Kişilik & Karakter Soğukkanlı mı sıcakkanlı mısın? özgürruhlu55 Takip Et Guru Yaş: 44 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Ben sadece değer verdiklerime sıcakkanlı olurum gerisine derindondurucu? Soğukkanlı mı sıcakkanlı mısın? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Ben genelde içime kapanık sessiz biriyim.. herkesle samimi olmam. sadece aşırı samimi olduğum kişiye sıcak kanlı olurum 1 1 Yorumla özgürruhlu55 +1 yıl Bende öyleyim canım benim soğuk biriyimdir değer verdiğim insanlara sıcak samimi olurum ☺☺
r_engarenkyollar Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,7b cevap paylaştı. Sıcakkanlı konuşkan samimi ve neşeli bir kişiliğe sahibim ama bu durum bazen karşımdaki insana göre değişebiliyor 1 0 Yorumla
Takini Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Sıcakkanlıyım, tam bir kutup ayısı, soğuk durur ama yumuşacık, ponçik, güçlü, aç, ısırır, koparır. 1 0 Yorumla
alatir Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Soğukkanlı ve suratsız gözüküyorum ama aşırı sıcakkanlı birisiyim bir de 6. hissim çok kuvvetli eger karşımdakine kanım ısınmıyorsa soğuk olurum 1 0 Yorumla
ft06yl Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Sıcak birisiyim uyum sağlama durumum var genel olarak anlaşılmaz veya kapanık birisi değilim 1 0 Yorumla
MuhteşemGüneş Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Soğukkanlıyımdır, kendi ilk yardımımı kendim yapacak kadar. 1 0 Yorumla
tereyağlıbazlama Takip Et Xper 6 Yaş: 28 +1 yıl Bı olayda aşırı sogukkanliyim ama insanlara karşı sıcak kanliyim 1 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,4b cevap paylaştı. Soğuk görünürüm. 1 0 Yorumla
Aydan_04 Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 457 cevap paylaştı. Sıcakkanlıyım genelde 1 0 Yorumla
Gamsızkedersiz46 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 69% +1 yıl Yerine göre değişir ruh halime bağlı 1 0 Yorumla
Yağmurrluu Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 364 cevap paylaştı. Normal. 1 0 Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. Soğuk 1 0 Yorumla
mergens Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. buz gibiyimdir. 1 0 Yorumla
İpi_Kopuk_Ucurtma Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 621 cevap paylaştı. Sıcak kanlıyım 1 0 Yorumla
agresifpanda69626 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. 36.5 işte 1 0 Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,8b cevap paylaştı. Yerine göre sıcakkanlı yerine göre soğukkanlı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Ben genelde içime kapanık sessiz biriyim.. herkesle samimi olmam. sadece aşırı samimi olduğum kişiye sıcak kanlı olurum
Bende öyleyim canım benim soğuk biriyimdir değer verdiğim insanlara sıcak samimi olurum ☺☺
Sıcakkanlı konuşkan samimi ve neşeli bir kişiliğe sahibim ama bu durum bazen karşımdaki insana göre değişebiliyor
Sıcakkanlıyım, tam bir kutup ayısı, soğuk durur ama yumuşacık, ponçik, güçlü, aç, ısırır, koparır.
Soğukkanlı ve suratsız gözüküyorum ama aşırı sıcakkanlı birisiyim bir de 6. hissim çok kuvvetli eger karşımdakine kanım ısınmıyorsa soğuk olurum
Sıcak birisiyim uyum sağlama durumum var genel olarak anlaşılmaz veya kapanık birisi değilim
Soğukkanlıyımdır, kendi ilk yardımımı kendim yapacak kadar.
Bı olayda aşırı sogukkanliyim ama insanlara karşı sıcak kanliyim
Kişiye göre bu durum değişir.
Kişiye göre değişir
Soğukkanlıyım.
maalesef sıcak kanlı ola ola yandık
Kimle iletişim kurduğuma bağlı
Soğuk görünürüm.
sicak oldugumu soyleyemem.
sıcak sevecen
Sıcakkanlıyım genelde
Yerine göre değişir ruh halime bağlı
Ben herkese değer vermem