Yaşamında her şeyi abartmayı sever misin? Neleri abartmayı seversin?
Rimeli üst üste sürmek abartmak keyif verici))

Yaşamında her şeyi abartmayı sever misin? Neleri abartmayı seversin?
Rimeli üst üste sürmek abartmak keyif verici))

Artık sevmiyorum. Kendimi tanıdıkça bazı tabuların anlamsız olduğunu fark ediyorum. Abartmak anlamsız geliyor. Önceden çok abartırdım hemde aşırı. Artık yapmıyorum.
derste kimya hocam ismimi sormuştu, söyledikten sonra Münevver Karabulut mu demişti, cevap vermedim hocaya, sonra sıra arkadaşım biliyorsun değil mi diye sormuştu, ona da cevap vermedim, hoca ve sınıf arkadaşlarım ne düşünmüştür sizce, hoca neden böyle dedi sizce, ismim Münevver
Cevap
13Cevap
Sadece bir yerime bir şey olunca aşırı abartırım. Acı eşiğim o kadar düşük ki en ufacık bir şeyde dünyanın sonu gelmiş gibi tepki veririm.
Olabildiğince sade ve basit şeyleri severim. Karmaşayı sevmem, ketum bir insanım, soğukkanlılığım karşısında karışık şeyler baş edemez.
Bana biri küsüp trip attıysa içten içe abartırım. Neden böyle oldu? Ben ne yaptım ona? Diye kendimi yıpratırım içten içe
Cristiano Ronaldo'yu abartırım. Gerçi adam muhteşem normal abartılı olmuyor öyle
Messiye tapıyorsun öyleyde
Öyleyse*
Zort Messi kim la
Haha Polat mı Süleyman Çakır mı sorusuna Polat diyen adamdan da bu beklenirdi zaten :) zevklerden uzak yaşantınızda mutluluklar dilerim:)
Polat> Çakır
Cristiano>Messi
Hadi hadi yol al gevezelik etme
Olayları abartmayı sevmem ve abartanlarıda sevmem, her şey dozunda güzel
Yok ya abartı benden çok uzak
Kavuna olan aşkımı abartmayı severim
Hayır ve bence bu yalancılıktır biraz da ya.
oo bir sallarım bazen kendim bile inanıyorum
Abartmayı sevmem ama kadınları severim
En sevdiğim şey severim evet
Dudaklara kaçak kat gecmek
Hayır hiç sevmem
Gizli değil de açıktan yorum yapsam ne olacaktı ki? Değişen bir şey olur muydu?😀
Estağfurullah elbette ki hayır yanlış anlama lütfen 🙏 Gizliden ya da açıktan yorum yapmam için çok özel bir nedenim yok açıkçası o an içimden geldiği gibi davranıyorum yoksa özel bir sebebim yok, çok merak ettiysen gizliden çıkabilirim 🤪😅
O zaman neden bu kadar merak ettiniz nostaljik hanım 🤭
Pekala 😬
Hayır olduğu gibi lanse etmek daha işime gelir
Hayır
Sevmem
Sevmem
Hiç bana göre değil
En sevdiğim ve zevk aldığım şeylerden biridir
Ahaha bayılırım
yaniii az 😁😅
Sevmem
Hayır