Narsist insanlar iltifat etmezmiş, siz ne kadar narsistsiniz?

Narsist insanlar iltifat etmezmiş, siz ne kadar narsistsiniz?

İlgisi yok bilâkis daha fazla iltifat görmek isteyen narsistlerde muhatabını avlamak amacıyla aşırı iltifat etme durumu var.. Biri bana güzel cümleleri yağdırmaya başladı mı ben diyorum ki içimden "hayırdır inşallah bu ne ayak?" İltifat pek etmem. Kimseye dalkavukluk etmem. Gerçekten hakedeni takdir ederim belli bir ölçüde ve mesafede.
Bu narsistlik çok karıştırılıyor sanki iltifat etmemek gibi basit bir durumu bile ona bağlarsak hepimiz narsist olacağız 😀
Bu aslında psikolojik bir rahatsızlık durumudur en basit haliyle aşırı özgüvenle dünyanın merkezinde olduğunu düşünerek hareket eden şımarık, ilgi manyağı tiplerdir insanları her konuda eleştirerek dibe çekerler, iltifat ederler mi evet ederler ama bunu da kendi hesabından ederler 😀
valla bugün bir videoda psikoloğun teki bunu söyledi :D narsistlerin özelliklerini sayarken iltifat etmezler dedi :D benim bir iddiam değil bu :D
Herkese narsist damgası vuruyorlar bana da çok vurdular bu damgayı ondan bir yükselmiş olabilirim.😀 Ayrıca iltifatta ediyoruz hakedene
onu bana değil psikoloğa söyle hacı 🤣
Psikoloğa iltifat edeyim kökten çözelim bu konuyu 😀
istediğini yapabilirsin psikoloğa 🤣
Öyle bir ederler ki âmınakoyduğumun çocukları görsen parmaklarını yersin. Tek şartı var o iltifatı görebilmen için av konumunda olman lazım. Narsiste iltifatlara boğup boğup birden yere çakabileceğini umacağı bir avı elde etmesi gerekiyor. Yoksa ekmek yoksa pasta yiyin diyecek halleri yok ya
Cevap
10Cevap
Gerektiğinde dozunda ederim yalakalık seviyesine geçmem.
ben narsist değilim
Iltifat ederse de çok üstü kapalı ya da senden bir alacağı varsa mı iltifat eder? Ama bir insan iltifat etmiyor diye de hemen narsist olmaz..
bunu bir psikolog videosunda söyledi :))) benim söylediğim bir şey değil.
Alakası bile yok iltifatı en çok kullanan cinsler arasındadır. Zaafları keşfedip ona göre organize ederler
Bugün bir psikolog bir videosunda öyle dedi 🤔
Hekimden değil cekenden sor demişler 😂😂😂 narsistligin kitabını yazsam ödül verirler o derece tecrübeliyim narsistler konusunda. Bak mesela burada kullandiklari taktiklerden birini anlattım
Psikolojik Manipülasyonların Ağababası Gaslighting nedir? ↗
Bunlar standart ilişkide erkeklerin bir kısmının uyguladığı şey :D soyutlayıp ayrılsa yokluğa düşeceği için yine ona gelmesini sağlayacak :D kadının yaptığına denk gelmedim gözlemlemedim ama illa ki onun da yapanı vardır.
kadınlar oldukça profesyonel yapar durumu anladığında zaten çoktan ağa düşmüşsün demektir
Sürekli her yerde narsist kelimesini görüyorum. Bana bir mesaj mı veriliyor?
ben bir psikoloğun videosunda böyle bir şey söylendiği için sordum diğerlerini bilmem :D
alakası yok bir insana iltifat etsen seni değersiz görür.
valla bugün bir psikoloğun videosunda gördüm öyle söyledi 🤔
Ben çok ederim iltifat ama cevremdekiler narsist galiba
Bütün güzel bayanlara iltifat ediyorum ne kadar iyi bir insanım😀
Durduk yere (eşi, sevgilisi, nişanlısı vs olmadığı halde) bir kadına saçın çok güzel, kıyafetin çok güzel diye iltifat eden erkek kuku bitidir veya kardeşim. Hemcinsine bok atmak için iltifat etmeyen de narsisttir, eziktir.
İltifat ederim ama her zaman değil
bu durumda narsist olmuyorsun 🤔
hiç değilim kendimden eminim😃
son kararın mı 🤪
evet😌
İltifat ederim ama boşa değil 😅
doluya mı 🤪
ona herkes iltifat eder :O
kim dedi :o
çok biliyon sen :O
Güzel bişey görünce söylerim ama adamına göre biraz da
çok şükür bugün de narsist çıkmadık