini bulduysan dünyan cenet olur
Soran1 yılYaa üzüldüm ama kadar işte can çıkmayınca umut kesilmemeli inşallah gönlümüzdeki insanı bulursun ve ever ruhunun eşini bulunca ayrı da olsan aynısın sonuçta ya
- 1 yıl
🥺🥹
- Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılKimde B vitamini daha düşükse o unutur.
21 Yorumla
Soran1 yılHaha yükselince hatırlar belkii ama yaa
Cinsiyet alakasız, kişiye bağlı
21 Yorumla
Soran1 yılBirinde ne kadar iz bıraktığına mi yanii
- Devamını Gör (48)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem