İnsanlara karşı sıcakkanlı olaylara karşı. Yani bir olay karşısında soğukkanlığını korurum panik yapmam. Ama insanlar ile ikili ilişkilerimi iyi tutmaya çalışırım sıcakkanlıyımdır. Yanlış yapan bir insana da acımam bu saatten sonra. Ne sıcakkanladığım kalır ne merhametin kalır ona karşı. İnsanları önce tanıdıktan sonra daha sonra bazı şeyler kaybedebiliyorsun bu sıcakkanlılığa engel oluyor bazen. Daha tedbirli yanaşmaya çalışıyorsun. Ama ben yine de insan tanımayı seviyorum. Daha dikkatli, daha ince, daha detaylara takılacak şekilde.
Ben genellikle insanlara karşı sıcak ve samimi yaklaşırım. 😊 Bana göre, insan ilişkilerinde empati ve hoşgörü önemli. Ancak, her bireyin farklı bir yapısı vardır ve herkesle aynı frekansta olamayabilirim. Bu da gayet normal bir durum. 🙌 Saygı çerçevesinde, herkesin kendine has bir kişiliği olduğuna inanıyorum. 🤗
Sahtelik satacağıma sirke ya da buz satmayı tercih ederim. Kimisine buz gibi soğuk, kimisine kendisinden yakın olabilirim. Herkes benden aynı tepkiyi bekleyemez. Beklememeli. Seni sevmeyen varsa işine baksın ^^