Arkadaşlar bırsey dıyecem gercekten artık kendımı atıcam aşagıya ya? saglıksal sorunlar hayatınız etkılıyordunuz napardınız?

ıbs teşhis kondu yaklasık 8 sınıftan berı bunları yaşayan bırıyım kabızlık ama bır 15 gun falan oluyorum sonra ıshal oluyorum o da 1 - 2 hafta en az sıskınlık hep var sankı karnım mıdem hep böyle atom bombası gıbı sıskın kafayı yıyecem artık ya kendımı tedavı edemıyorum sosyal hayatı olan sureklı aktıf bır bolum okuyorum ve ılaçlar hep kullanıyorum ılaç ıçtıkçe mıdem daha cok agrıyor ben artık gercekten odaklanıp ders dınlemeyı cok ozledım mıdem karnım bagırsak ve panık atak olmadan amfıye gıtmeyı gıtsem bıle agrı ataklarım yuzunden odaklanamıyorum bır mıde guruldar ınsanlar yanlış anlar hele bagırsak guruldurması 21 yaşındayım çok önemli projelerı kaybettim neden böyle olduğum için toplu taşımaya bınmeyı ozledım bunların altında gecmıste ılkokulda falan zorbalıga ugramam ve toplu taşımada tacız edılmedır ve sınıfta da tacız ugramamdır. gercekten gulen eglenen gezen fıkır fıkır olan bırıyım ama karanlık yuzum bu hep herkesı toplayan yerden kaldıran ben artık kendımı yerden kaldıramıyorum herkes enerjıme bıle asırı sever ama enerji falan kalmadı kotu hıssedıyorum bu arada bebek gıbı sevılıyorum ılıskım de var ama ben artık yoruldum gercekten yanı gercekten stres yaşamak ıstemıyorum el alem faktörüyle yaşamak da ıstemıyorum hergun ağlama krızlerı evet mılet ne yaşıyor sen bunu sorun edıyorsun dıyebılırler ama bana da bu agır gelıyor anlatmayacagım seyler yaşadım ama artık gercekten hayatım normale dönsün ya da ben hayata veda edıcem emınım allah bunu sebepsiz vermedı ama artık mental saglıgım ıyı degıl

Arkadaşlar bırsey dıyecem gercekten artık kendımı atıcam aşagıya ya? saglıksal sorunlar hayatınız etkılıyordunuz napardınız?