Arkadaşlar mezun senesinde ilişki yapılır mı? Benim görüşüm şu cidden bildiğin tanıdığın seni destekleyen kavgasız huzurlu bi ilişkin varsa arkadaşın gibi olan çok da güzel devam eder. Ama benim ilişkim öyle değil kavga sık sık oluyor benim yapım da sinirli tartışıyoruz bu da beni etkiliyor. Dün yapamayız bu şekilde diye ayrıldım çünkü tartışmalarda artık sevgilim daha kırıcı olmaya başlamıştı. Ama beni ikna etti 2 saat konuştu daha olmayacak hep sakin kalıcaz diye yalvardı. Ben olmasam hayatında kimseyle tartışmayacak mısın tabi tartışıcaksın hayat hiç kötü gitmeyecek mi gidecek ama ben yanında olurum dedi. Ben de tamam dedim. Ama hala aradayım yani ayrılıp unutmam için 1 ay var o 1 ayda kafamı dağıtsam sonra arkadaşsız sevgilisiz sadece ailemle sınava hazırlansam olmaz mı? Ya da ona güvenip devam mı etmeliyim?
Düşüncen gayet mantıklı. Ve ilişkinle mantıklı olan arasında seçim yapabiliyorsan, zaten duygular yeterince yüksek değil demektir. Sen mantıklı olanı bir kez seçmişsin, bir şekilde manipüle edilmişsin sadece.
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Birdahaki hatasını bekleyip ayrılmam en iyisi değil mi? Hem son bi şans vermiş olurum içim rahat eder?
Sevgilini herkesten iyi tanıyorsun. Önüne taş koyup koymayacağını, anlayışlı davranıp davranmayacağını herkesten iyi sen bilirsin. Seçimini de buna göre yap.
Sevgilin kibar birine benziyor onsuz da tartışacaksın ama önemli olan arada saygı ve sevgi. Kavgalar arttıysa ve seni kıracak şeyler söylüyorsa ayrılman iyi olmuş ama ayrıldığında da onu özlüyorsan bi şans ver ilişkinize sınav senesinde sevgili yapan çok var eğer derslerine düzgün çalışırsan bu senin sonuçlarını etkilemez